- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaleeGy
tag
a soundforge épp megvan...
Tudnál segíteni hogy csináljam?
Az az igazság nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz.. -
PaleeGy
tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek ami az egyszerű mp3 zene fájlból kar (karaoke) fájlt készít ugy hogy a szöveget azaz az éneket leveszi.
Kérlek segítsetek nagyon fontos lenne! Köszönöm. -
WOW27
tag
THX!
-
WOW27
tag
Milyen progival lehet avi 2 cd-s filmet(2 fájl) 1 fájlba összerakni? Köszi a segítséget előre is! DVD-re lesz írva úgy is ezért kell.
[Szerkesztve] -
Mozilla
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan progit keresek, amivel mp3-ból, vagy akár wav-ból amr-t tudok csinálni... Előre is köszönöm..
Ja, és egy linket nagyon megköszönnék... -
(Bundás)
addikt
-
as_Rock
őstag
-
Déé
csendes tag
milyen program ami, hangkártya nélkül játszik le videót? illetve van ilyen?
előre is köszönöm a választ! -
róland
veterán
3gp szerkesztő programot keresek. S az sem ártana, ha valamilyen értelmes videó formátumra lehetne alakítani az így készült videókat!
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
orbano
félisten
helló! gépelést tanító programot tudtok esetleg ajánlani winfos alá? régen dos alatt volt egy nagyon jó, ami különböző, egyre bonyolultabb mintákat kért be, és ha elértél egy megfelelő ismétlési sebességet, akkor kiadta az új feladatot. na ilyesmi kellene nekem
előre is köszA vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
-
orbano
félisten
a the bat/outlook spamszűrője milyen? mindenképpen olyan kéne, ami ebben erős, vagy ha más nem, akkor egy 3rd party szűrő is jó lenne. semmi nem számít, csak, hogy nagyon jól szűrje a spamet
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
van az archívumodban egy levél, akinek a feladója benne van a címjegyzékedben. ha kitörlöd, utána arra a levélre nem tudsz válaszolni, mert nem találja a hivatkozást a címjegyzékedben. főnököm használja utlukot és erre panaszkodik folyton, tőlem kéregeti el az email címeket
A vér nem válik VAZZE!™
-
Max_Power
tag
Milyen progival csináljátok a Ph! tesztekben szereplő grafikonokat? Pl ezeket: [link]? Nekem néha le kell gyártanom összehasonlító ábrákat, de az excellel eddig nem sikerült ilyen szépeket csinálnom...
''There are three ways of doing things: the right way, the wrong way, and the Max Power way! (Which is the wrong way, but faster!)''
-
orbano
félisten
ami nem tetszik benne, az azon idegesítő hibája, hogy nem lehet válaszolni olyan címzettnek, aki nincs a címjegyzékben, mert már letötöltem. de egyébként gondolkodtam rajta, hogy felrakjam, campusban is és telcsihez is van licenszem, tehát nem gond. meg nem vagyok az a törvényfélő fajta
spamszűrése milyen?A vér nem válik VAZZE!™
-
doc
nagyúr
amikor elolvastam az igényeide pont a thunderbirdöt akartam ajánlani
otthon én is, a párom is azt használjuk, nincs vele gond, bár a tanítható spamszűrő nekem több nem-spam levelet is kiszűrt, bár nem is tanítgattam sokáig, meg ez még egy elég régi verzió volt, lehet hogy az újak jobbak
szerintem nyugodtan próbáld ki, nem vesztesz vele semmit -
orbano
félisten
helló!
tudtok nekem jó email klienst mondani, ami egyszerű, nincsenek benne csicszási lehetőségek, csöndben elvan a systrayen, biztonságos, nem tölt be aktív tartalmakat, stb, az ikonjának változtatásával jelzi ha levél érkezett, semmi popup meg ilyenek.
ezen felül nagyon fontos lenne a spamszűrési képessége, hogy nagyon jó legyen.
thunderbirdről vélemények?A vér nem válik VAZZE!™
-
Virtualdub
Felteszel egy DIVX4-es codecet, és arra konvertálod a divx5 és mpeg formátumokat. Ha mpeg2-őt kaatrsz konvertálni, akkor meg egy módosított virtualdub kell, mert az alap nem olvassa. De csodálkozom, hogy az asztali lejátszód nem boldogul az mpeg1-el (mert a VCD is az), és az mpeg2-vel (mert a DVD is az).Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Soja
aktív tag
Tudom, hogy létezik olyan program, amivel két gép az interneten úgy látja egymást, mintha LAN-ba lennének kötve, csak a nevét nem tudom. Segítsetek!
-
Benmartin
senior tag
1.Töredezettségmentesítésre: tökéletes a beépített windows.
2 Programok törlésére: igaz hogy nem hagy töredéket a beépített sem de adok egy linket ami szerintem jó: [link]
3. Registry karbantartására: nem tudom miért mániája mindenkinek ez a registry tisztítás annyire minimális teljesítménynövekedést lehet vele elérni hogy a felhasználó észre sem veszi. azért erre is adok egy linket: [link] -
Tosee
őstag
Hello!
Milyen programokat ajánlanátok?
1. Töredezettségmentesítésre
2. Programok törlésére ha van ilyen. /mert szerintem a windowsos ''Programok telepítése
és törlése'' nem töröl mindent, maradnak fent töredékek/
3. Registry karbantartásáraA4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
akasp
senior tag
válasz (Bundás) #545 üzenetére
és total commanderrel hogy a francba konvertáljak omg formátumba?
Mert hamegnézem az mp3 playeren a számokat, azok 100101232 ilyen számokból álló nevet kaptak. Ha külön playlisteket csinálok, akkor azok a fájlok elrendezésén nem látszik. ezért kell egy sokkal jobb program, mint a sonic stage. -
The DJ
addikt
Milyen program, amivel DTS 5.1-es audio cd-t PC-n le lehet játszani?
Eddig nem találtam ilyet...Winamp DTS Plugin van, de azzal csak recseg, Powerdvd-vel szintén...https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
WOW27
tag
Hali! Az asztali dvd-m dvix-es de nem támogat minden formátumot.Konverter programot szeretnék ami oda vissza konvertálja a több fajta divx,xvid formátumokat és egyszerű a kezelése.Az se lenne baj,ha tudna magyarul,de nem feltétel.Aki tud segítsen ebben!THX!
-
akasp
senior tag
Hi. Adott egy mp3 player. Asszem sony NW E002. Namost. Adtak hozzá egy sonic stage prograot, amivel lehet rá áttölteni számokat, de az átalakítja OMA fájlformátumba és úgy rakja át. De elég szar és bonyolult a kezelése, ezért tudtok-e egy ilyesmi programot, csak jobbat?
Köszi előre is -
alitak
senior tag
Na igen, akkor legalább tudom, hogy miért nem ment. Speedfant használtam, legalábbis próbáltam régebben.
Más lehetőség esetleg?Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
-
alitak
senior tag
Hi!
Már megint én
Olyan progi kéne, amivel tudom szabályozni a FAN-ok feszültségét, tehát az oda kötött ventillátorok fordulatszámát.Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
alitak
senior tag
Köszi mind2töknek. Asszem maradok a TC-nél, egész jól kezelhető.
Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
alitak
senior tag
Van rengeteg fényképem, és a fényképező ugye csak sorszámot ad neki. Milyen programmal lehet csoportosan átnevezni a képeket?
Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
rzoli
senior tag
Sziasztok!
DVD lejátszó programot keresek. Jó lenne, ha két dolgot is tudna. A lejátszás mellett
- Egyszerre két feliratot is meg tudjon jeleníteni. (pl. angol/magyar - nyelvtanulás miatt) Ezt a PowerDVD tudja....
- Lehessen állítani a lejátszás sebességét, mondjuk 10% de még jobb lenne 5%onként. A PDVD csak 50/75/100%-ot tud. A 75 már lassú, a 100 gyors...
Aprók az igényeim...
kösz
Z
ui: és nem ártana, ha freeware lenne....Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
[w]
őstag
egy már meglévő visual style-ba (.msstyle) van lehetőség belenyúlni? pl. színek módosítása végett. ha igen mivel?
cmdr PETER W. VOLKOV
-
bandus
veterán
Köszi szépen
Erre nem is gondoltam, pedig elkezdtem olvasgatni a topikját, meg a desktoposat is. Nekem is megjött hozzá a kedvem, de mielőtt nekiállnék az asztalomnak megkell ejtenem egy win reinstallt, előtte meg beszereznem egy új tápot, de igyekszem"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Uzmany
őstag
Sziasztok, mini dv kamerával készítettem fotókat, de avi formátumban van.
Melyik progival tudom a fotókat jpg-be konvertálni?
Köszönöm.® visions created with passion
-
bandus
veterán
Sziasztok!
Nekem olyan program kéne, ami kijelzi az éppen aktuális fel/letöltés sebességét, vagy mongyuk kiírja h mennyi sávszél. szabad/használt. k
Köszi előre is"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Konflikt
addikt
Oylan progi kéne, ami naplózza, figyeli azt h ki mit mikor húzott le egyszerű file megosztásnál windowsban
Előrre is köszCommodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
válasz littleNorbi #514 üzenetére
ccleaner és easycleaner
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
littleNorbi
aktív tag
Létezik olyan prog, ami eltakarítja a hulladékokat a gépről, pl a nem teljesen letörölt programok megmaradt fájlait, mappáit, stb ?
-
kerlas
tag
Üdv!
Valami olyasmi programot keresek, ami a registrybe történő bejegyzéseket listázza ki, esetleg blokkolja, a beírásokat, vagy pedig külön engedélyt kér minden egyes beírás előtt. -
ActionMan
tag
Sziasztok!
Olyan progira lenne szükségem, amivel xp alatt a vinyóimat készenléti üzemmódba tudnám tenni, hogy leálljon a tányérok forgása.
köszi''... meg az izomagyú Mickey egér, aki bárkit megöl a kokainért ...''
-
kovsol
titán
.cab kiterjesztésű álloményban hogy tudok felülirni egy fájlt ?
vagyis hogy milyen progival tudom ezt megtenniMay the Force be with you!
-
doc
nagyúr
válasz Konflikt #505 üzenetére
meggyött. próbáltam visszaküldeni, de vmi nem OK az SMTP serveremmel...
noszóval:
egy gyors tömörítés (nem a minőség volt a szempont, hanem hogy működjön )
a mencoder segítségével készült (http://www.mplayerhq.hu)
a használt parancssor:
mencoder Konflikt.flv -oac lavc -ovc lavc -lavcopts vcodec=mpeg4:acodec=mp3:vbitrate=1000:abitrate=128:vhqrell -o Konflikt.avi
ha jobb minőséget akarsz, a következő kapcsolókat érdemes még betenni a lavcopts paraméterek közé:
v4mv,qpel
vagy emelheted a vbitrate-et 1000-ről nagyobbra, de azt is lehet hogy elhagyod a vbitrate-et és helyette beírsz mondjuk egy vqscale=3-t
az áprilisi Linuxvilágban jelent meg egy cikkem a mencoderről, ha érdekel a téma olvasd el -
Konflikt
addikt
.flv >> avi, mpg konvertáló progit esetleg valaki ismer?
merthogy FLV player lejátsza öket, de beletekerni, nagyitani nemlehet a klippet
[Szerkesztve]Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest