Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Temp\
De én szeméyl szerint ezt az oldalt használom: Keepvid.com -
PazsitZ
addikt
Én netlimiter-t használok ilyesmire
-
PazsitZ
addikt
válasz
Froclee
üzenetére
Windows telepítő cd: FTP dyndns.com
-
PazsitZ
addikt
-
PazsitZ
addikt
válasz
Klemens
üzenetére
Firefox-hoz pl a DownThemAll kiterjesztés.
-
PazsitZ
addikt
-
PazsitZ
addikt
-
PazsitZ
addikt
Igen, tök hülyék vagyunk, hogy a valóságot nélkülöző, fiktív elképzeléseidet nem "értjük"/tudjuk alátámasztani.
Persze rengeteg ráfordítással, sok mintával, teszteléssel, elméletben lehet lehetséges, de nem hiszem, hogy találsz ilyen szoftvert.De ennyi poszt megírására szánt energiából szerintem már kétszer megtaláltad volna loslessben a zenét, amit keresel
-
PazsitZ
addikt
válasz
localhost
üzenetére
Manapság úgy tűnik, az a trendi és büszkék rá az emberkék, hogy nem tudnak/akarnak helyesen írni.
Nem mintha én tökéletes lennék ilyen téren, de inkább szégyellem magam ilyen miatt, minthogy azt mondjam "a kedvedért nem változtatok ezen".

no offense
z0d1AK: Egyébként nem miattunk kellene változtatnod/törekedned erre..., még ha ez neked nem is jön le...
-
PazsitZ
addikt
-
PazsitZ
addikt
válasz
Sickboy25
üzenetére
Hát, amit találtam az nem sok jóval kecsegtet.
[link] [link] [link] [link]
Összefoglalva úgy tünik nem nagyon talált még senki hozzá firmware-t, a gyártó oldalán pedig egyelőre nincs (könnyen előfordulhat, hogy nem is lesz
).
A chip az elvileg sunplus-os. Ezen fórumokon kellene upolnod a lejátszót, hátha esetleg már valaki készített hozzá... -
PazsitZ
addikt
válasz
Sickboy25
üzenetére
firmware-t lehet rajtuk frissíteni. Aztán fajtától függ mennyire van fejlettebb codec.
Itt szinte minden fajta lejátszóhoz lehet találni firmware-t [link]A frissítés annyiból áll, hogy a letöltött firmware-t (általában tömörített, tehát kitömöríted).
Kiírod egy cd-re, beteszed és magától lefut a frissítés.Viszont! Ezzel a művelettel valószinűleg garanciavesztés történik.
Plusz ha frissítés (ami 15-30sec) megszakad (pl. áramkimaradás), akkor feltehetőleg használhatatlanná válik a lejátszó! -
PazsitZ
addikt
Netlimiter
éves-havi-heti-napi lebontás is van, kölün programmonként és összesítve is. -
PazsitZ
addikt
válasz
Slipknot24
üzenetére
.daa
PowerISO Direct-Access-Archive -
PazsitZ
addikt
válasz
konzol1990
üzenetére
A legegyszerűbb megoldás szvsz egy linux boot cd. Ha nem játékra kell a gép...
-
PazsitZ
addikt
válasz
Gülümaci
üzenetére
.uif-->
MagicISO, ISO-vá alakítás leírásaesetleg: Corel Wordperfect
-
PazsitZ
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
-
PazsitZ
addikt
-
PazsitZ
addikt
Tud valaki ingyenes gépírást/gépelést gyakorló progit?
-
PazsitZ
addikt
válasz
oettinger01
üzenetére
Openoffice writer?
-
PazsitZ
addikt
Milyen programmal lehet ''grafikus feliratokat'' készíteni?
A paint betűfunkcióiban lévő betűkészlet kevés és nem elég fantáziadús számomra
-
PazsitZ
addikt
válasz
kicsibogár
üzenetére
-
PazsitZ
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Valamiért az ffdshow kavart be, mondjuk nem értem ugyanazok a kodekek vannak fenn mint voltak. Akkor működött, új rendszer és nem megy
. Egy újabb verziójú ffdshow már normális képet adott, de bal oldalra egy zöld kis csíkokat tett (nézhető a film, de inkább leszedtem).
Egyébként nem tudom ez a gspot annyi különbséget mutatott a két nem müködő filmnél - a többivel szemben-, hogy Split: No, valószinű ezzel a tulajdonsággal akad össze a ffdshow
-
PazsitZ
addikt
Van valami progi állítólag ami pontosan megmondja egy film miylen kodekeket használ. Ezáltal kiszürhetném melyik kodekem kötözködik.
(ujraraktam a gépem elvileg ugyanazok a kodekek vannak fenn 1-2 film mégis rossz)
alul egy kis zöld csík a film pedig 45-60 fokos szőgben szétcsúszva
, ha valaki konkrétan tudja mi okozhatja ezt, az is szolhat
. -
PazsitZ
addikt
Nem ajánlja fel, az eltávolítást? Általában kiírja, hogy a komponenesek nem találhatók, eltávolítsa a listából?
Talán: ''Chances are it will not uninstall because all of the original files are not there. If you are just tired of seeing the entry in the Add/Remove programs list you can remove it in the registry. Go to:
HKLM\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENT VERSION\Uninstall''
De ezek tünnek a legjobb megoldásnak, ha beregelsz azt hiszem letölthetők: [link] [link] [link]
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
válasz
SlashMate
üzenetére
a Netlimiter nevű progi tudja mérni külön minden egyes program sávszélhasználatát órára bontva, és nevéből adódóan limitálni is lehet bármilyen programot vagy akár az össz sávszélt is.
A Hálózati adatforgalmat még nem figyeltem, de szerintem valahogy az is mérhető vele. -
PazsitZ
addikt
A .bc! kiterjesztés a félig töltött file-oknál szokott jelentkezni. Ha valami hiba miatt nem változtatta volna meg a letöltőprogi, de teljesen le lett töltve, nyugodtan töröld ki és legyen .iso kiterjesztésű, amit már sima Image.
azt megnyitni Alcohol-al, Nero-val akármivel meg lehet. -
PazsitZ
addikt
válasz
littleNorbi
üzenetére
-
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).

link lemaradt
.
.