Hirdetés
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Magisk
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Városban kevésbé gáz utassal, autópályán én jobb szeretek egyedül, bebújok a plexi mögé és hajrá, utassal ilyet nem lehet sajnos. Városban azért lassú haladásnál utassal kezdetben bizonytalanabb voltam, tehát azért érezni picit. No meg nálam relatíve kemény a futómű beállítás, egy-két durva úthibán néha rámcsúszik az asszony. Nem is szeretek városban motorozni

Jaja, régen volt teljesítmény szerint, de most is van, hogy 21 alatt nem lehet korlátlant csinálni, tehát 18 éves legálisan nem ülhet rá bármire (elvileg). Minden esetre autóban is, illetve motorban is kitaláltam volna a teljesítmény alapú dolgot, csak ez is olyan, hogy idő alapon senki sem tudja ellenőrizni, vagyis jelen állás szerint inkább trafiznak és büntetnek, mint normálisan ellenőriznének.
Illetve az egész teljesítmény alapú dolognak az a nagy baja, hogy én sem szívesen vennék kétévente másik, erősebb gépet, mert az egy csomó járulékos költséggel jár...
Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest