- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Pista0001 #61077 üzenetére
Nem ismerem a hűtőd, de ha normál ventimagasságú, annak a helyére lehet még keskeny, 15 mm-eset venni. 10-esről csak pici ventinél hallottam, 92-120-asnál nem jött szembe, annyira rétegtermék lehet. Ellenben ha már most is keskeny van rajta, akkor sajnos bordacsere
Noiseblockert én használtam. 2 db 50-es asszony gépében, oldalra szerelve, mert ott felfelé szelllőzés nincs. Tényleg igen csendes, de ebben a méretben nem igazán mozgat meg semmit. (kb 5-6 fok mínusz)
-
-
válasz
Pista0001 #60985 üzenetére
Ez a ház a kiegészítővel viszont nagyon pacek. Pont a napokban sikerült egyet beszereznem nekem is. Én arra fogom használni majd, hogy a meglévő 2 SSD mellé egy harmadikat is betegyek ebbe a házba, de jó ez mindenre. HDD-vel bővíteni, vagy slim optikai meghajtót is beszerelni.
Egyre jobbak a Chieftec házak. -
PROTRON
addikt
válasz
Pista0001 #60977 üzenetére
A német amazontól úgy szoktak sokan rendelni, hogy kiépült erre egy átjátszó szolgáltatás, egy német címre kérik a kiszállítást Amazon.de-ről, ahol egy szállítmányozó cég érkezteti és GLS-el vagy másik futár céggel szállíttatják tovább magyarországra.
Én még nem próbáltam, mások szerint korrekt minőségi cég, nem kell tartani a csomag eltűnésétől, mert az elégedett ügyfelekből élnek, nem abból hogy ellopnak 10 laptopot.
Lehet náluk választani hogy milyen biztosítással kéred a tovább küldést, így ott is védve lehetsz.
Persze ha valamit garanciáztatni kell, arra is van saját megoldásuk.
Amazonos totyikban tuti tudják mire gondoltam mint költő.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Pista0001 #60734 üzenetére
Kicsit gányul vágtam ki mögötte az asztal hátlapját, de legalább eltakarja
Na, mutatom:
PRO:
Az anyagvastagság jó. Mereven áll a gép minden része, beleértve a mesh paneleket.
A kidolgozottság megfelelő. A furatok jó helyen vannak, nincsenek sorjás élek.
Meglepően jó a szellőzés. CP 2077 alatt 65-70 fok van a procinál (i7 11700f), a gpu 70 fok alatti (rtx 3060 12gb) Nem is értem miről beszélnek netes videók alatt. Teljesen jó ez a mesh panel.KONTRA:
Az egyik oldalt kicsit igazítanom kellett a sarokfedő műanyagon hogy ne feszüljön az oldalfal egyik sarka. (1 perces csavarozási munka)
Kábelmenedzsment, mint olyan, ebben a házban nem opció. Nem véletlen, hogy a promo képeken kábelek nélkül vannak bent az eszközök.SZERELÉS:
Felül rögzíthetsz egy 12 cm-es, vagy 14-es ventilátort, én is így tettem. Mivel marad így szabad furat, így egy szem csavarral anno egy ssd-t is felhelyeztem, de azóta már második m.2-re váltottam, így az kikerült. A kereszttartók modulárisak, simán átpakolhatóak annak függvényében hogy mit akarsz oda tenni. Venti, ssd, vinyó... stb.
Elöl 12 cm-es ventit helyezhetsz el. Én egy 12-es AIO vízhűtést (borda + venti) tettem fel.Alul 12-es venti, vagy 14-es venti kaphat helyet. Tökéletesen átszellőztetheted a házat.
Tápból ATX-et fogad, vagy beépítőkerettel SFX-et. Én ez utóbbit használom.Nyáron nem jó, hogy előre fújja ki a meleget az aio venti, télen annál jobb
Az alsó ventinek egyébként nincs nagy létjogosultsága. Alacsony a talp, nem szív be hideg levegőt, ha felette a gpu. de mivel elég szabadon lehet garázdálkodni a házban a sok hely miatt, kísérletezésre teljesen jó, hogy mit kívántok ide rakni.
Idle hőfokok (23 fokos szobában, bal szélső oszlop):
Minden forintját megérte. Ráadásul nappali kompatibilis gépház.
-
tlac
nagyúr
válasz
Pista0001 #60688 üzenetére
ezt párszor el kellett olvasnom, mire felfogtam, hogy mire gondolsz
szerintem azt a lemezt, amit hiányolsz nem lenne nagy cucc helyettesíteni valamivel
sőt akkor már használhatnád a teljes helyet is és elférne 3 db 2,5"-es is
de lehet még a lemez sem kellene, hanem csak felcsavarozod vagy rögzíted a fedlapra valamilyen módonezzel a módszerrel a bővítőkkel együtt alul, felül, plusz belül, összesen beférne 8 db is
-
tlac
nagyúr
válasz
Pista0001 #60686 üzenetére
Az előlapot most csak tippelni tudom, szerintem menni fog. Rég szedtem szét annyira.
itt ez a 4 csavar fogja
[kép]Október végén le akartam csapni egyre aprón, de elvitték előlem. Mondjuk azzal abból a szempontból nem lettem volna előrébb, hogy 5350-es Kabinival és AM1 Asrock lappal adták, amivel szintén eljátszadoznék
ne is mond, én is rá szoktam keresgélni itx-es cuccokra, akkor is, mikor egyébként már nem lenne rá szükségem
Annó régen próbálkoztam én is ilyesmivel, de nem értek annyira hozzá, hogy jobbra tudjam beállítani, mint ahogy egy gyári router működik.
én a gyári routereken sem használtam nagyjából soha a gyári firmware-t
de egyébként még egyszer már nem annyira kezdenék neki, hogy x86 alapon építsek routert, nagyon sok szívás és munka van veleAmi még sajnálatos szerintem ezzel a házzal, hogy magas tetőt nem árulnak úgy, hogy odd tartó helyett hdd tray a melléklet.
ezt nem értem, mit értesz a hdd tray alatt? kivehetőre szeretnéd?
-
tlac
nagyúr
válasz
Pista0001 #60681 üzenetére
Elképesztő, hogy ilyen szarul van kiszámolva ez a táp ehhez a házhoz.
igen, kellett volna még egy fél centi az elejéhez
Az IX-03B-ben a másik oldalon van a bekapcs gomb a ledekkel, az jó eséllyel elérne a front panel tüskesorig.
valóban (van egy olyan házam is, eredetileg ahhoz akartam volna a tápot venni
)
ezzel adtál egy ötletet, hogy megfordítva is fel lehetne szerelni az előlapot és ha függőlegesen van használva a ház, akkor a felirat sem lenne fejjel lefele
(vagy ha vízszintesen, akkor még át lehetne fordítani a házat is, de akkor az alaplap lenne felül fejjel lefele)Grat a kompakt építéshez, de mégis mi célt fog szolgálni így 1 darab 3,5-es lemezzel?
köszi, router + torrent
-
tlac
nagyúr
válasz
Pista0001 #60429 üzenetére
Látszott a képen, hogy nincs neki lyukon. Lehet, hogy neked szerencséd volt a gyártási szórással, a ram slotok talán beljebb vannak, mint neki a 24 pines tápcsati, vagy ilyesmi.
összeszereltem egy másik Chieftec ix-01b-120w-ot is (durva, olcsóbban vettem, mint 1 éve önmagában a tápot, valami utolsó darab lehetett - kb. 20k)
itt is elfért a paneltáp, meg az alaplap egymás mellett, de amúgy nagyon hátra kellett nyomnom a lapot, mert éppen, hogy csakGigabyte z87n-wifi
i5-4590T
ID-Cooling IS-30a front panel kábelei továbbra is nagyon rövidek, így hosszabbítani kell...
nekem sem teljesen esik a lyukra
ezt csak utólag láttam meg, mert ki kellett csavarnom, hogy a földelést is bekössem
de ettől még erőltetés nélkül visszacsavarható voltnagyon közel van cpu hőtőnek a bordái a vrm kockáihoz, de nem ül fel rá, egy vékony papír kényelmesen közé megy
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
Pista0001 #60641 üzenetére
Theez Humble, ha jól tudom magyar gyártmány, régen hirdette a gyártó itt aprón.
Nem találom már, meg nem is tudom melyik kolléga volt. Azt nézem van új dizájnja azóta, az elfin.
SHOP – Theez Designs (Az aprós árak jobbak voltak régen.)
-
FullGas
aktív tag
válasz
Pista0001 #60561 üzenetére
Nekem ugyanez a helyzet az A520M ITX. Lehet megfogtok érte kövezni de én szimplán a gyári csavart betekertemés úgy hagytam. tud mozogni az SSD de ha az ember nem matat a gépben napi szinten nem befolyásol semitt, szépen neki feszül a csavar fejének. Több mint 1 éve nekem így van és soha nem okozott problémát. Tervezezm cserélnimert kicsit kevés a 256Gb, de akkor már borda nélkülit választok.
-
PROTRON
addikt
válasz
Pista0001 #60561 üzenetére
Nem tudnád befotózni, meg az alaplapot is ahova menne?
Egyébként legtöbb szervízzel is rendelkező PC boltnál tudsz szerezni, van ahol azért kérik hogy legalább vásárolj náluk valamit, van ahol értik hogy marketing értéke van annak ha jófejek és ingyen adnak, de azért van ahol azt mondják hogy nekik is rendelniük kell, ezért 500huf vagy 1k huf.
Nem csak csavart, távtartót is, de tudnod kell hogy milyen menete van az alaplapnak és mekkora magasság kell. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
Pista0001 #60549 üzenetére
Sajnos ezzel trükköznek a kínaiak az alin és ezt az ali egyáltalán nem tiltja, mert folyamatosan, mindig minden ilyen.
(Vagy a szállítási árba rakják a pluszt és az valahogy nem mindig jelenik meg mobilon...)
Egyébként szerintem ilyen olcsón nem fogsz találni házat. Dupla ennyiért már talán. -
dugo_
veterán
válasz
Pista0001 #60547 üzenetére
Valamit nagyon szétcsesztek az Alis keresőben, nekem sem talál semmit. Talán egy fokkal jobb a mobilapp, illetve ha egy releváns találatod már van, akkor az alján a hasonló ajánlatok között már lehet szemezgetni. Meg még működik a google keresés is a site:aliexpress.com utótaggal.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Pista0001 #60475 üzenetére
Akkor még nem voltak megszűnve, mikor eladtam.
Hivatalos úton 3db jött a hazánkba, azért tudtam szerezni, mert ismertem a boltost és előre szóltam neki, hogy kéne.Egyébként ritka egy szutyok hűtő volt. A lemezek semmilyen felületkezelést nem kaptak, ha kesztyű nélkül megfogtad, azonnal odaoxidált az ujjlenyomatod mintája. A lemezek olyan véknyak voltak, hogy simán a hűtőt tartva belevágtak az ujjaidba. A TRUE Copper sokkal minőségibb volt.
-
válasz
Pista0001 #60477 üzenetére
Olvastam erről, hogy az olcsóbb, VRM hűtőborda nélküli lapokra a topflowt kell rakni, a brand gépekben meg csak ilyenek vannak. Szerintem ez nem igaz, én inkább költségcsökkentést látok benne. A toronyhűtő is hűti a közvetlen környezetét is, nem csak a processzortól vonja el a hőt.
-
válasz
Pista0001 #60473 üzenetére
Vágom, ilyet láttam én is egy Lenovo gépben. De hát azon a kis fing topflow hűtő elvan... meg ezeket a brand gépeket inkább csak összerakják aztán fejlesztés szempontjából zsákutcák. Szó se róla, minden számítógép zsákutca valahol, kivéve talán a gépházat, a tápegységet, meg a procihűtőt, meg a háttértárakat. Ezek megmaradhatnak sokáig, a többi cserélődik.
Szerk.: komolyabb workstationben mondjuk lehet már van valami erősebb toronyhűtő, olyat még én nem láttam, csak egyszerű irodai SFF gépekben az iGPU-n mindig valami topflow szerűség van. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Pista0001 #60466 üzenetére
Az is, meg TRUE Copper is. Az évek során volt nálam úgy fél tucat cucc, amit tényleg sajnálok, hogy továbbadtam. TRUE Copper-ből 3000 db készült, Ninja CU-ból 1000 db van az egész világon. DFI LanParty UT X48-T3RS a másik, amit nem keleltt volna. Egyetlen lap volt gyári Thermalright hűtéssel.
-
FullGas
aktív tag
válasz
Pista0001 #60365 üzenetére
A szélső furatokba lehet csak rakni a táp hossza miatt. Talán sikerült nyernem pár millimétert. A távtartók helyett felragasztottam egy 2mm vastag szivacsos két oldalú ragasztott amire fel fog ülni a nyáklap. Illetve azért körbe ragasztottam a fém felületeket hogy véletlenül se tudjon testhez érni. Plusz találtam 4db hosszabb csavart a gyáriak helyett. Este bele próbálom remélem így már kiadja még ha passzosan is. [kép] [kép]
-
válasz
Pista0001 #60227 üzenetére
Én már 4. éve egy 5700 XT-t hajtok. Alulfeszelés után max 100 wattot tudok belőle elkérni játék alatt, ami az összfogyasztásának a fele. Az egész jó eredmény és ez a kártya FHD-ra még mindig nagyon jó.
Aprón már ~40k körül van az ára, ami nettó bosszantó, én még 160k-ért vettem... Már eladni se éri meg.
-
PROTRON
addikt
válasz
Pista0001 #60082 üzenetére
Igen, a házon arrébb fúrtam a furatokat.
Ez viszont az alaplapi I/O shield... ahogy végül össze tud állni a konfig, a felső 2 db usb 2.0 használata esetén serceg az aluházon az USB csati ahogy bedugom...mármint érezni ahogy végig húzódik rajta....dugnám, mert az USB csatik feje fennakad.
Még jó hogy van alaplapi front panel kivezetés. -
PROTRON
addikt
válasz
Pista0001 #60079 üzenetére
Köszi a tippet, elsőre kereső nem dobta fel.
Aztán másik téma:
mivel arrébb kellett helyezni az alaplapot, így nem passzul a hátlap a kivágással.
Ti hogyan oldanátok fel a helyzetet?
Valakivel gyártatni megfelelő fém hátlapot ebből a bili anyagból?
Levágnátok a gyáriból azt az 5mm-et?
Valamilyen anyagból házibarkács? kicsit csálé, de legalább a mienk alapon... -
PROTRON
addikt
-
PROTRON
addikt
válasz
Pista0001 #60057 üzenetére
Köszi srácok, ilyesmire gondoltam mint ez a NUC vesa mount bracket, csak valahogy a webshopokban nem nagyon találtam ilyet...mármint olcsón. 15k-tmeg nem ér.
Tettszik ez a beakasztós megoldása, hogy ezen felül még csavarral lehet fixálni.Így ismét rákeresve, ilyet is találtam csak ugye ezen nincsenek 50-es furatok. [link]
Amúgy még vannak ezek a 2 karos monitortartó állványok, ezeken gyárilag nincs nagyon hely a PC-nek, ilyenre próbált valaki a függőleges tartóra bilincselni miniitx házat? [link]
Ugye az 50-es furatok miatt itt egyedileg kell majd levágni egy adapter lapot.
Oké nem szóltam végülis van ilyen is: [link]
-
viperabácsi
addikt
válasz
Pista0001 #59869 üzenetére
Vagy egy Asrock DeskMini x 300 ?
Van két nvme ssd hely 2 db 2,5 coll hdd/ssd
Belerak egy 3200g procit 2x8 gb 3200mhz-s rammal és mindent IS visz !
Nekem is van egy ilyenem böngészni filmezni
Asrock DeskMini x300
Ryzen3 3200g
Noctua L9a-Am4
Kingston Fury Impact DDR4 3200MHz CL20 16GB
Samsung PM981a
WD blue 500 gb sata ssd
AX 210 Wifi/BT -
rxmiss
tag
válasz
Pista0001 #59768 üzenetére
nekem meg ott fog kifujni az aio vizhutes
egesz jol belepasszol az egymas melletti harom darab 40x40x28-as venti a haz kivagasaba (de mogotte a bay-t mondjuk pont le kell bontani hozza)
ja telleg. nekem is van egy negylemezes 2.5"-os rack-em ekkora helyre masik gepben
-
rxmiss
tag
válasz
Pista0001 #59643 üzenetére
erdekes amit mondasz a ventik iranyaval, tuti kiprobalom. a pcie kartya egyebkent is hatekonyan blokkolja azon az oldalon a ventiket.
igen, legterelesre keszulok, a procihutot egyebkent is meg kell majd tamogatni. van egy topflow hutom is, de ahhoz ki kene vagni a haz tetejet, mert ugy egy centivel magasabb, mint ami befer. akkor viszont tuti a friss levego.
a haz egy realan e-i7 (vagy valamelyik klonja). azert fer el benne ez a lap, mert egyebkent a sima itx mogott egy paneltapnak van meg hely gyarilag, amit kiszedtem.PROTRON: sehogy nem fer be magassagban egyetlen gyari sp3-as venti sem ami keresztbe fuj, azokat vetettem el eloszor. a pcie kartya miatt egyebkent sem lenne tokeletes a kereszthuzat sem.
-
Horvi
őstag
válasz
Pista0001 #59615 üzenetére
Köszi a tippet neked is, ez bennem is felmerült, hogy megtartom mindkét A300-at és az egyik az ilyen fontos cuccok mentésére szolgál majd a másik meg úgymond játszós nas lenne. Próbálgatni a konténereket, torrentezni stb. Hát most 2TB helyem van ezt mondjuk jó lenne legalább duplázni mert cél lenne a nextcloud használata is ahova csinálnék a telókról backupot. Legalább is ez a terv.
Rick4 köszi neked is a részletes választ. Ezek alapján szimpatikus kezd lenni ez a Jonsbo házikó.
Igen én is ebbe a hibába szoktam beleesni, hogy akkor egy picit jobbat ebből-abból aztán a költségek meg elszállnak a végén
Viszont ha elindulnék az itx irányba, akkor lehet az általad javasoltat venném alapul és nem valamelyik Asrock J4-es lapot venném, hanem vennék valamit amibe bele tudom dobni a meglévő 3200g-s ryzen procimat. Ahhoz van hűtő is meg minden(kellett ugye az A300-ba is).
Ha ezt a vonalat választom akkor milyen lapot tudnál ajánlani hozzá? -
Rick4
félisten
válasz
Pista0001 #59538 üzenetére
A régit és az ősöreget ne keverjük, nyilván ezek a kis kétmagosok nem rosszak, csak ugye a 10 év életkor mellett a beszerezhetősége és a cpu teljesítmény/ fogyasztás lesz rossz arányú, hiába eszik 10W-ot, ha lassú is mellé, viszont ugyanannyiba kerül, mint egy j1900-as procis lap.
Direkt nem soroltam ide ezeket, mert vagy találsz, vagy nem, ha megvetted, és összeraktad, vagy jól megy sok évig vagy nem, de erősek ezek nem lesznek. A J1900-as egy négymagos gép, még egy win is elfut szépen rajta, a passzív borda a kézmeleg állapotnál ritkán melegszik tovább, olcsón és viszonylag könnyen beszerezhetőek, nas szinten is mindent tudnak.
Itt elég erősen látszik a különbség, fogyi ugyanaz, vagy több a bal oldalon, cpu passmark teszt alapján a harmadát tudja.
És akkor arany középút az apróból a jobboldali kissé gyengusz, de olcsó procis lap 4GB RAM társaságában 9990ftért. Megjön, összedugod, megy, ehhez képest a fele képességűek fele pénzért többet esznek, sajnos ez tény. 3W/ h eltérés havonta 2.16kWh, azaz ha más fogyasztók miatt túllépi az ember a rezsicsökkentett keretet, akkor már 151ft eltérést produkál havonta, 2 év alatt elfizetsz 3600ft-ot a gyengébb, de többet kajáló lap miatt, ezért az egész projekt 3 év után már többe van, mint ha az erősebbet vetted volna.
Vagyis bármennyire is jónak tűnik, nem éri meg az olcsóbb.Tudom, hülyén hangzik, de én az i7-6700-nál kezdtem érezni, hogy jól pörögnek a nason a dolgok, az i3-10100 azért is maradt perpill, mert teszi a dolgát, a j4025 csak a backup szerver, a kontron és az asrock q1900b- itx dobozban pihennek....
Azt az i3-ast már be se raktam a listába, mert teljesen más szinten muzsikál, mint amire másoknak szüksége van egy nas megoldáshoz, valójában értelmetlen plusz teljesítményt nyújt.
Az i3-6100 most is fent van az apróban 5 ezresért, kell egy hozzávaló lap, és egy combos nast össze tudsz rakni. Valamelyik nap betettem egy kis házikót, ami ilyesmi célra pont jó,az is fogad mATX lapokat, szóval még csak elfizetni se kell az ember összes pénzét az itx méret miatt. -
válasz
Pista0001 #59503 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy nézegettem a benne lévő paneltápot, hát... szerintem ezek ciceregnek, egy csendes PC-ben pedig nálam a táp se ciceregjen... ott vannak a toroid tekercsek, biztosan zümmögni fog, mint a k. annya, a Chieftec tápegységek terén nem a csúcsminőségről híres, bár az utóbbi időkben gyártottak (*gyártattak) jó tápegységeket is.. Inkább hajlandó lennék még rááldozni és venni egy normálisabb tápot bele, de olyan csend legyen, mint a templomban.
Köszönöm, azt a Chifi házat is nézegettem, gusztusosabb az előlapja neki. Van-e nálad CW azzal a paneltáppal? -
PROTRON
addikt
válasz
Pista0001 #59496 üzenetére
Én jobb szeretem ha legminibb gépben még kitölti a légrést a csendes paneltápos történetet, mondjuk HDplex legujabb szériája, ha nem lenne ennyire piszok drága.
Elhiszem hogy sokaknak nincs bajuk a külső tápokkal, meg a minőségibb gépek esetében nem CW-nek mint a nem minőségi ATX tápok (höhö---nem merik almát almával hasonlítani)De azt vallom hogy a tápegység a gépen belül legyen, ha nem notebook vagy tablet. Emiatt AIO esetén is inkább valahogy bele kéne gyömöszkélni...
-
PROTRON
addikt
válasz
Pista0001 #59489 üzenetére
Nekem ez a változás pont hogy tettszik, de csak is abban az esetben ha az így felszabaduló helyen eltud nyújtózkodni egy abban az irányban pont egy mérettel hosszabb alaplap. Nem akarok semmilyen kártyát beledugni, nem amiatt kellene.
Ugye ITX-ből nem mindig van kínálat a jó felszereltségű alaplapokból közepes pénztárca számára, ahova mondjuk irodai gépből választ az ember a hosszú 10 éves megbízható élettartamra méretezve. Nem szívesen választok irodai PC-hez pl 610-es jelzésűt, inkább 660-as széria...
Nem a kihajtás miatt, hanem jobban bízom hogy az sose fogja megadni magát, míg a 610es estében úgy tartom ott a lutri hogy bármikor megadhatja magát terheletlenül is.Meg azért I/O terén is van előrelépés, pl 2,5G lan, meg USB-C csatik, meg esetleg van furat a VRM hűtéshez, még ha maga a hűtés nincs is felszerelve.
Továbbá a házzal kapcsolatban még1 kérdés:
Én vagyok béna, vagy tényleg nincs hozzá gyárilag VESA rögzítési lehetőség? A mérete túl nagy lenne? -
flashpointer
őstag
válasz
Pista0001 #59441 üzenetére
parhavonta ugyanoda kanyarodik visszaba topik
Egyaltalan nem komoly feladat, sfx bol van 1100+ w-os, 500 wattot meg lehet hogy meglepo lehet de egy 140 es radiator lehut , de egy 280as biztosan, a kerdes csak hogy mekkora zajjal(linus tesztelt is ilyet, mondjuk amilyen buildet latni itt par embernek noctua nh-l9 el ami korbe van bastyazva rammal bordaval , a hang csak huszadlagos). Normalis rekreaciora meg el lehet felejteni az integralt fosokat, 30 fps-el fhd - n tolni lowba minden csak nem elvezet, meg tobb stresszt okoz mint elotte volt. Persze trabantban is lehet utazni 1000 km-t csak kerdes h kinek jo. -
Rick4
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged