- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
shteer #42877 üzenetére
OK, tudom mi az az NVMe (azokba a gépekbe amit mostanában összeraktam csak ilyen SSD-t tettem), de a képen szereplő adapter nem az, hanem mSATA to SATA.
Duracellm...
Tök mindegy milyen jó a vezérlő a gépen a SATA III akkor is csak kb. 600 MB/s-et tud szekvenciálisan (ami nagyobb videók szerkesztésénél mint limit jól észlelhető).Talán kevésbé észlelhető (legalábbis consumer cuccoknál), de megint csak korlátozó tényező a SATA esetén a latency véletlenszerű hozzáféréseknél (igazából az Optane-t még az NVMe is limitálja...).
Korábban már linkeltem, de érdemes megnézni a QD2-es 860 Pro meg 960 EVO-t:
https://www.pcper.com/reviews/Storage/Intel-Optane-SSD-800P-58GB-118GB-and-RAID-Review-3D-XPoint-Goes-Mainstream/Perform-3 -
hegegabi80
addikt
válasz
shteer #40881 üzenetére
Pedig többnek látszik. Mindegy köszi ez nagy segítség volt, akkor nekem amit kinéztem 15mm-es tökéletes lesz. Szerintem elég is lesz max kap még egy 2-3 mm-es alátétet és kész is. Túl magasra se akarom, mert akkor meg hülyén nézne ki.
A ház jelenlegi gumi lába csak 6mm-t emel. De mivel az aljába megy egy 140-es Ty 147A venti befújónak, ezért muszáj megemelni, hogy könnyebben és több levegő jusson be a vga-hoz. A tetején meg a 120-as ki. -
válasz
shteer #39276 üzenetére
Remek.
S nem fogok úgy járni mint ahogy írja pont előtted Grave? Vagy ebben a házban más az elrendezés?
mert egyébként akkor eljutnánk oda hogy a ház, a kártya, proci és a táp megvan.
Ez után találjunk egy lapot.
Foggalam nincs hogy milyen chipsetesbe nézelődjek szóval szivesen várom a javaslatokat ismét. -
-
-
válasz
shteer #38685 üzenetére
Honapokig neztem de csak ugy fer el, ha egy 240-es radi van benne vagy 240+120-as.
Jelen pillanatban a vastag radis h105-el meg vagyok elegedve, nem megyek 55 celsius fole 6700k-van 4.6-on 1.32V-vel nincs delid.
De ha belegondolok, hogy rakuldenek meg egy 250w-os kartyat kb semmi ertelme nem lenne -
törölt tag
válasz
shteer #38648 üzenetére
remelem Josh-nak bejon az elet innen kezdve
legutobb juliusi szallitassal lehetett rendelni nala hazat, de nem jott ossze annyi rendeles, hogy a gyartotol kapjon rendes kedvezmenyt. a video keszitesenek idejere viszont fel kellett keszulnie egy ujabb rendeles-hullamra, ez lett a szeptemberi elorendeles. drukkolok neki
keszul valamivel a computex-re is, kivancsi vagyok.
-
HookR
addikt
válasz
shteer #38397 üzenetére
Nem az szúrja a szemem, hanem a tálalás.
Ilyenkor rendszerint nagy dilemmában vagyok, hogy melyik kezembe harapjak, mert nem akarom más érdemeit csorbítani, de jobban zavar, ha valami lemarad (hivatalos link, másik termék... stb.)
Ha átvennétek ezt a bejáratott formátumot, akkor elég lenne a keresőbe csak annyit beírni, hogy "hivatalos oldal" és máris ott a 'terülj-terülj asztalka' a később becsatlakozóknak.
-
HookR
addikt
-
mpierre
veterán
válasz
shteer #38304 üzenetére
A giga pont narancssárgán világít: [link] Sz'al adott. Talán a ház is kap egy narancssárga betétet. Majd meglátom.
De látnád a vizes gépemet. Az pl sárga-fekete, plexicsővel, sárga lötyivel. Stb, stb...
Szerk.: A vga-t kell majd jól megválasztani, vagy plasztidipezni fogom a hűtő burkolatát. Most az asus mini gtx760 elegendő indulásnak.
-
válasz
shteer #38168 üzenetére
Az jó lenne, de buherálni kell a csatiját 7.4*5.0mm-esre.
Mondjuk nem tudom, mekkora munka, nem értek hozzá...(#38163) Chaser
Csati stimmel, fesz stimmel.(#38167) HookR
Hutzy XS jónak tűnik, csak alulra a táp helyett inkább 2.5-ös keretet raknék 2db háttértárnak + néhány előlapi csatlakozót, bekapcsológombot. -
HookR
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged