Hirdetés

Aktív témák

• ALI_G

veterán

Na fent van az új hátsó gumi, pilot power, használt 0 km-es, 29k szereléssel. Nem az évszázad üzlete, de az új ára 38k + szerelés. :)
    persu-val is konzultáltam, ő ugye több ilyen szettet is elhasznált. Ő most vágott slick-eket használ, de az nekem hülyeség lenne.

Ja, Békésen találtam új pilot sport-ot, hátsóból volt neki még 6 db. 37-ért akarta rámsózni szereléssel, mondtam neki, hogy legyen 35, úgy is rajta ragad a többi. És nem adta a köcsög :) így megmaradt neki 6.

75-ért kínáltak még Békéscsabán szettben metzeller m5 interact-ot, 8k-ért beszámolták volna az első gumimat, de sokalltam.

Összességében nem csalódtam a pilot sport gumiban, ahogy már írtam, sajnos a hátsó cask 6000-et vitt el, de ugye alföld miatt középen kopott el hamarabb, hiába vertem neki pályán 500 km-t. Vízen tuti verhetetlen, még úgy is jobb a tapadása mint az én tudásom! 2000 km két személyt is kibírt.
    A pilot power ennek az utóda, jobb futásteljesítményt várok jobb tapadás mellett. Aztán majd meglátjuk a szezon végén. :)

Aktív témák