- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricko
tag
Üdv. midenkinek!
Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni, nekem abban, hogy létezik egy program amivel egy kamera segítségével felvesszük az ember fejét, úgy hogy közben azt látjuk a képernyőn, ahol egy keretbe kell bele stimmelnie, majd mikor minden super akkor egy gombnyomással azt elmentjük.
Ezután szabadon különféle hajtípusokat, bajúszt, napszemüveget, fátyolt, bőrszínt... stb, illeszthetünk az elmentett fejre.
Legutoljára úgy 5 éve használtam, nem tudom, hogy jött-e ki azóta újabb verzió.
Ha valaki ismeri, légyszi a nevét írja már meg.
Előre is köszönöm. -
[HUN]Zolee
őstag
válasz (Kolombusz) #1890 üzenetére
köszi
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
(Kolombusz)
veterán
válasz littleNorbi #1894 üzenetére
Keverem én már ezeket a particiókezelőket, annyi van belőlük.
-
Ramius
őstag
-
littleNorbi
aktív tag
válasz (Kolombusz) #1892 üzenetére
Én a PowerQuest Partition Magic-re gondoltam, h ne.
-
littleNorbi
aktív tag
válasz [HUN]Zolee #1888 üzenetére
ACDSee
-
Ramius
őstag
-
(Kolombusz)
veterán
válasz [HUN]Zolee #1888 üzenetére
Az Infranview mintha tudna ilyet, ha jól emlékszem.
Sőt, biztos. Itt irják felettem pár hozzászólással.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Videovágásra valami egyszerűen használható, pofás kinézetű, gyors programot ajánlanátok?
Az sem gond, ha fizetős, de azért nem legyen agyatlanul drága.
10 ezer forintot megérne a dolog.
A Virtualdub nem jött be. -
[HUN]Zolee
őstag
Üdv.
Tudna nekem valami olyan programot mondani valaki, amivel egyszerre sok képet tudok átméretezni, és tömöríteni? Jpg formátumba vannak a képek jelenleg.''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
Ramius
őstag
-
alitak
senior tag
Nem tom hol kérdezzem, ezért itt teszem:
A Synergy nevű programot ismeri valaki? Nem sikerült működtetnem, így ha valakinek van használható 5lete, ossza meg velem.
A program célja az lenne, hogy egy billentyűzetet, és egeret lehessen használni több, hálózatba kötött számítógépen. Hasonlót ismer valaki?Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
littleNorbi
aktív tag
Kellene egy partition kezelő program, de nem a Partition Magic...
-
alitak
senior tag
válasz Winner_hun #1882 üzenetére
Aha télleg
Angolul már meg sem találtam... Köszi.Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
alitak
senior tag
Hi!
Sok képet kéne átméreteznem, úgy tom, az Infraview ilyet tud. Merre van az az opció?Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
Ricko
tag
Üdv. midenkinek!
Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni, nekem abban, hogy létezik egy program amivel egy kamera segítségével felvesszük az ember fejét, úgy hogy közben azt látjuk a képernyőn, ahol egy keretbe kell bele stimmelnie, majd mikor minden super akkor egy gombnyomással azt elmentjük.
Ezután szabadon különféle hajtípusokat, bajúszt, napszemüveget, fátyolt, bőrszínt... stb, illeszthetünk az elmentett fejre.
Legutoljára úgy 5 éve használtam, nem tudom, hogy jött-e ki azóta újabb verzió.
Ha valaki ismeri, légyszi a nevét írja már meg.
Előre is köszönöm.
[Szerkesztve] -
Szabtom
senior tag
válasz barnam_ #1876 üzenetére
Nemrég én is ilyet kerestem, és megígértem, hogy kipróbálok párat és írok véleményt. Íme.
Webstripper 2.71
Pro:
Egyszerű a letöltés
Frissíthetők a letöltött oldalak
Időzített letöltés (ma, holnap, vagy H-V,időpont)
A böngésző éppen aktuális lapjáról beolvassa a linket, ha új projektet kezdünk
Con:
Nem lehet sorba tenni a letöltéseket, csak időzíteni
A zip állományokat .zip.temp file-ban hagyja
Az oldalak formázása néha nem marad meg (betűtípus, betűszínek, oldaltörés, képek helyzete, stb)
Mappák nevét kisbetűkre változtatja
Úgy kifagyott, hogy csak uninstall és reinstall után sem működött újra. A 30 napos trial még biztos nem járt le, és hibaüzenetet sem adott, egyszerűen nem indul el.
Teleport Pro
Pro
Nem tudom, lásd Cons
Con
A trial verzióval csak 499 file-t lehet lementeni egy projektben. Már az első RPG fan oldal sem jött le.
WebZip 7.0
Pro
Csinos WinXP-szerű felület, de... lásd Con
Con
Szerintem túl bonyolult a felület
Három próbálkozásra sem mentette le az oldalt abba a könyvtárba, ahová beállítottam. Minden alkalommal a My documentsbe dolgozott
60 dollár a full progi!
SurfOffline 1.4
Pro
Kellemesen egyszerű felület, érthető gombokkal
Con
A trial verzióval csak 200 file-t lehet lementeni egy projektben. Kapja be.
Offline Downloader 3.6
Pro
5000 file egy projektben a trial verzióban!
Con
Akárhogy próbáltam, 2 szintnél mélyebbre nem ment a linkekben. Ez pedig egy több témával foglalkozó oldalnál édeskevés.
Website Extractor 9.6
100%-ban ugyanaz, mint az Offline Downloader 3.6! Érdekes...
Végül a teljesen ingyenes WinHTTracknél kötöttem ki. Eddig kitűnően megy, bár az átlagnál kicsit több agysejtemet kellett megmozgatni, hogy mindent beállítsak a letöltésnél (értsd: nem átlagfelhasználó-barát).
A te esetedben csak a PH! egy részét kell letölteni, ezt szerintem a WinHTT-ben az Include/Exclude szabályok beállításával lehet elérni. -
barnam_
nagyúr
Olyan programot keresek, amivel komplett weboldalakat lehet lementeni.
A PH! teszteket szeretném lementeni, az egészet -
róland
veterán
Legegyszerűbb kimásolni a számítógépre egy témát, majd Total commanderrel kibontani, s a megfelelő segédprogramokkal szerkeszteni a részeit.
Grafikákhoz: Photoshop, GIMP, stb.
Hanghoz: valamilyen hangszerkesztő
Az xml-es fájlokhoz, pedig a TC saját szerkesztője.http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
alitak
senior tag
Mobilra témákat milyen programmal lehet készíteni?
Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
PazsitZ
addikt
válasz SlashMate #1865 üzenetére
a Netlimiter nevű progi tudja mérni külön minden egyes program sávszélhasználatát órára bontva, és nevéből adódóan limitálni is lehet bármilyen programot vagy akár az össz sávszélt is.
A Hálózati adatforgalmat még nem figyeltem, de szerintem valahogy az is mérhető vele.- http://pazsitz.hu -
-
-
SlashMate
csendes tag
Szevasztok!
Engem egy olyan adatforgalom mérő programra lenne szükségem, amely képes különválasztani az Internetes és a Hálózati adatforgalmat, valamint képes meghatározni a sávszélességet használó programokat.
Ha létezik ilyen, légyszi írjátok meg.
Előre is köszönöm!Olyan nincs, hogy valami nem sörbontó.
-
HellMaci
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan programnak a nevére lenne szükségem amivel tom módosítani a registry-t, úgy, hogy a próbaverziós programok újra működjenek. (EasyCleaner kilőve) -
Zsu_
senior tag
válasz dr_strange #1858 üzenetére
windowsra kéne sajna
-
Zsu_
senior tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki ajánlani ingyenes programot, ami *.mdb fileokat kezel?
(Tehát Microsoft Access helyett kéne valami ingyenes progi) -
Hulot
tag
Sziasztok!
Keresek olyan programot ami a beírt TV műsoridőket vizuálisan mutatja!
Olyanra gondolok, hogy megadom a csatornát, kezdő-, végző időpontot és kirajzolja egymás után a programokat, ha átfedés van akkor egymás alá teszi. Hasonló, mintha team munkavégzésben az egymást követő részfeladatok időigényét ábrázolják.
Excel megoldás is lehet.
TV program guide, csak az adatokat ne netről töltse le, hanem én adhassam meg.
Köszi -
begbie01
csendes tag
bocs,nekem egy olyan prolémácskám lenne miszerint ie filet töltöttem le és sehogyan sem tudom megnyitni. Tud valaki segíteni? Előre is köszi
-
Zenebohoc
tag
válasz Mustangjones #1850 üzenetére
Üdv!
Elegáns megoldást nem tudok.
Bármit is követnél el, újra kellene tömöríteni és az viszont eszi a minőséget.
Hasonló esetben én a hanggal szoktam játszani.
Ha szerencséd van, a hang nem tömörített és tömörítés után már elérheted az áhított méretet. Ha tömörített, akkor próbálkozz sztereo helyett mono, vagy alacsonyabb bitrate stb megoldásokkal.
Ezekhez a játékokhoz a legjobb a VirtualDub, vagy a NanDub.
A video részt állítsd directstream módba, az audiót full processingbe, és itt beállíthatod a hangmódosításokat. A beállítások előtt ezen progikkal megnyitott videoról a file information menűben kaphatsz infót, pl a hang tömörítettségéről stb.Nincs szebb, mint mikor az alázat csendje zenére lázad....(LGT)
-
Mustangjones
csendes tag
sziasztok! nekem egy olyan progi kellene, amivel 700 megás Xvid-es aviból kisebb, 630-640 megásat tudok gyorsan csinálni. persze nem a végének a levágásával...
tx -
Sátán44
addikt
Mondjatok már nekem olyan keylogger progit,amelyik készít screenshotot is.
All In One Keylogger ez nagyon jó progi,csak nincs hozzá ''okosság''Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
KisApám
addikt
válasz sszever #1843 üzenetére
SATA vinyóm van, és mivel a munkahelyen aés a havernál sincs SATA csatlakozó a gépekben, szóval kénytelen vagyok szórkozni másképp, hogy le tudjam menten ia dolgaimat...
De mivel tánlehet CD-t ill. DVD-r írni linux alól is, akkor a Knopix-al lementem mit kell, és utánna format...
Elvileg műxik...̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
sszever
őstag
sem egy ismerősnek...
Másik lehetőség:
Win CD be ---> javítás
WIN CD be ---> telepítés másik partícióra
Ha nem kérsz formázást / partícionálást, nem foga bántani az adataidat.
Majd az összes adat lementése, és ha szükséges újratelepíthető a rendszer.Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
Surv
tag
válasz KisApám #1842 üzenetére
Szerintem van DOS alatt is olyan, ami kezel hosszú fájlneveket, de inkább valószínűleg az NTFS partíciót kell, hogy lássa. Hogy akarsz DOS alá keveredni?
Szerintem a Linux alapú megoldásoknál az lehet a gond, hogy a Linux csak olvasni tudja az NTFS-t alapból, írni nem. De lehet, hogy tévedek.Ha azt hallanád tőlem, hogy Mensa tag vagyok, az nem azt jelenti, hogy ebédnél én többet fogok kapni, mint te
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Van egy nagy Problémám!
Tegnap áramszünet volt, a gép ment, és azóta a gép csak a Windows ''első képernyőéig'' jut el, vagyis a betöltési fázishoz, és azután hirtelen kékség, feliratok és gép ujraindulás...
Csökkentettben is ugyanez...
A C meghajtómon van pár anyag, amit le kéne mentenem (max. 1 GB), és kellene valami progi, amivel át tudom menteni a másik partícióra.
MIVEL TUDNÁM??? DOS alatt van olyan file manager, ami megtartja a hosszú fájlneveket?
Vagy tán a Knopix 5.1-es linux CD-vel meglehet csinálni?
MIVEL? HOGY?
Köszönöm a segítséget!̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Surv
tag
válasz kraftxld #1833 üzenetére
Köszi, közben megtaláltam (a felhasználók barátjánál a gúglnél)
Működik is szépen.
netsh interface ip set address name=''Helyi kapcsolat'' static 192.168.7.7 255.255.255.0 192.168.7.1 1Ha azt hallanád tőlem, hogy Mensa tag vagyok, az nem azt jelenti, hogy ebédnél én többet fogok kapni, mint te
-
-
Balinov
titán
válasz Szabtom #1836 üzenetére
még esetleg próbálkozz a TeleportPro-va.[link]
ha nagyritkán kell ilyen dolog,ezt szoktam használni. httrack nekem vhogyy nem jött be
üdv
Balinov10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Szabtom
senior tag
Sziasztok!
Olyan progira lenne szükségem, amivel egy komplett website-ot letölthetek, olyan formában, hogy utána offline nézegethetem a gépemen. (Régi RPG, gamer meg anime fan oldalakat mentenék el magamnak, mert az utóbbi időben rengeteg értékes oldal tűnt el, ami a bookmarkjaim között volt.) -
Surv
tag
Válasz a saját kérdésemre
Jól sejtem, hogy a netsh.exe parancs erre való? Csak nem tudom a paramétereit. Mit kell tennem akkor pl. ha azt szeretném, hogy a ''Helyi kapcsolat'' statikus IP-je 192.168.7.7-re változzon?
KösziHa azt hallanád tőlem, hogy Mensa tag vagyok, az nem azt jelenti, hogy ebédnél én többet fogok kapni, mint te
-
Surv
tag
Viszont nekem is lenne egy kérdésem.
Hogyan tudom parancssorból vagy bármilyen kis apró segédprogrammal (amihez nem kell kézi beavatkozás futás közben, ergo időzíthető) a gépem IP címét egy megadottra átállítani. Erre tud valaki megoldást? Köszi előre is.Ha azt hallanád tőlem, hogy Mensa tag vagyok, az nem azt jelenti, hogy ebédnél én többet fogok kapni, mint te
-
Surv
tag
válasz Zsolo007 #1829 üzenetére
Szia,
szerintem a stickies megfelel neked. Ez egy olyan kis progi, amivel a képernyőt telerakhatod feljegyzésekkel (apró kis post-itek), amikhez figyelmeztetést is be lehet állítani.
A program ingyenes és a fejlesztő honlapjáról letölteheted:
[link]
Ott megtalálod az angol nyelvű leírását is, bár egyáltalán nem bonyolult.Ha azt hallanád tőlem, hogy Mensa tag vagyok, az nem azt jelenti, hogy ebédnél én többet fogok kapni, mint te
-
Zsolo007
tag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek amin be lehet állítani egy bizonyos időt, vagy visszaszámlálást, és amikor azt eljön/lejár az idő akkor mittomén kiugrik a képernyőre és figyelmeztet, hogy letelt az idő.
Ha esetleg valaki tud ilyesmit, nagyon örülnék ha leírná a nevét. Nem fontos, hogy csicsás legyen, sőt minél kisebb és puritánabb annál jobb.
Köszi! -
ivcsi86
tag
válasz BigBadPlaYeR #1827 üzenetére
azt megköszönném,mert nem igazán vágom...
-
ivcsi86
tag
meik az a progi,amivel legagyszerübben egybe tudok olvasztani 2 videofájlt?
köszi -
ivcsi86
tag
meik az a progi,amivel legagyszerübben egybe tudok olvasztani 2 videofájlt?
köszi -
engusz
veterán
válasz (Bundás) #1820 üzenetére
A Live Messenger fájlmegosztás szolgáltatására gondolsz? Azt mégis hogyan időziteném? Nem a legegyszerübb módja annak, hogy pár mappát automatikusan szinkronban tartsak. Ennyi erővel keresztbe ftp-zhetnék. (Ugyanannyi munka lenne vele.)
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
engusz
veterán
Milyen program ami képes két gép között interneten egy vagy több mappát szinkronizálni, megadott időben, teljesen a háttérben futva? Mindezt ingyenesen.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
tkazmer
addikt
Létezik valami olyan program, amivel polcrendszereket lehet tervezni?
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
cousin333
addikt
válasz molngab #1812 üzenetére
Egy konkrét típus, alkatrészek típusa nem lenne haszontalan info...
Videokártya visszafogására ATI Tool, vagy RivaTuner (elvileg mindkettő jó NVidiához és ATI-hoz is). Procira meg pl. BIOS. Visszaveszed a szorzót. De akkor folyton lassan fog menni, a visszaállításhoz újra kell indítani a gépet."We spared no expense"
-
cousin333
addikt
-
D4rkm4n
őstag
Hali!
Szükségem lenne egy programra, mivel tudom mérni egy pendrive írási sebességét! Tudnátok egyet ajánlani? (Esetleg egy oldal ahonnan le tudom szedni?)"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
Winner_hun
titán
-
T. Almeida
senior tag
válasz Winner_hun #1802 üzenetére
FileMon?
[link] -
Winner_hun
titán
Volt régen egy programom de eltűnt, a lényege az volt hogy minent kimutatott hogy mit lett olvasva és írva a winyón. Valaki tudna segíteni?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Kicker
őstag
válasz dr_strange #1800 üzenetére
sejtettem, hogy egszerű lesz a válasz
egyébként thxArról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest