Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klemens
őstag
válasz
PazsitZ
üzenetére
Kicsit későn, de csak most tudtam kirpóbálni ezt a kiegészítőt.
Fel is tettem gond nélkül, csak éppen a mixeket nem tudom vele letölteni. Megtalál mindent az oldalon (hátterek, csengőhangok, videó), csak a mixeket nem látja, pedig az első kettőt leakarom valahogy heggeszteni az oldalról.
Ötlet?

-
Chaser
legenda
válasz
PazsitZ
üzenetére
Semmilyen zenét nem kerestem, kellene egy ilyen program, ami néha jól jönne. Mint a winamp plugin is mutatja, nem mindenki tartja lehetetlennek, ha az még messze nem is tökéletes. Hol tartana a világ, ha mindenre rávágnánk kapásból, hogy nem lehet
Eddig egy embert megkérdeztem, megkérdezek többet, ráérek, nyilván egy nagyon penge matek-fizika koponya kell ehhez, de szerencsére ismerek ilyet is. -
PazsitZ
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Valamiért az ffdshow kavart be, mondjuk nem értem ugyanazok a kodekek vannak fenn mint voltak. Akkor működött, új rendszer és nem megy
. Egy újabb verziójú ffdshow már normális képet adott, de bal oldalra egy zöld kis csíkokat tett (nézhető a film, de inkább leszedtem).
Egyébként nem tudom ez a gspot annyi különbséget mutatott a két nem müködő filmnél - a többivel szemben-, hogy Split: No, valószinű ezzel a tulajdonsággal akad össze a ffdshow
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Már többször votl hozzá szerencsém, inkább kihagyom.

Eddig egy embert megkérdeztem, megkérdezek többet, ráérek, nyilván egy nagyon penge matek-fizika koponya kell ehhez, de szerencsére ismerek ilyet is.

.

)