- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scorpion
tag
válasz Winner_hun #3393 üzenetére
Clubinside.hu
Sajnos nem írták ki a számok nevét és van ott pár jó szám.
-
Thomas1
addikt
válasz littleNorbi #3396 üzenetére
Mit mire akarsz?
Mert ha .avi-t szeretnél DVD-re, akkor próbáld ki a VSO DivxtoDVD progit, abban 1 kattintás az egész.Ha mondjuk tömörítetlen avi-t szeretnél valamilyen codec-el, akkor arra jó a virtualdub.
File - Open . melyik file-t akarod
Audio és Video : full processing mode, ha hangot és képet is tömöríteni akarod, ha csak az egyiket, akkor értelemszerűen csak azt rakd fullra, a másik mehet Direct Stream Copy-n
Audio és Video : Compression itt tudod kiválasztani a használni kívánt codec-et, és azon belül a bitrátát.Ha semmi egyebet nem akarsz (effekt, átméretezés...), akkor File - Save as avi.
Megvárod, amíg végez, és kész is.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
gyurman
tag
Miért nyomod az asztal megjenítése ikont? Én nem nyomom, mióta rájöttem, fontos párbeszédpaneleket úgy eltüntet, hogy nem találom meg még alt+tab-bal sem.
1. Én ajánlanám helyette a kis méret parancsot a bezáró x mellett 2-ővel,
2. Avagy használj egy gyorsindítás menüt "quiclaunch managert" pl: Free Launch Bar
Én ezt használom, oda teszek minden ikont és sohasem látom az aszatlom, sőt állítgatnom sem kell, mert újratelepítésnél is megjegyzi beállításaimat.
3. Keress googlen "minimize all windows" szóra. -
Thomas1
addikt
válasz littleNorbi #3394 üzenetére
Virtualdub. Sokat tud, viszonylag könnyen kezelhető.
Ha szerkeszteni is akarod, akkor Adobe Premier.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
littleNorbi
aktív tag
Kellene egy jó video konvetáló progi...Tudtok ilyet?
-
Winner_hun
titán
válasz Scorpion #3392 üzenetére
Firefoxhoz DownloadHelper ha jól tudom le tudja szedni. Melyik oldalról lenne szó?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Scorpion
tag
Hi.
Olyan szoftvert keresek, amivel site-ról le tudok tölteni muzsikát.
A site-on jó zene megy a háttérben, de nem írták le, hogy ki a szerző, meg ilyesmi.
Nekem meg nagyon tetszenek a számok és szeretném vhogy levarázsolni.
Van ilyen progi, ami ezt megoldja és mp3 formátumba hozza le?
THX.[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Van nekem egy laptopom, amire most rákötöttem egy crt monitort, így van egy dual monitoros rendszerem. Azt szeretném megcsinálni, hogy ebben az esetben a crt monitoromon egész nap egy slideshow fusson, úgy, hogy közben a laptopon dolgozom, és ez semmilyen hatással nincs a másik monitorra.
Próbáltam már sok mindennel, letöltöttem egy UltraMon nevű programot, azzal be tutdat állítani két külön képernyővédőt mint slideshow-t, de ha a gépen leütöttem egy billentyűt, egyből visszatért asztali nézetre mindkettő. A másik amit próbáltam az az IrfanView volt, amivel egyszerűen be tudtam állítani a slideshowt, kiterjesztett asztallal át tudtam húzni az abalakát, de mondjuk egy asztal-link lenyomásával máris eltűnt mindkét gépről.A kérdésem az lenne, hogy ezt mivel lehetne megoldani?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
skaya7695
csendes tag
Helló!Engem egy olyan program érdekelne,amivel kovácsoltvas kerítéseket tudnék készíteni,szerkeszteni.Jobban megtervezhető,és szemléltethető lenne a termék,ha lenne egy ilyen programom.Legyetek szívesek ha tudtok segítsetek.Köszönöm!
-
Csapi007
veterán
Hello
Egy olyan progi kéne ami le tud játszani egy olyan videót amibe még ír egy program. Konkréten a TV-tuner veszi fel, én meg néznéma z elejéről."Csak úgy mondom"
-
canniball
nagyúr
Milyen program ami képes nekem SpeedStepet produkálni a következő párosítás esetén:
alaplap: Abit IC7
processzor: Mobile Intel Pentium 4 2.66 GHz (SL724)?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Kernel
nagyúr
Másik topikban (látva a kínlódást) kénytelen voltam "felszólalni" bemásolom ide is:
Fórumokon gyakran ajánlják az ISO buherátor programokat ilyen célra, épp itt a Prohardveren is van egy másik topik stb. sok helyen láttam. Egyszerűbbnek tűnik, aztán szívnak vele. Én alapból másképp közelítem meg a kérdést.
Láthattad, az IsoBuster szépen mutatja a bootimage-et. Simán jobbklikkel ki lehet menteni (akár egy kész CD/DVD lemezről is, tehát nem csak ISO fájlból).
Utána indítok egy íróprogramot, bootolható lemezt választva megadom a bootimage fájlt, ahogy illik, ennyi. Esetleg meg kell adni bizonyos szektorszámokat, de az íróprogramok manapság már default adják a szükséges beállítást. Emuláció típusa az image-fájl méretének megfelelő floppy, vagy pl. XP boot-CD esetében "No Emulation".
Szóval, szerintem ez az az eset, amikor az utólagos barkácsolás helyett sokkal célravezetőbb egy új indítható lemezt összerakni. Csak azt talán sokan komplikáltabbnak hiszik, pedig valójában egyszerű.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Digital
addikt
Hi
Olyan programot keresek 32 bites Vista alá,ami a legjobban hasonlít az Alcohol 120%-ra. Tudjon virtuális meghajtót kezelni,és lehessen vele cd képeket kiírni!
THX[ Szerkesztve ]
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
tomazin
veterán
Olyan progit tudtok esetleg mondani,ami xp alatt zárolja a képernyőt?
Mert a felhváltás le van tiltva a jelszavas képenyő dettó. -
gyurman
tag
válasz as_Rock #3365 üzenetére
A safety.net biztos tudja. Most telepítettem, és meglepődtem, milyen nagy tudás van 4 MB-ban. A pró verziója még gatewayként is megy. Holnap kipróbálom a másik hálón lévő gépbe netet visz-e.
De ez tényleg állítható az használhatósági idő, a bitrate, a tartalomszűrés én minden ami kell.
Nekem ez mind felesleges, de a comodo kizabálta a gépem így kikapcsoltam és ezt találtam helyette. Nézd meg! -
Chili7
őstag
válasz kraftxld #3359 üzenetére
Mivel nem vagyok benne biztos, hogy ezzel meg tudom-e csinálni, hagy kérdezzem meg újra:
Egy bootolható Norton ghost program mellé szeretnék egy 4GB-s .gho fájlt felírni, úgy hogy a DVD lemez berakásakor bebootoljon a ng, és felmásolja az image fájlt a c particióra.
Ezt lehet ezzel?köszi
mod: akoor ha nem megy majd sírok! thx
[ Szerkesztve ]
-
Shadowfax
addikt
Egy kis segítségre lenne szükségem. Az alábbi tervrajzon lévő szintjelezést hogyan, milyen programmal lehet megcsinálni?
-
Korcsii
őstag
nem tudtok olyan ingyenes progit, amivel lehet .psd-t szerkeszteni, és esetleg még hasonlít is a photoshop felépítéséhez?
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Létezik oylan progi, amivel DVD9-et lehet DVD5-re konvertálni? Legyen az CD kép, film, stb. -
gyurman
tag
válasz Winner_hun #3355 üzenetére
Prohardveren nics kombinált. MEgnézem a logoutot.
-
gyurman
tag
válasz Winner_hun #3349 üzenetére
Tudom, de itt csak annyi van hogy a fórum hozzászólásai, csak időrendben módosíthatóak, és hozzászólás szerint nem.
Pl, elvárnám, hogy az én mostani hozzászólásom a tied alatt legyen, de nem.
Sokaké alatt van.Azért itt kérdeztem, mert gondoltam egyszerű a kérdésem...
Köszi -
-
Winner_hun
titán
válasz gyurman #3347 üzenetére
Ha jól gondolom, a Norton Ghost-ra gondolsz
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
gyurman
tag
Hogyan lehet beállítani a prohardvert hogy ne időrendbe, haname téma szerint listázzon?
-
gyurman
tag
Szevasztok!
Mi az a program, amivel hard disk image boot -olható? S hogyan? Úgy mint a virtuális gépekben, csak virtualitás elindítása nélkül.
Iso indítását már láttam, de az nem érdekel, mert az csak read only. Láttam iso memóriában is, de ahhoz sok mem kell.
-
oregcsóka
őstag
válasz tommy-gear #3340 üzenetére
Írtam privit.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
tommy-gear
tag
Egy ingyenesen használható egyszerű kis dvd borító tervező programot keresek, a nero mostanába mindig elcseszi a borítókat!
Előre is köszi! -
Chili7
őstag
Azt mivel lehet megcsinálni, és hogyan hogy egy iso fájlhoz hozzáadok egy gho ghost fájlt?
Konkrétan norton ghost boot cd-hez akarom hozzáadni magát a mentést, hogy egy lemezről lehessen a nortont indítani, és a mentést visszamásolni?Isobustert próbálgatom, de nem jöttem rá, hogy meg lehet-e vele csinálni.
-
gabor128
aktív tag
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
gabor128
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy tud-e valaki olyan szoftvert, amelyben az 5.1-es hangrendszer minden csatornáját külön lehet editálni.
Például olyasmi kellene, mindt a Cooledit2000. ez a program sajnos csak a két front (stereo) hangszóróra tud editálni, illetve keverni. Mp3, wav formátumokat.
És jól jönne, ha lenne a programban hasonló keverő, szűrő funkciók, mint ebben.Légyszi írjátok ide, hogy ki mit tud a témáról, és milyen szoftvert javasoltok!
Köszi
-
Korcsii
őstag
nem tudtok olyan ingyenes progit, amivel a hangkártyán (audigy2) éppen bejövő hang frekvenciasávjait lehet szerkeszteni?
a hangártya progija (creative) sok dologra alkalmas ilyen esetben is, lehet torzítani, meg efekteket hozzáadni élőben, sőt a mély+magas hangokat is lehet állítani, de nekem most jobb lenne ha nem csak mély/magyas, hanem sokkal több csúszka lenne (pl mint a winampban)előre is kösz
-
God Vazzeg
veterán
Valaki ismer olyan progit, amelyik ha képernyő kímélő bejön, vagy x perc tétlenség után lekapcsolja a hangot? Idegesít, mikor éjszaka úgyhagyom a gépet, és elfelejtem némítani, 1-2 óra fele meg msn-en tilinkelnek hogy keljek má..
[ Szerkesztve ]
-
maru
aktív tag
Olyan programot keresek amivel kitudnám fejteni a DVD_VR (asztali DVD felvevő által készített) lemezeket.
-
Phoebe
tag
..vel nagyméretű txt-ben karaktersorra kereshetek és utána kilistázza átlátható formátumban.
Egy nyelv szavai között szeretnék keresni, pld. PH karakterkapcsolatra.
A szavak txt-ben, egymás alatt sorakoznak. -
-
veterán
megvan a progi, thx to pityulee™
mostmár csak azt nem értem, ha átrakom alapértelmezettnek az eddigi másodlagos hangsávot, akkor az idióta bsplayer miért ugyanazt kezdi el lejátszani, és miért nem ami mostmár elsődleges.
mindegy is, vlc player viszi
köszönöm
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
válasz BigBadPlaYeR #3325 üzenetére
Ez NVU, a Kompozer csak egy bugfix hozzá.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz BigBadPlaYeR #3324 üzenetére
Sikerült találni! KompoZer Portable
"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Olyan honlapszerkesztőt keresek, ami hasonló designer nézetben jeleníti meg a HTML kódot, mint a DreamWeaver. De semmi egyéb extra nem kéne bele. Táblázat, képbeszúrás, alap szövegformázások. Tud esetleg valami ilyen kis apró progit? Ha ingyenes és ráadásul hordozható is lenne, az külön előny lenne (Nem, kávét nem kell főznie ).
"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
oregcsóka
őstag
Sziasztok, van egy avi filmem, kínai hanggal, japán és angol felirattal. Ehhez a filmhez sikerült megszereznem a magyar feliratot, ami .txt kiterjesztésü, és a szöveg szépen benne van, de időkódok nélkül.
Hogyan tudnám ezt a film alá betenni, (ráégetni) úgy, hogy helyes időrendben jelenjenek meg a feliratok? (valamilyen módszer csak van rá..) Köszönöm.''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
kraftxld
félisten
-
as_Rock
őstag
3301-re 5let? Otthoni PC-n, nem céges hálózatban!!!
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
MasOyama
őstag
Milyen program az ami emailt tud küldeni egyesével 30 cimzettnek?
Mert outlookot használok, és ha beállítom, hogy a leveleket több címzettnek küldje(titkos másolat), akkor spamba kerül sok embernek a levelem.PCMENTOR - Számítógép és Laptop Kereskedés és Szerviz
-
Thulcandra
senior tag
válasz Gerisan #3314 üzenetére
Arra még mindig nem válaszoltál, hogy archívként, vagy működő játékként. Gondolom utóbbi.
Működő játékként néhány dvd9 esen lévő játékot át lehet rakni dvd5 -re, de ez manuálisan, több program segítségével történik, programozási ismeretek szükségesek. Lényegében kicsit megnyirbálják a játékot, kirakják a felesleges részeket, lehetséges fájlokat tömörítenek is, de, hogy működőképes maradjon a dolog ugyebár átkell irní a programot pár helyen, hogy tudja kezelni a változtatásokat. Mindenhez elkell távolítani a másolás és egyéb védelmeket is ami szintén kézzel történik segédprogramok segítségével...
Egyébként meg 700 ft-ért lehet venni dvd9 írható Verbatim dvdt, kisebb márkanévvel ellátottat meg még olcsóbban...
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Gerisan
tag
válasz Thulcandra #3313 üzenetére
Találkoztam már ilyennek hogy letömrőtítettek egy dvd9-es játékot dvd5-re,ezért is kérdeztem hogy esetleg van-e ilyen program?Nem tudom hogy az illető hogy csinálta.
GIGABYTE GA-B85M-D3H ,Core i5 4460, 12 Gb Ram,GigaByte Geforce GTX 650Ti Boost 1024 MB DDR5,1,5TB SATA HDD,60 Gb SSD
-
Thulcandra
senior tag
válasz Gerisan #3312 üzenetére
Játékot nem fogsz letömöríteni dvd9 -ről dvd5 -re lol
Egyébként meg archiválni akarod, vagy úgy akarod szétszedni, hogy működjön is a játék 2 lemezről. Mert azt megint felejtsd el Az csöppet meghaladja egy program képességeit, ahoz bizony tudni kell programozni, meg haxxorkodni, és még így se szedhető szét minden játék.
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Gerisan
tag
Hello!
Olyan programot keresek amivel egy dvd9-es játékot egy sima dvd-be tudnék tömöríteni vagy szét szedni két dvd-reGIGABYTE GA-B85M-D3H ,Core i5 4460, 12 Gb Ram,GigaByte Geforce GTX 650Ti Boost 1024 MB DDR5,1,5TB SATA HDD,60 Gb SSD
-
pityulee™
tag
sztem erre a FastStone Image Viewer a legjobb, lexebb, legingyenesebb... van belőle külön portable verzió
-
Brutforsz
senior tag
Az IrfanView FAQ-jából idézek:
Q: Is there a portable IrfanView version (for USB sticks, CDs etc.)?
A: Yes, EVERY IrfanView version is portable. You can:
1. Copy your existing/installed IrfanView folder to USB stick (recommended), or
2. Use the normal installer and install IrfanView to an USB stick folder, or
3. Use the ZIP version and unzip to an USB stick folder.[ Szerkesztve ]
Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.
-
Jadro
veterán
Magyarítható, sok plugin van hozzá és jól hasznáható. Lehet vele nézegetni, konvertálni, átszabni. Mindenképpen ajánlom!
És nem mellékesen, teljesen FREE!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
[w]
őstag
hordozható képnézegető programra lenne szükségem, amit nem kell telepíteni és egy pendriveról bárhol indítható lenne.
ötlet?
cmdr PETER W. VOLKOV
-
as_Rock
őstag
Sziasztok!
Adott egy XP SP2, kellene rá olyan program amivel a usereknél meg tudom adni a hét napjaira bontva, hogy melyik nap mettől meddig léphetnek be, és/vagy milyen programokat futtathatnak, az első is elég, de ha a másodikat is tudja a program az lenne a legjobb
A lényeg: Ha be van lépve, akkor se tudja az adott időnél tovább használni a gépet a user!
[ Szerkesztve ]
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest