- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jhos910
senior tag
hy!
olyan progit keresek ami B6I kiterjesztést kezel (elméletileg ez vmi cd klón formátum lenne).
-
BigBadPlaYeR
senior tag
-
Ch4os
aktív tag
http://www.recovermyfiles.com/
http://www.recoverdatatools.com/ntfs-data-recovery.htmlAmúgy pedig: http://www.goolge.hu/ és írd be: "data recover after format"
-
Colera
tag
mi az a progi amivel format után lehet visszaszedni az adatot a vinyóról?
''Az idő pénz! - gondolta a pincér, és hozzáírta az aznapi dátumot a számlához...''
-
kavicssli
addikt
Olyan progit keresek ami mp3 hangerejét tudom állitani vagyis újrakonvertálni hogy hangosabb legyen az mp3...
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Winner_hun
titán
válasz Rickenstein #4089 üzenetére
A webfordítás szar hangulat ellen jó
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Rickenstein
senior tag
válasz Hujikolp #4088 üzenetére
Persze. Ezen kívül kávét is főz, meg elmegy helyetted dolgozni
Na de a viccet félretéve: keress rá az adott nóta dalszövegére a neten. Lehet, hogy egyből meg is találod a fordítását is, ha mégsem, még mindig bemásolhatod egy fordítóprogramba.PS C:\>_
-
Hujikolp
őstag
van-ée olyan progi, ami a zenéből az angol szöveget amit mondanak felismeri?
-
Ch4os
aktív tag
Keresnék egy olyan egyszerű progit, ami a képernyőn két pont között mozgatja az egeret. Van egy kattintás, kis várakozás, és a másikon ugyanez, oda-vissza.
Nagyeséllyel ilyen progi nincs, de nehéz lenne egy ilyet írni? Tanultam anno programozást, de az már vagy 4-5 éve volt (Turbo pascal, Delphi,.NET, C#). -
gyurman
tag
válasz GrandeP #4082 üzenetére
csak mobilos megoldást tudok, vagy nézz körbe a http://www.scanr.com/-on
-
gabor128
aktív tag
válasz gabor128 #4052 üzenetére
Üdv!
Az előző hozzászólásom 2. részéhez tud valaki progit ajánlani?
Megnéztem a SONAR 7-et. Komoly proginak tűnik, csak fizetős. Amit engedtek letölteni, az valami 2 trial fájl. Az egyik egy keverőpult, ahol hangot vehetünk fel és közben keverhetjük. A másik progi hasonló az előzőhöz, valami plug-in.
Szóval tud valaki használható progit, progikat ???
(Mégegyszer mondom, ne olyanokat soroljatok, ami másra van kitalálva: videovágó, keverőpult, stb)Köszi!
-
tothbe
addikt
válasz GrandeP #4082 üzenetére
nos, erre csak fizetös szolgáltatók vannak szoftverrel, pl iFax vagy eFax
De legegyszerübb ha pl. word-ben fax sablonba irsz és azt emilezed, akkor azt kinyomtatva a célnál olyan, mint egy fax. Befelé sajna nincs ilyen módszer.
Vagy veszel egy faxos modemet a géphez pc-fax szoftverrel ez párezerböl már megvan és akkor megoldódott az egész, persze itt van telefonköltséged is.By(e) Tothbe
-
GrandeP
addikt
ÜDv!
Lenne egy hülye kérdésem.
Olyan progi kellene nekem, amivel az interneten kersztül tudok, doksikat elküldeni fax formában, vagy faxra.
Lehetséges ez egyáltalán? Vagy vegyek inkább fax gépet?!
Köszi
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
akaido
addikt
válasz Amadeus86 #4077 üzenetére
Üdv!
[Az audacity digitalizáló program egy próbát megérhet]
Kell hozzá megfelelő kábel, hogy a PC hangkártyájához köthesd.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Amadeus86
csendes tag
válasz #54715584 #4076 üzenetére
Hello!
ez egy régebbi típusú kamera...(szallagaos)...csak az lenne a feladatom hogy kiírjam dvdre mert a családnak fontos...(ballagási vieo)...szóval még nincs fent a gépen!
De ha tudsz programot ajánlani ahoz is h milyen programmal tegyem fel akkor azt megköszönném..Battlefiled 1942 + Desert Combat...
-
Amadeus86
csendes tag
Sziasztok!
tudnátok nekem olyan programot(okat) ajánlani amivel jó minőségbe át tudom konvertálni a kézi video kamerával felvett kis házi videom dvd-s re?
Meg kellene egy vagy több olyan progi is amivel menüt tudok csinálni a dvdhez!
LÉGYSZI IRJATOK PRIVIT.....FONTOS!!!
Előre is köszönöm a segítséget!Battlefiled 1942 + Desert Combat...
-
gyurman
tag
válasz Sickboy25 #4072 üzenetére
Állítólag ilyen problémára való a AVI FourCC Changer 1.00
Annyit tudok róla hogy kódot cserél, és így xvid lejtszóban a divx és fordítva lajátszható. Ezt már a néró is tudja. -
PazsitZ
addikt
válasz Sickboy25 #4069 üzenetére
Hát, amit találtam az nem sok jóval kecsegtet.
[link] [link] [link] [link]
Összefoglalva úgy tünik nem nagyon talált még senki hozzá firmware-t, a gyártó oldalán pedig egyelőre nincs (könnyen előfordulhat, hogy nem is lesz ).
A chip az elvileg sunplus-os. Ezen fórumokon kellene upolnod a lejátszót, hátha esetleg már valaki készített hozzá...- http://pazsitz.hu -
-
-
PazsitZ
addikt
válasz Sickboy25 #4065 üzenetére
firmware-t lehet rajtuk frissíteni. Aztán fajtától függ mennyire van fejlettebb codec.
Itt szinte minden fajta lejátszóhoz lehet találni firmware-t [link]A frissítés annyiból áll, hogy a letöltött firmware-t (általában tömörített, tehát kitömöríted).
Kiírod egy cd-re, beteszed és magától lefut a frissítés.Viszont! Ezzel a művelettel valószinűleg garanciavesztés történik.
Plusz ha frissítés (ami 15-30sec) megszakad (pl. áramkimaradás), akkor feltehetőleg használhatatlanná válik a lejátszó![ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
Sickboy25
addikt
és ezeket az olcsó asztali dvd lejátszókat nem is lehet frissíteni ugye?
tehát amiket nem játszik le azokat át kéne kódolnom vmi olyan formátumba vagy a divx-nek olyan verziójába amit lejátszik!!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
PazsitZ
addikt
Netlimiter
éves-havi-heti-napi lebontás is van, kölün programmonként és összesítve is.- http://pazsitz.hu -
-
Shodan
addikt
Nekem olyan netmonitor progi kellene, amivel meg tudom nézni hogy az adott hónapra, mekkora volt az adat forgalmam, mennyit töltöttem le illetve fel.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Sehogy, a Virtualdub csak AVI-ba tud kódolni, menteni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz Sickboy25 #4057 üzenetére
Az AVI csak egy konténer, ezen belül szinte bármilyen codec-kel lehet tömörítve a film. Neked kell tudnod, hogy pontosan milyen codec-eket dekódol a lejátszód, de még DIVX és DIVX között is nagy különbség van (pl. nem biztos, hogy DIVX6-ot is tud dekódolni a lejátszód).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
pitman
őstag
-
Sickboy25
addikt
Hi all!!
mitől lehet az,hogy avi filmjeimet nem mindegyiket játsza le az asztali lejátszó??
avi és avi között is van különbség? gondolok itt xvid dvix?vagy milyen programot kéne használnom ahhoz ,hogy teljesen kompatibilissé varázsoljam?
én eddig winavit használtam!!Köszi
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
D4rkm4n
őstag
A helyzet:
Cossacks II. kitömörít, telepít, mountol, duplaklikk az asztalon elhelyezett parancsikonra, a gép tölt és egyszercsak semmi.
Miért nem indítja el a játékot?
Sorry ha nem ide tartozna a kérdés, de jobb topikot nem találtam.
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
gabor128
aktív tag
Sziasztok!
2 progira lenne szükségem:
1.
töltöttem le egy csomó képet, de a nevük 1,2,3....stb. Bizonyos képnézők így nem a helyes sorrendben mutatják, hanem 1,10,11,12,....2,20,21,22...stb.Kellene egy olyan progi, aminek megadom, hogy az adott könyvtárban található számozott képeket átnevezve sorba rakja.-> példa 001,002,003,...010,011,...stb.
2.
Tudtok-e olyan progit, amelyikkel 5.1 hangrendszerre, azaz 6 csatornára külön lehet zenét szerkeszteni. Hasonlóan a Cooledit2000 progihoz, de ott csak sztereóban lehet!Nem több csatorna összekeverésére gondolok, hanem az egyes csatornák külön szerkesztésére, hogy lejátszáskor sz általam megadott hangszórók szóljanak.
(Audicaty-t javasolták, de az csak sztereót tud, és ha nem muszáj a videoeditáló progikat mellőzzétek)
Köszi! -
power12
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudtam, hogyan keressek rá, ezért gondoltam megkérdezem itt.
Olyan progi kellene, ami egy adott CD/DVD lemezen lévő zenékről egy nyomtatható listát csinál, amit utána borítóként be tudok tenni.
Az mindegy, hogy fájlnévből, vagy ID3-ból veszi.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
animatrix11
őstag
válasz Zalaymate #4046 üzenetére
nem férnek meg egymás mellett, azt próbáld ki ha két op rendszert akarsz, hogy külön vinyóra rakod, ráadaásul ugy hogy amikor telepíted az másikat lehúzod, létezik egy alaplapi bootbenü f8-al jön elő (legalábbis nálam) hogy melyik vinyóról akarsz bootolni....
még nem próbáltam vista-val de esélyes
ha az xp-t akarod megcsinálni a telepitőjén van a konzol ott van olyan hogy fixboot, asszem az csinálja meg ha valami elcsesződik az indtófileokkal
[ Szerkesztve ]
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
animatrix11
őstag
válasz Dr. Romano #4025 üzenetére
na megnéztem megtaláltam müxik
-
törölt tag
válasz Zalaymate #4046 üzenetére
ez nem igy mukodik...
a vista hozza letre a bootmenut es a beallitasokat, es ha azt eltunteted, akkor osszeomlik az xp is...
nekem is ajanlottak erre a problemara a fixmbr-t meg tobb hasonlo dolgot, de egyikkel sem tudtam helyreallitani a bootolast...
szoval csak ovatosan...
vagy esetleg kerdezd meg a vista topicban is -
PazsitZ
addikt
-
Zalaymate
senior tag
válasz Zalaymate #4039 üzenetére
Valaki válaszoljon nekem!!!!! Igen fontos lenne!
Most akkor ha felrakom a Vista-t akkor azt miért nm tudom utána leszedni úgy, hogy közben semmi sem történik az XP-vel?
Kölön partíción van! CSak azt leformázom s megvan, nem??
PLSSSS help!!!!!! Most már tenné fel, de nem tom, hogy mi legyen!!!!!!
[ Szerkesztve ]
(= Zala =)
-
Slipknot24
csendes tag
sziasztok!Valaki meg tudná mondani hogy milyen kiterjesztés a: ".daa" ??
-
chungee
addikt
Nekem deskopra kellne időjárás jelentés a lakóhelyemről, melyik progi az
-
haxy27
aktív tag
válasz Nakivagyok #3966 üzenetére
ha nem akarod egyszerre használni akkor egyszerű. van két hálózati kapcsolatod az egyiket használod alapértelmezetten direkt kapcsolatra a másikra telepítesz egy proxit és ezen keresztül tudsz tölteni mert a proxi meg fogja kérdezni melyik kapcsolatot akarod használni. a letöltö progikat a böngészőket át állítod a proxira.
A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
haxy27
aktív tag
válasz BigBadPlaYeR #3973 üzenetére
Hát a nandub nem tudót ilyet mert akkor néma volt minden. de megoldottam a GOMPlayer az tud ijet van rajta egy Advenced Audió Capture funkció de sajna elég lassú mert akkor működik mikor nézem a filmet, azaz film nézés közben menti el az audió sávot.
A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
Zalaymate
senior tag
válasz #54715584 #4031 üzenetére
Utána miért nem tudom törölni a Vista-t?
Egyszerűen formázom azt a particiót és vége!
Nem?
Fontos lenne, mert akkor most tegyem fel vagy ne?
Ha két partíción van a két rendszer akkor miért kavarnának be egymásnak illetve miért nem tudnám törölni az egyiket?
[ Szerkesztve ]
(= Zala =)
-
Dr. Romano
veterán
Bocsi, de annyi hátránya van csak hogy néha felad egy regisztrálásra felszólító ablakot. LoL ennyi erővel akkor ne ajánljak senkinek pl. egy TotalCommandert?
Nyílván azért ajánlottam ezt mert én nap mint nap használom és tudom hogy erre (és még 1000 másra is) képes. Amiket te említettél még nem próbáltam ezért nem említettem őket...
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
animatrix11
őstag
válasz Dr. Romano #4025 üzenetére
meg fogom nézni holnap nagyjából ezt csináltam lérte hoztam egy hangsávot elinditottam egy mp3-at és nem vett fel semmit
-
válasz Dr. Romano #4021 üzenetére
Milyen jó, hogy egy ilyen pofonegyszerű feladatra egy fizetős programot ajánlasz. Rengeteg ingyenes program van erre a feladatra (pl.: Audacity), de még a beépített Windows Sound Recorder is vígan megteszi, ha fel van téve egy mp3-as directshow (pl lame directshow).
-
Rickenstein
senior tag
válasz Zalaymate #4027 üzenetére
1. Az XP a Vista Shadow Copy fájljait folyamatosan törölni fogja. Ez elég zavaró tud lenni, ha az ember használná. Ezen kívül más problem nem lesz.
2. Igen, telepíteni kell ugyanazt a progit XP és Vista alá is (még véletlenül sem ugyanazt a telepítési mappát megadva).
3. Miért nem használod csak a Vistát? Ha akarod szinte XP szintre "butíthatod vissza":
[link]PS C:\>_
-
Dr. Romano
veterán
válasz Zalaymate #4027 üzenetére
Arra még ügyelj hogy a Vista és XP eltérő picit eltérő fájlkezelése érdekes dolgokhoz vezethet néha.
(pl. nekem anno az XP a Vista Starter mappáját 6,8GB-osnak mutatta egyébként csak 3 volt, jah és a töredezettségmentesítő progi is más elven nyomja tehát ami Vista alatt OK az XP-ben totál töredezett és fordítva, de egyébként megfértek egymás mellett )Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Zalaymate
senior tag
Na nekem egy olyan program kéne, amiel azt tudom megcsinálni, hogy a gépemen amin jelenleg XP megy, indításkor lehessen választani, hgy milyen op rendszerben kívánok dolgozni!
Tehát jelenleg megy az XP. Csinálok, egy partíciót Partition Magic-el, mondjuk lesz 100GB. Annyi tuti elég. Aztán valahogy arra szeretném felvarázsolni a Vista-t, úgy, hogy mikor elindul a gép ki tudjam választani egy listából vagy akár honnan, hogy melyik op rendszert indítsa el!
+ Ahoz is kéne tanács, hogy hogy teszem fel úgy a külön partícióra a Vista-t, hogy az XP hez ne nyúljon!
+ 1 kérdés, minden programot amit Vista alatt akarok használni, azt még egyszer fel kell telepítsem Vista alól?
Előre is THX!
(= Zala =)
-
Dr. Romano
veterán
válasz animatrix11 #4024 üzenetére
Jól néz ki és sokat tud, pont ezért nem sikerült elsőre
Lényeg először létrehozol egy "új hangot", ami legyen tetszőleges hosszúságú (később úgyis meg tudod vágni).
Majd a Control ablakban kell bűvészkedni. De mivel most alig bírok gépelni, legyen elég egy kép
(ha ez a control ablak nem jelenik meg, akkor a tool menüben lehet előhívni asszem).Ha ez megvan akkor a CTRL+felvételgombbal tudod indítani a felvételt.
Enjoy!Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
animatrix11
őstag
válasz Dr. Romano #4021 üzenetére
megnéztem faszán néz ki de baxta felvenni a lejátszott zenét....
hogyan kell?Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
Dr. Romano
veterán
válasz attyspocak #4018 üzenetére
Találtam végülis egy progit ami hivatalosan nem, de gyakorlatilag konvertál
TextMaker Viewer a neve.Lényegében nincs semmi mentési funkciója, de ha kiválasztom hogy doksi küldése e-mailben, akkor kiad egy listát hogy miben szeretném küldeni és ott .doc-ot is meg lehet adni. (így már csak az Outlookban meg kell nyitni a doc fájlt és kész (sajnos nem minegyik doksit nyomja át rendesen, így lehet mégis az OOo-t rakom fel )
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
válasz animatrix11 #4020 üzenetére
GoldWave a neked való, én is ezt használom ilyen célra.
[ Szerkesztve ]
-
animatrix11
őstag
üdv
olyan programot keresek ami mp3-ban felveszi ami éppen a gépen megy
-
félisten
rosszul tudod, mert a Blueray tud 25 progresszívet, 50 interlaced-et, és 50 progresszívet is. Ehhez jön hozzá a 24, 30, 60 fps, de ezek csak az amcsiknak kellenek, nekem elég lenne az első három.
Továbbra is várom a tippeket... két óra guglizás nem segített
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
attyspocak
aktív tag
válasz Dr. Romano #4016 üzenetére
Szerintem külön konvertáló nem lesz, de lehet, hogy tévedek. én telepíteném az OOo-t és azzal a mentés másként funkcióüval megoldanám, kivéve, ha sok anyagról van szó. Akkor csak az éppen szükséges fájlt konvertálnám. Egyébként szerintem jobb sok szempontból az OOo.
[ Szerkesztve ]
-
Kloden
senior tag
VirtualDub-Mpeg2 -vel Direct stream copy módban kódold.
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Olyan progit keresek ami képes átkonvertálni az OpenOffice fájlokat MS Office fájlokká (odt és ods-ekből szeretnék az OO feltelepítése nélkül doc és xls fájlokat gyártani).
Előre is kösziEz....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
félisten
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tudtok-e olyan progiról, ami 1080p 25fps-be tud tömöríteni h264 kodekkel?
És mindezt blue-ray írással kellene párosítani.
Encore DVD csak 50i-t tud HD-ben, vagyis 1080i-t.
Nero meg csak MPEG-2-be tömörít, ha jól tudom.Előre is köszi a segítséget!!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
pitman
őstag
Még egyszer köszi a segítséget, tőkéletesen működik.
Esetleg olyan programot nem tudsz (lehetőleg ingyenest), ami képes mpeg videok veszteségmentes vágására. Vagyis, ha kivág az ember részeket, vagy két videót összefűz, akkor ne kódolja újra az egészet, csak az aktuális részeket, ahol a művelet történt.
Fizetősben tudom, hogy van ilyen, ingyenest még nem találtam eddig. -
gyurman
tag
Szervusztok Srácok!
Keresek valami jól beállítható, de egyszerű kezelésű CMS rendszert. Mit ajánlotok illetve hol találhatok valami jó ajánlást?
-
Klaymen
tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan program kellene XP alá, ami a látogatott weboldalakat logolja, valamint azt, ha a program nem fut.
A logot nem kell titkosítani, az sem baj, ha a júzer egyben ki tudja törölni, csak részleteket ne lehessen piszkálni.Köszi!
-
bambano
titán
Tőlem... de ettől még berakhat egy linuxos tűzfalat magának, amivel szétpakolja a forgalmat... Akár egy hekkelt firmware-s linksys router, akár egy gagyi pc. Ahol több élő net van, ott csak akad egy gagyi 486-os pc is...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
ftc
nagyúr
Olyan progit keresek mi egy adott képsorozatot átnevez egymás után....
pl eddigi kép
100-128
100-129
100-135stb
lenen belőlle 1,2,3...
létezik ilyen?
-
gyurman
tag
Srácok valaki be tudta állítani, hogy a KMplayer az mp3 audiót az ac3filterrel játsza?
Ez hogyan megy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest