Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
Pista0001 #60686 üzenetére
Az előlapot most csak tippelni tudom, szerintem menni fog. Rég szedtem szét annyira.
itt ez a 4 csavar fogja
[kép]Október végén le akartam csapni egyre aprón, de elvitték előlem. Mondjuk azzal abból a szempontból nem lettem volna előrébb, hogy 5350-es Kabinival és AM1 Asrock lappal adták, amivel szintén eljátszadoznék
ne is mond, én is rá szoktam keresgélni itx-es cuccokra, akkor is, mikor egyébként már nem lenne rá szükségem
Annó régen próbálkoztam én is ilyesmivel, de nem értek annyira hozzá, hogy jobbra tudjam beállítani, mint ahogy egy gyári router működik.
én a gyári routereken sem használtam nagyjából soha a gyári firmware-t
de egyébként még egyszer már nem annyira kezdenék neki, hogy x86 alapon építsek routert, nagyon sok szívás és munka van veleAmi még sajnálatos szerintem ezzel a házzal, hogy magas tetőt nem árulnak úgy, hogy odd tartó helyett hdd tray a melléklet.
ezt nem értem, mit értesz a hdd tray alatt? kivehetőre szeretnéd?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Vírusirtó topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- MSI H61M-P21 (B3) LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500k processzor
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- ASRock H61M-VS LGA 1155 alaplap
- Gigabyte Z690 Aorus elite ddr4. aqua gari 2026.07.23ig
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest