- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
petrusz82 #16083 üzenetére
Pont a mai free-pc listán jött egy neked való ajánlat:
Dimensions 2 Folders v1.0.6.1 - 351 KB
Képek rendezése felbontásuk alapján mappákba három módszerrel:
1) képfelbontás alapján,
2) képfelbontás alapján a konfigurálható eltérések figyelembe vételével
3) képfelbontás az aspecr ratio figyelembe vételével.
Tulajdonságok:
- Rekurzív keresés.
- Szokásos képfelbontás megadás alapján pl. 800x600, 800 x 600, 800X600, 800$600, stb.
- 3 válogatási módszer.
- Hordozható.
http://skwire.dcmembers.com/apps/dimensions_2_folders/img/main.png
Jody Holmes
http://skwire.dcmembers.com/wb/pages/software/dimensions-2-folders.php
http://skwire.dcmembers.com/apps/dimensions_2_folders/Dimensions2Folders.zipEgyébként mindenkinek ajánlom a digest verziót, napi egy levél mindenféle freeware progikkal. Ha van yahoo accountod bele tudsz nézni a régi levelekbe:
http://tech.groups.yahoo.com/group/freepc-hirek/ -
Robyka
aktív tag
válasz
molnarpeter #16098 üzenetére
NetLimiter, vagy esetleg Net Meter.
-
molnarpeter
nagyúr
Milyen program, ami méri az adatforgalmat?
-
Xirtam
veterán
Sziasztok,
Egy olyan programot keresek, ami folyamatossan loggolja, hogy mikor mi történik az adott számítógépen. Ha belép rá valaki távasztalról és használja azt is kellene loggolni.
Előre is köszönöm a válaszotokat. Valamikor az elmúlt 3 hónapban láttam egy cikket egy
programról, az IT-n ha jól emlékszek. Ott pont bemutattak egy ilyen programot. -
alias_bobo
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #16095 üzenetére
Köszönöm!
Ezek meg is felelnek majd szerintem. -
válasz
alias_bobo #16093 üzenetére
1. EASEUS Todo Backup - Ingyenes
2. EasyBCD
Mindkét program a lehető legjobban felhasználóbarát, de alapvető szakmai ismeretek hiányában károkat is lehet velük okozni.
-
alias_bobo
tag
Hali!
Egy kis segítség kellene:
Adott egy netbook, benne egy 160G sata hdd.
Olyan programra lenne szükségem, amely a teljes merevlemezt (MBR, particiós tábla, bootsector, oprendszer(ek) ), tehát szőr-bőr mindent elment egyetlen egy képfájlba, amit bármikor vissza tudok állítani, mondjuk akár egy linux telepítés után is visszaállít mindent (ahogy elmentem azt látom visszaállítás után)
A particiók a következők:
1. 13G WinXP
2. 100G Adatok, filmek stb
3. 30G Win7
4. 6G Win7 telepítő
Én Norton Ghost 2003-ra (v11.5) gondoltam de az ugye a Win7-hez nem jó.
Az új 15-ör Ghost meg particiónként haljandó elmenteni csak.Valamint egy másik kérdésem is van:
Jelenleg úgy váltok az operációs rendszerek közül, hogy ha WinXP-t akarok használni, akkor Win7 alatt annak a particióját jelölöm aktívnak, ha Win7-est akarok használni akkor annak a particióját (illetve a telepítőnek a particióját) teszem aktívvá WinXP alól.
Nyilván a WinXP bootmanagerébe nem tudom belerakni a Win7 inditási lehetőségét.
A Win7 BCD adataiba hogyan tudnám az XP inditást belerakni.
Esetleg erre van valami program?Köszönettel:
alias_bobo -
válasz
asdxxx #16087 üzenetére
isobuster-t próbáltad már? A badcopy pro-val is menthető a dolog (elméletileg).
-
asdxxx
tag
Kérnék egy kis segitséget,hátha tud valaki okosat. A probléma a következö: sima (nem újrairható) CD-re képek lettek felirva,a lemez lezárása nélkül. Aztán egyszer sikerült lezárni, igy csak a legutobbi képeket látja.Van-e valami program,trükk amivel meg lehetne nyitni a lezárt részt? Próbáltam a neten keresgélni, de mivel a CD már eléggé régi, nem találtam semmi okosat. Elöre is köszönöm a segitséget.
-
Az érdekelne hogy a képen látható "asztal" bal sarkában ki vannak írva egyéb fontos információk (hőm, hardver, stb.). Szóval ez pontosan milyen program?
-
-
petrusz82
aktív tag
Milyen program, ami képes több ezer képet kétfelé kategorizálni a felbontás alapján?
Arra lenne szükség, hogy Pl.: az 1280x1024-nél nagyobb, vagy azzal megegyező méretű képek egy külön mappába kerüljenek.
-
Cane
őstag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel sok fényképemhez tudok kommentet fűzni IPTC megjegyzéseihez, pl.: Copyright Buga Jakab. A lényeg, hogy ne egyesével vagyis képenként kelljen beirogatni.
Köszönöm! -
ToBeY
nagyúr
válasz
WonderCSabo #16075 üzenetére
Azt próbáltam már de nem jó,mert csak avit kezel mpeg-et nem
-
-
cellpeti
nagyúr
olyan progit keresek, ami pdf-et tud csinálni mindenből és fordítva is. Tehát mindent tud!
Létezik ilyen?
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Milyen programmal tudnék mpeg2 filet vágni?
Van egy kamera amire random fel van véve két dolog,ezt kéne úgy összevágni hogy stimmeljen. -
Vasinger!
nagyúr
Olyan videóvágót keresek amivel nagyon egyszerűen lehet videót vágni. Szóval betöltök egy videót, megvágom és elmentem, semmilyen tömörítés, vagy effekt nem kell.
-
Typsoft FTP szerver:
- felhasználónként beállítható a jogosultság
Ezt a csoportot nem értem. "akik más felhasználónévvel léphetnek be, és más-más mappákat érhetnek csak el."
- felhasználónként definiálható a home mappa, és lehet "virtuális" könyvtárakat létrehozni UNC útvonallal is!!!
Sok user esetén, van rá lehetőség másolatot készíteni egy már "belőtt" felhasználóról. Így nem kell külön szüttyögni a beállításaikkal. Nem olyan szép mintha csoportokba lenne rendezve, de működik.Esetleg érdemes megkukkantani a http://www.warftp.org ill. http://filezilla-project.org címeket is.
A WEBoldalnak pedig a HFS-t ajánlom.
-
Dot
őstag
Kellene nekem egy olyan egyszerű és ingyenes program amivel a gépem elérhető ftp-n keresztül. Lehessen jogokat beállítani, pl.: ha én lépek be jelszóval akkor mindent tudjak, ha más lép be más jelszóval vagy jelszó nélkül akkor csak olvasni vagy file-t letölteni tudjon.
Ami még jó lenne, hogy lehessen benne csoportokat csinálni, akik más felhasználónévvel léphetnek be, és más-más mappákat érhetnek csak el.
Ezzel már dolgoztam, a fentieket már meg tudtam csinálni vele. Sajnos ez számomra megfizethetetlen.Esetleg még olyat is tudhat, hogy a weblapomat jelenítse meg. Ezt úgy értem, ha beírom a ddns-em akkor a gépemen készített weblap nyíljon meg.
-
joe2005
senior tag
-
F34R
nagyúr
Sziasztok létezik olyan program amivel megtudnám tanulni a 10 ujjas gépelést ?
-
azért kell át konvertálnom, mert a telómra akarom feltenni és az ISO-t nem tud lejátszani...
-
-
válasz
Psychonaut #16046 üzenetére
tehat akkor hiába fogom átkonvertálni avi-ba, nem fogom tudni lejátszani ?
-
Psychonaut
veterán
FormatFactory szerintem tudja.
-
hi all!
ISO kiterjesztésű movie filet, át lehet valami programmal avi-ba konvertálni ?
-
Zotya984
senior tag
válasz
Tsebacsi #16040 üzenetére
Üdv
Linux nem használ DX-et de OpenGL-t igen.
Angol leírás az installró.
Vagy Wine + 3d mark. -
Sziasztok!
Linux alá keresek olya grafikus tesztprogramot, ami rendesen kihajtja a gépben lévő videókártyát, teszt és mérés gyanánt.
Előre is köszi a válaszokat! -
Zotya984
senior tag
Üdv
Tehát adott 3 számítógép+ egy router.1-es: Win 7 64 bit fut rajta előszobában van
>Internet, Játékok a fő felhasználási terület.
Ez kapcsolódik a routerbe.2-es : Win Xp 32bit kis teljesítményű gép.
>Csak internet böngészés és filmnézés ADATTÁROLÁS
Ez is kapcsolódik a routerbe.3-es: Win XP 32bit (de ha kell lecserélem) még kisebb.
>Gép csak filmlejátszás
Ez is kapcsolódik a routerbe.Milyen program, amit felrakok mindhárom gépre és a 3 számítógépen található adatokat minden honnét elérem. Kb 1 éve kílódok ezen lámaságom végett. Szal valami egyszerű kellene (tovább, tovább, tovább, befejezés
) vagy privátba szájbarágósan elmondani.
THX a válaszotok és algopirint a fejfájásotokra amit okoztam
-
válasz
Wayfarer_Imy #16032 üzenetére
Képzeld mennyit segitettem volna, ha értem ...
-
gabor85
őstag
válasz
WonderCSabo #16030 üzenetére
Akkor meg kell írnom újra a DVD-t
Azért köszi
-
gabor85
őstag
Hali. Különböző formátumú videók ellenőrzéséhez milyen programot ajánlotok? Van pár valószínűleg hibás fájl, ehhez kéne valami olyan megoldás ami a tömörítés "helyességét" ellenőrzi.
Kösz
-
"Hol a gond?"
Ott, hogy számos helyen (pl pékségeknél tipikusan) éjszaki műszak (is) van, ami meg ugyebár 22.00-tól másnap 6.00-ig tart és itt értelem szerűen már változik a dátum....
daa-raa
persze hogy lehet beállításokat eszközölni más konténer esetén is, csak vannak olyan szoftverek, amelyek alapbeállításban(pl Camtasia) is korrekt képminőséget produkálnak a kis méret ellenére, de létezhetnek olyanok is, amelyek semmi beállítást nem engednek a usernek, mégis a végtermék méret:minőség aránya teljesen korrekt. -
válasz
Wayfarer_Imy #16017 üzenetére
Nem tudlak követni. Akár reggel, akár este nyomtatnak ugyanaz a dátum egész nap. Hol a gond?
+ a progi készítójével beszéljétek meg, hogy a dátum hajnali 3-ig a tegnapi marad a program értelmezése szerint. Már ha jól értem a problémát.Esetleg a RunAsDate segíthet. Ez a progi 2 paramétert vár. A dátumot, és a programot. A megadott programot elindítja, és mindég a megadott dátumot mutatja neki.
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #16025 üzenetére
Ebben a két konténerben is lehet állítani ezernyi dolgot. Az csak egy sztereotípia, hogy csak egyféle tömörítési beállításokkal dolgoznak. Csak az alkalmazások nem jellemző, hogy ezek esetében engednének állítani bármit is. Szóval nem maga a konténer, hanem az alkalmazások korlátozzák az elérhető minőséget és fileméretet.
Ha minden esetben ugyan azok lennének a beállítások, akkor pl YouTube-on sem lenne akkora szórás a videok minőségében.
-
válasz
#65675776 #16024 üzenetére
Természetesen nem, de nem is írtam...
Csak mivel a kérdező nem avi formátumban szeretne menteni, ezért feltételeztem nincs is kedve játszadozni a felbontással, színmélységgel, FPS-el meg bit rátával a codec-ben... Ezért olyan szovtver kellene, ami tud MP4 vagy FLV-be menteni, mert azokban nem kell semmit állítani(megteszik a user helyett, hogy a megfelelő opciókat kellően alacsonyra teszik) és így kellemesen kis méretű lesz a videó. -
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #16020 üzenetére
Mintha a konténertől függene a fileméret...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #16022 üzenetére
Most megnéztem az oldalukon, nem tud a 4 se, nekem is 3 as van, az volt ingyen teljes verziós
-
-
-
R
senior tag
Olyan programot keresek, amivel fel lehet venni a képernyőn történő dolgokat (microphone is), értelmes méretben lehet konvertálni (nem avi...), realtime nem terheli le a gépet.
Camtasia, camstudion kívül ismertek valami kis ügyes progit? -
Spam123
tag
Üdv.!
Olyan programot keresek, amivel el lehet változtatni az ember hangját, mondjuk a másik nem hangszínére úgy, hogy ne legyen robot hangom.
-
Wayfarer_Imy
csendes tag
Hali. En egy pekseg gepeit javitgatom. Van nekunk egy programunk (Zebra design-nak hivjak) amivel nyomtatunk a peksutemenyekhez cimkeket. Ez a proginak automatikusan general egy datumot ami vegul is a szavatossagi ido lenne, es a rendszer orat hasznalja fel ( pl beallitom h 3 napos szavatossag, akkor megjelenik 1 datum ami matol szamitott 3 nap). Annyi lenne a gondd h a pekseg reggel is gyart termekeket meg ejjel is. Es mindket gyartas ugyanazt a szavatossagot kene kapja. Vagyis a reggeli es az ejjeli valtas is a "holnaptol" szamitott X napot kene kapja. Van-e valami progi amivel en be tudom csapni a rendszer orat/datumot h kesleltessem, vagy siettessem a datumot/orat (elore-hatra oratologatssal probalkoztam, sajnos az oracsuszas miatt a datum nem ugy es nem ott valtott ahhol kellett volna).Ha valami nem vilagos megroballom ujra leirni (lehet h csak logika, de lehet h van erre valami program ami az orat tologatja beallitasaim szerint elore/hatra) Valaszokat elore is koszonom, minden jot.
-
Travelos
őstag
ha kiteszem a 4:3-as monitorom képét a 4:3-as TV-re, akkor miért van egy fekete csík a TV-n alul és felül?
melyik progival tudnám kiterjeszteni a képet? -
snataniel
tag
+smoke parancsot ki szeretném venni belőle.
(Törölni belőle 1-2 sort.) -
snataniel
tag
válasz
WonderCSabo #16010 üzenetére
Egy csávó összedobott egy programot amit bárki ingyen letölthet.
Semmi extra egy klikkelőről lenne szó. Ha ilyen típusú uccokat sem szabad moddolni akkor nem kérdezősködöm többet.
Üdv! -
snataniel
tag
Nem licences szoftvert szerettem volna megpiszkálni de elnézést...
-
snataniel
tag
Akkor esetleg valami olyan program amivel szerkesztgetni tudok .exe file-okat?
exe editor. De valami működő lehetőleg nem vírusos progi kéne.
Üdv! -
snataniel
tag
Hali!
Nekem egy olyan program kellene ami görgő lenyomásával folyamatos klikkelgetést szimulál. Vagy egy script is jó lenne. Játékhoz kellene : D
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Apple Watch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Autós topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged