-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlashMate
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Olyan telefon-programot keresek, amely a VOiP-on kívül a hagyományos telefonvonalat is képes használni mondjuk modemen keresztül. VOiP nem feltétel, de előny(Anno a modemmel a betárcsázós net volt megoldva
Köszönettel, Máté -
SlashMate
csendes tag
Sziasztok!
Már régóta keresek egy könnyen használható, több sáv felvételére, hangszín, hangerőarányok beállítására képes programot, aminek segítségével fel tudnánk venni egy demó cd-t a zenekarral.
Nagyon örülnék ha névvel esetleg linkkel tudnátok segíteni.
Előre is köszi. -
SlashMate
csendes tag
Szevasztok.
Egy olyan progira lenne szükségem, ami többfajta csatornáról (pl mikrofon, stereo-mono mix - mint a winfos hangrögzítője) lehet többféle beállítással (kbps, khz) felvételt csinálni ami többféle formátumba tud menteni, esetleg több csatornát vagy sávot vagy hangfájlt tud összekeverni.
A választ előre is kösz
[Szerkesztve] -
SlashMate
csendes tag
Szevasztok.
nem tudna valaki esettleg eegy film-feliratozót?
teljesen egyszerűre gondoltam, csak poénkodni vele
előre is kösz -
SlashMate
csendes tag
Szevasztok!
Engem érdekelne, hogy ''Myilen program ami'' -vel egy .swf -et gif-be (vagy másba) lehet konvertálni?? (Esetleg minőség romlás nélkül)
Előre is köcce
[Szerkesztve] -
SlashMate
csendes tag
Szevasztok!
Engem egy olyan adatforgalom mérő programra lenne szükségem, amely képes különválasztani az Internetes és a Hálózati adatforgalmat, valamint képes meghatározni a sávszélességet használó programokat.
Ha létezik ilyen, légyszi írjátok meg.
Előre is köszönöm! -
SlashMate
csendes tag
Hy all. Tudom, hogy egy kicsit offtopic, de milyen paranccsal lehet egy parancsikonnal való programindítás esetén egy képernyővédőt elindítani. Esetemben egy kékhalált szimuláló képernyővédőről van szó. A parancsnál pedig olyanra gondolok, mint a Counter Srike-nél a + és a - az elérési útnál. Vagy ha esetleg van jobb megoldás is, akkor várom. Köcce ha valaki válaszol.
A képernyővédőt innen tudjátok leszedni, ha esetleg kellene: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest