- Mobil flották
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolika15
tag
válasz
vtommy #64875 üzenetére
Amazon.de-ről nagyon egyszerű x47 full coppert venni 3-4 nap alatt itt is van, nekem is az van formd-ben jelenleg, volt black ridge is előtte, de valóban nincs nagy változás. Black Ridge nagyon jól működik 120x15 ventivel viszont nekem zajossá válik 1200rpm felett és ebben az esetben sokkal kisebb a mozgástered kártyaméretben is.
-
zolika15
tag
válasz
HUN_Sector #64749 üzenetére
Lehet az valami peak volt, azt elhiszem hogy 1600rpm en csak 30 dBA és halk, de 2500rpm nekem már messze nem halknak számít és szintén itt a gép az asztalon. Persze kinek mi a hangos/zajos.
-
zolika15
tag
Az a 2500 rpm a ventiknél elég fájdalmas lehet (vagy az csak valami bug) azt hittem ezek csendesebb kártyák ilyen kevés fogyasztás mellett.
-
zolika15
tag
válasz
TESCO-Zsömle #64608 üzenetére
Nem semmi tervezés ez a kártya, 3 nyák lap valóban, hőfokokra azért még kíváncsi leszek.
-
zolika15
tag
válasz
TESCO-Zsömle #64601 üzenetére
A helye ott van jobb alul a pcb-n es igen arról fogja kapni, na de hamarosan meg látjuk mi van a ruha alatt ha jönnek a szétszedős, tesztelős videók.
-
zolika15
tag
válasz
flashpointer #64593 üzenetére
Fura ez az illusztráció én csak 1pcb-t láttam a bemutatón, két oldalt csak a hőcsövek voltak amiken át fújnak a ventik amolyan 3d vapor chamber, a pcb-n pedig vannak szalagkábel szerű csatlakozások gondolom a portok úgy lesznek kivezetve az io shield-re.
-
zolika15
tag
válasz
BalageK #64431 üzenetére
Szia nekem B760i-n volt ugyan ez a hűtő, én vásáróltam hozzá egy ilyen ID-Cooling lefogatót és teljesen rendben volt, a menet nem ért végig teljesen az anyákon amit adnak hozzá, de tökéletesen tette a dolgát. Illetve a gyári is jó lehet megforditva nálam Formd-ben elfért igy is.
-
zolika15
tag
válasz
HUN_Sector #63664 üzenetére
Sziasztok, nincs valakinek elfekvőben egy axp90 x47 full lga1700-ra amitől megválna?
-
zolika15
tag
Szia, nekem ugyan ez volt a hűtésem t1-ben, én úgy oldottam meg hogy a gpu oldalt 2,25 slotos módban szereltem össze, akkor marad 68mm a cpu hűtésnek 62 a BR plusz a 15mm venti emiatt könnyen elfér az a drót darab is ott, illetve nem lesz szél zaj sem az oldallap közelsége miatt. (és a 3070 xc3 is elfér a gpu oldalon)
-
zolika15
tag
Sziasztok egy kis segitséget szeretnék kérni, még pedig az a problémám hogy adott egy asus b660i lap egy 12600k proci ha lapról szeretnék meghajtani egy 144hz-es monitort display kábelen pár perc után elkezd vibrálni a kép mi lehet ennek az oka? 120hz en nem produkálja ezt a jelenséget.
-
zolika15
tag
válasz
fatpingvin #55124 üzenetére
Bocs, valóban lemaradt a kérdés, de az lett volna hogy melyik márka ajánlott ami halk tud maradni pumpa téren egy 12400 esetleg később egy 12600 procin.
-
zolika15
tag
Sziasztok, tanácsot szeretnék kérni AIO hűtéssel kapcsolatban, adott egy Lian Li h2o ebbe szeretnék egy halk AIO hűtőt, nem kell rgb csak halk legyen, ventik cserélődnek idővel noctuakra.
-
zolika15
tag
Sziasztok, tudna esetleg valaki abban segiteni hol tudnék egy ilyen ventit beszerezni, a felfogatási pontok fontosak, egy manli gtx 1650 kártyára kéne, de nem igazán találok rendelhető példányt. [kép]
-
zolika15
tag
válasz
Archttila #54140 üzenetére
Akkor lehet még is csak vadásznom kéne egyet(?), hamarosa jön a 11500 azzal csak elbánik szinte hangtalanúl bár dan-ben is nagyon közel lenne a perforációhoz két hete pont lecsúsztam egy réz axp-ről és csak 25 euro volt nagyon sajnáltam, de jön helyette egy lp53 megnézzük azzal mit mutat.
-
zolika15
tag
Sziasztok, Black Ridge hűtés hogy teljsen noctua ventivel egy Dan a4 házban, valakinek valami tapasztalat?
-
zolika15
tag
Sziasztok, valaki meg tudná nekem mondani hogy Noctua nh l9i hűtőhöz járó hosszabb csavarok pontosak milyen hosszúak is?(nem kaptam hozzá és pont kéne)
-
zolika15
tag
válasz
Archttila #47975 üzenetére
Én nem rontanám el ilyennel meg ezt szerintem csak úgy tudod befűzni hogy utólag krimpeled rá a sarukat mert beleakad a harisnyába, de ilyet nem csináltam még, az átlagos harisnyával meg az a baj h túl vastag lesz a kábel, gyári új corsair kábeles harisnyázás lenne a jó szerintem ami ilyen szép vékony marad.
-
zolika15
tag
válasz
Archttila #47973 üzenetére
Szerintem is 16-tól 18-ig, bár van az az átlátszó szigetelésű kábel amiből sokat látni AIO-al szerelt dan házakban az simán awg 18-nál vékonyabb, shteer-nek én awg 17-ből csináltam a sajátom pedig awg 18-ból van
Sőőőt a SF tápoknál szokták azt is csinálni ha harisnyás kábelt gyártanak hogy a 24 pin es csatinál a dupla kábeleket elhagyják mert elméletileg úgy is működik és neten is láttam már igy árúlt kábelt. [link]
-
zolika15
tag
válasz
Archttila #47689 üzenetére
Ipari méreteket nem öltött még most sem a kabelkészitésem, nem is csinálom nagy üzemben és valóban régen nagyon sokat beszéletünk erről emlékszem rá, most egy fogót kell néznem mert ez az ebayes csoda megadta magát pont, hogy kész lettek ezeke a kabelek.
Alin már egész korrekt áron lehet harisnyás kábeleket vételezni bár nem tudom azok milyen minőségűek lehetnek.
-
zolika15
tag
Sziasztok!!! Használ valaki Dan a4-ben c7 cpu hűtőt? Most szereltem be de oldallappal nagyon szélzajosnak találom már 1000rpm körűl, csak nekem van ilyen gondom vagy ez másnál is előfordúl, esetleg egy noctua venti a gyári helyett megoldalás lehet?
-
zolika15
tag
-
zolika15
tag
válasz
#12681728 #40779 üzenetére
Szia nekem is qbx-em van csak a sima, az alján van egy porszűrő, én úgy vettem észre annyira nem nyeklik viszont nem egy prémium kategória ennyi pénzért nyilván, amúgy egész jó kis ház, konfigom megtalálod az adatlapomon jelenleg is ez az összeállítás van benne. Tápból viszont ha hosszú kártyád van inkább sima sfx mert sfx-l-el kicsit szűkös, képet is szeretnél akkor tudok linkelni.
-
zolika15
tag
válasz
hegegabi80 #38905 üzenetére
Teljesen jok, proci 60-65 fok vga 65-70 max, most ebben a melegebb idobeb.
-
-
-
-
zolika15
tag
válasz
Archttila #30964 üzenetére
Igen elkepzelheto, hogy azzal volt felfogatva. shteer kolleganak szoktam vinni innen egy ket dolgot ha ugy van, de valoban nem kapkodjak el, persze ezt leszamitva nem olyan rossz bolt!
(#30966) Duracellm... koszonom meg lesz bele sima meretre gyartott fekete kabel januarban!! Sajnos ilyenre nincs lehetosegem, de amint lesz megcsinalom!
-
zolika15
tag
Lehet ez egy amator kerdes, de ez mitol van, probaltam mar drivert frissiteni de semmi (giga b85n phoenix lap win 10).
-
zolika15
tag
Srácok nincs valakinek egy sfx adaptere elfekvőben és némi forintért megválna tőle????
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest