- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ravenlol
csendes tag
-
Gülredy
tag
Ja igen, csak az a baj, hogy hiába állítom rá hogy "show disabled devices" egy darabot sem mutat és így nincs stereo mix- sem... :S
Szerk.: Vagyis mutat de az csak a két mikrofon. Az egyik a beépített mikrofon a másik meg jack kimenetes
Szerk 2.:
Acer aspire 5315-ön ügyködöm. Ezen állítólag realtek-es hangkártya van de nem telepítettem külön, csak amit a win 7 "felrakott". -
Gülredy
tag
Egyedül az a baj a windows hangrögzítővel, hogy ennyi az egész:
Ezen semmit nem lehet állítani, csak elindítani a felvételt meg leálítani, meg megnézni a help/about-ot a programról.
Valami más ötlet? Próbálgatom beállítani ezt a goldwave-et de semmit se vesz, még a mikrofonon keresztül sincs semmi jel.
-
leyo76
senior tag
ez a neked való :]
-
leyo76
senior tag
-
Oly
őstag
PDF szerkesztés ingyen – PDF XChange Viewer
Én pedig olyan programot keresek, amivel egy táblázatot, vagy akár csak egy szöveges file-t több gépről tudunk szerkeszteni.
Egyszerű asztalon lévő ikonra kattintás után már szerkeszthető legyen.
Google Documents túl bonyolult a főnökömnek...
-
Nemtudom mióta, nemtudom meddig, de ingyen [L:%20http://www.paragon-software.com/registration/hdm85_special_edition.html]regisztrálható[/L] a Paragon Hard Disk Manager Special Edition v8.5
Pont ma próbálgattam, és látja az USB-s pendrive partícióit. Azt nemtudom, hogy ext fs-t mennyire ismeri/szereti, de ha linux, akkor gparted, akár bootcd-ként, vagy pendrive-ról futtatva.
-
T-unit
őstag
Letöltöttem a MediaCoder 0.7.0-rc1 verziót.Fájl hozzáadásánál betettem az .avi-t és az .srt feliratot majd mikor nyomtam egy startot, a végénél vmi hibát írt ki srt feliratra, ezért semmi változás nem történt...vmi tipp mit rontottam el?Am. kösz és tényleg csak az a felirat hozzáadás rész kéne.
-
Biliskmer
aktív tag
Ha mégis szeretnéd titkosítani őket, akkor itt ez a kis progi.
Le lehet védetni vele mappákat/meghajtókat!
A védett mappár, nem hogy kóddal védettek lesznek, hanem egyszerüen egyetlen file manager sem látja a védett mappákat.
Mondhatni láthatatlan lesz!
Még akkor sem látod, ha be van kapcsolva a rejtett file-ok mutatása opció! -
Biliskmer
aktív tag
Az xp-s gépen létrehozol egy rejtett (nem használt) felhasznállót, lekódolod, és a lezárni kivánt meghajtó jogosultságainál beállítod, hogy csak ez a felhasználló tudja olvasni a meghajtót.
Az xp-s gépen a controll panel/administrative tools/local security policy/local policies/security options menüpontban, a "Network Access:Sharing and security modell for locall accounts" kapcsolót classicra állítod!
A vistás gépen a felhasznállónév és jelszó egyezzen meg az xp-s gépen létrehozott rejtett felhasznállói fiók nevével és jelszavával!
Ekkor az xp-s gépen a többi felhasszálló nemtud hozzáférni az adott meghajtóhoz/ mappához, viszont a vistás gép a hállózaton keresztül hozzá fog férni!
Egy profi felhasználló ezt a "titkosítást/zárolást" elég könnyen feloldhatja, szóval ez egyáltalán nem a tökéletes megoldás!
Ajánlok egy elég nagy pendrive-ot, melyet vagy tarts mindig magadnál vagy rakj el, ha nem kell a rajtalévő adat!
Xp-Xp esetén is működik.
Röviden ennyi!
Biztos van más/egyszerübb mód is, de próbáld ki, ha nem is működne, talán tanulsz ebből valamit!
üdv!
-
Pontosan. Nekem a regisztrált pro verzió van. Kíváncsiságból néztem rajta a magyar tvt. Éppen egy régi egymilio fontos hangjegy ment, amiben egy LGT összeálítás volt. Nos meglepődtem picit, mert meg tudtam állítani, vissza tudtam tekerni. Mint ahogy mostanában reklámozzák 1-2 kábeltvt. Nos kijelöltem a műsor elejét, végét, és lementettem. Természetesen a stream paraméterei korlátozták a minőséget, de jó volt kicsit nosztalgiázni.
-
jorden06
senior tag
kipróbáltam, mit csinál, ha beállítások módosítása nélkül elmentem másképp ugyanazt a részt: 35GB lett egy 350MB-os epizód
szerény.
milyen megoldás van még, hogy az epizódokat kisebb métetűre vegyem? ennek a mentés másként tömörítésnek a veszteségét asztali dvd-lejátszón mennyire lehet észrevenni?
-
jorden06
senior tag
A file information-nál kijegyzeteltem az audio/video codecet, ugyanazokat beállítottam full processing mode mellett majd save as avi. Az új módosított avi mérete felére csökkent.
Nem tudom, hogy ha ugyanaz minden, akkor, hogy lehet mégis fele akkora egyszerű save as módosítások után? Valami csak történt vele...
-
KilgoreTrout
senior tag
Elvileg 25 fps a film, és arra is álítom a programot. A szinkronizálással az a baj, h se subtitle worlshopban, se más ilyen prograsmban, amit leszedtem, nincs hangja a videónak...Szájmozgáshoz meg elég nehéz szinkronizálni, főleg ha pl. a subtitle workshop mikro méretben mutatja a videót...
Azért kösz a segítséget. -
-
tothbe
addikt
-
gyurman
tag
Húha nem tudom, de az ACEpack-ban volt külön subakármi nevű program ami mediaplayerhez csinált feliratot.
Megvan VobSub. Na ez feliratot csinál. Ebbe betöltöd az egyiket, majd a bs-ben a másikat. Bepozícionálod, és máris kettő van.
De mire kell? Életemben nem hallottam ilyenről. -
Arnold2
őstag
Egy barátnőmnek kellene a progi és ő úgy gondolta,hogy Word-ben esetleg megcsinálja és a .doc-ot / .rtf-et s berakja ebbe a szórólap készítő progiba. Végül is az is jó lenne hogy ha tudnánk, hogy hogy lehet Wördben úgy megcsinálni a dolgot hogy ugyan azt a tartalmat mondjuk 4* tegye rá egy A/4-es lapra (pl 2sor 2 soszlop elrendezésben).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged