- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyíl
tag
válasz
Jarod1 #54362 üzenetére
Akkor már visszaállítottam volna...
Meg volt HDD-n is, de már régebben töröltem, a Recuva-val próbáltam hátha helyre lehet állítani, de már nem. Gondolom ha a Recuva sem látja már, akkor más programmal is fölösleges próbálkozni azok sem tudnák helyreállítani...
Köszönöm a válaszokat/segítséget!
-
BitRider
senior tag
válasz
Jarod1 #53273 üzenetére
A Detect All gombot érdemes elkerülni, mert minden szart triggerel, ami létezik.
Keresd meg a kívánt kominációt és csak arra kattints rá, hogy kiderítse, mi használja. Kipróbáltam, listázza a billkombinációkat, majd a foobar2000 elindítása és egy frissítés után valóban nőtt az elérhető hotkey-ek száma.
-
válasz
Jarod1 #53234 üzenetére
Ha nekem kellene most megoldani, akkor Powerpoint, lapméretet A4-re beállítani benne (fekvő, vagy álló... ahogy neked jobb)
és abba is lehet képeket úgy rakni, hogy segíti az illesztést egy halvány vonallal ha a képeket optikailag is szeretnéd rendezni.
A képes egymás fölé és alá is húzhatóak. (azaz előre és hátra lehet őket egymáshoz képest rendelni) Egy kattintással el lehet mosni a képek szélét stb...
Alapvető módosításokat is meg tudsz csinálni a képeken, mint fényerő, kontraszt stb...
Feliratokat rakhatsz a képek alá, mellé stb... Hátteret rakhatsz...Ha egy gépen van már office, akkor ez a leggyorsabb, legolcsóbb megoldás.
-
genndy
addikt
válasz
Jarod1 #51489 üzenetére
Ha mindenképp külön program kell, vagy több mappából akarod betölteni a képeket, stb.:
John’s Background Switcher -
-
RandomName
senior tag
válasz
Jarod1 #49152 üzenetére
Két gyors kérdés.
1: Azt be lehet csövezni mondjuk a Microsoft Authenticator-ba?
2:Nem azzal volt valami privacy aggály pár hónapja, hogy úgy változott az ÁSZF ami szerint a náluk tárolt adataid továbbadhatóak lettek, úgy, hogy ennek a mértéke nem volt pontosan tisztázva, hogy milyen mértékben? (Nagyon sokan váltottak pl bitwarden-re, úgy, hogy twitter postban betagelték a Keepass-t, vagy valami ilyesmi rémlik pár hónappal ezelőttről...)Szerk.: Az a Lastpass volt. -
-
válasz
Jarod1 #41356 üzenetére
+1 az előttem szóloknak. Nem kell rádiós gyagya program.
Egy zenelejátszó pl. a foobar2000, ami alapba fent van minden normális gépen.
Aztán megkeresni a kívánt rádió stream linkjét... a Class FM pl. ez:
http://icast.connectmedia.hu/4784/live.mp3Ezután a foobar-ban: File --> Add location és bemásolni linket.
Élvezni a rádiót... majd pedig el lehet menteni parancsori ikonként pl. Class FM néven ahova akarod (asztalra, külön mappába... tök mindegy) File --> Save PlaylistÉs amikor rákattintasz, akkor már szól is a rádió... Ez az igazi csatorna mentés és normális rádió hallgatás
-
pc360
addikt
válasz
Jarod1 #41356 üzenetére
Amint leírták előttem, mindegyik zenelejátszó "programozható" általad megadott online rádióra, a foobar-ban pl. Add location paranccsal (
CTRL + U
). Nem kell ehhez megtalálhatatlan, nevenincs külön program.Amire hasznos a külön program, az az adott online rádió-adás rögzítése, ilyen pl. a Screamer Radio 0.4.4.
-
waslaw
tag
válasz
Jarod1 #37909 üzenetére
Anno ezt (rainmeter) hasznaltam, nem tudom azota valtozott-e valami
-
DrojDtroll
veterán
válasz
Jarod1 #32534 üzenetére
Nem vettem észre, csak azt néztem, hogy nem kell hozzá semmi extra, csak kliens meg a felhasználónév és jelszó.
Énnekem a square7.ch-nál van ftp tárhelyem. 7Gb.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
Jarod1 #32527 üzenetére
Ez lett volna a cél, felhőt ftp-n keresztül elérni?
Nem tudom, melyik felhőszolgáltaónál van account-od, de most találtam meg, hogy a Box-nál van ftp.
-
Eternitys
aktív tag
-
válasz
Jarod1 #31790 üzenetére
exiftool, PhotoMove2, bulk rename, ...
-
LonGleY
veterán
válasz
Jarod1 #26689 üzenetére
Nincs. Hogy lehetne? Ha egyszer nem fut a gép, csak hardveres támogatással lehet ilyet művelni. Ez pedig többnyire a hálókártyákban szokott lenni (a laptopon meg kell nézni, hogy támogatott-e), Wake on LAN-nak hívják (WOL). Konfigurálható belső hálóra, de külsőleg is elérhető, ha nagyon akarod, így telefonról tudod indítani a masinát (Android és iOS esetén pl. Fing-el).
-
Wolfskin
őstag
válasz
Jarod1 #18798 üzenetére
ugyan nincs webkamerám, de gondolom bármelyik capture progi képes video jelforrásként kezelni.
pl. én ha tv kártyáról veszek fel, akkor a capture progi DScaler, MJpeg kodekkel, utána pedig TMPGEnc-el vágom és kódolom át divix-be, a DScaler ugyan eredetilag TV néző program, de bármilyen jelforrást képes fogni (composit, S-video bemenet)+ ezeket a google dobta ki:
open video capture, AMCap, webcamsurveyor, activewebcam -
-
sekli
addikt
válasz
Jarod1 #17119 üzenetére
Van olyan router, aminek a webes felületén tudsz magic packetot küldeni, vagy lehet interneten keresztül, vagy valami ingyenes programmal.
-
Chris_T
tag
-
KTU
addikt
válasz
Jarod1 #12712 üzenetére
Leírása:
Bár általában abból sincsen probléma, ha csak úgy, menet közben kihuzigáljuk a csatlakoztatott USB eszközöket, azért aki biztos akar lenni az adatvesztés elkerülésében, a tálcán csücsülő „hardver biztonságos eltávolítása” ikont, illetve a kapcsolódó funkciót használja. Az ikonra kattintás után megjelenő buborék azonban nem túl informatív, hiszen csupán a használatban lévő meghajtó betűjeléről, illetve arról kapunk tájékoztatást, hogy egy USB-s tárolóeszköz csatlakozik a gépünkhöz. Márpedig aki többféle ilyesfajta eszközt is használ, és csak az egyiket szeretné eltávolítani, az nem biztos, hogy pontosan tudja, éppen melyikről van szó. Erre megoldás ez a kis program, amelyet még csak installálni sem kell, elég a letöltött .exe fáljt futtatni -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Jarod1 #10803 üzenetére
0620 0630 0670 et ha eléírod nem lesz gond, ami 003620 30 70 esként van elmentve azzal nem lesz gáz. Azért változik mert van pl 0620 1234567 számú valaki azt 20 asként elmentetted 1234567 ként mai rendben is van DE mivel lehet hozni számot 30 asról 70 esről 20 ashoz illetve ode vissza persze, igy ha valaki aki 30/70 1234567 el átjön 20 asokhoz szintén elég elméletileg ha 1234567 ként van elmentve viszont igy ez 3 embert jelent és vajon melyiket akarod hívni ?
ezért mostmár kell elé a 06 20/ 06 30 /06 70. Így lesz a 7 jegyű számokból 11 jegyű.
-
cocka
veterán
válasz
Jarod1 #10239 üzenetére
A megfelelő színekkel? Vagy mi alapján tudjon a program színezni?
Ez kb. olyan kérdés mint ezek:
Tudsz olyan progit, amivel az mp3-makat midi fájlokká lehet alakítani? Akkor igazán fasza a sztori, ha még énekelnek is hozzá.
Vagy: Tudtok olyan progit, ami rasztergrafikus képből vektorgrafikusat készít?
Tudtok olyan progit, ami normálisan tud OCR-ezni?
Számtalan ilyet lehetne még kérdezni, amikre nincs megoldás.
-
twine
veterán
Köszi...
Azt is ismerem, és valójában nem ekkora távolságokat akartam áthidali,, arra tökéletes a távoli asztal elérés! ...hanem helyben, itthon szerettem volna valami olyasmit elérni, hogy egy "gyengébb" géppel,(egyszerűbb laptop) használjam az erősseb gép előnyeit(játék, filmnézés, esetleg az Adobe Premiere-jével dolgozni)!
Gondoltam, hátha tartunk már ott hogy "egy laptopot, csak mintegy megjelenítőt használjam,,,az erős gép erőforrásai fölött".Most próbálgattam a "Radmin"-t is, de az sem gyorsabb véleményem szerint mint a Távoli asztal...vagy legalábbis nem mérvadóan...
Akkor várok még egy-két évet ezzel -
pityulee™
tag
talán a MyPhoneExplorer, de nem tuti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest