- Magisk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
open source game server webadmint keresek, hallott valaki esetleg ilyesmiről?
-
tkazmer
addikt
kiváló, köszi mindkettőtöknek
-
tkazmer
addikt
létezik olyan program, amely ki tudja listázni az összes, egy adott dátum óta készített mappát?
(olyan módon, hogy utána a mappát én másolni is tudjam rögtön) -
tkazmer
addikt
Létezik valami olyan program, amivel polcrendszereket lehet tervezni?
-
tkazmer
addikt
Egy proxy szerver programra lenne szükségem win98 alá. A lényeg az, hogy alapból minden netforgalmat le tudjak vele tiltani, csak egy bizonyos listán lévő webhelyek látogatását engedlyezze. (jah, kicsit off, de ugye win 98-ban lehet olyat csinálni, hogy egy ilyen hídkapcsolatot hozok létre, szóval van a gépben 2 hálókártya, egyszerűen fogalmazva a net az egyiken be egy routerből, aztán a proxy szerver prog. szűri, végül a másikon ki egy switch felé.)
-
tkazmer
addikt
Én a SERV-U-t ajánlom, egy időben használtam, elég egyszerű, kb 3 perc konfigurálni. Ahhoz, hogy lehessen hozzá domain-ed is, érdemes regisztrálni pl itt [link], csak letöltöd a kliensprogramot, és ha vkinek megadod, hogy ftp://oldalad.myip.hu akkor az illető a te ftp szerveredhez próbál majd meg csatlakozni.
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
válasz
littleNorbi #1429 üzenetére
Van egy olyan program, hogy Notebook Hardware Control, az nekem mutatni szokta. (igaz, notim van..)
-
tkazmer
addikt
válasz
leslie.hun #1201 üzenetére
Asszem az összes IE-vel lejátszott flashvideo le van mentve a temporary internet fileok közé, így ott meg tudod nézni őket.
-
tkazmer
addikt
-
tkazmer
addikt
válasz
Tibicsucsu #1170 üzenetére
Nekem a speedfan tökéletesen megfelelt hasonló célra, bár nem tom, a gpu-t mutatja e. Viszont előnye, h a tálcán lévő kis ikonja a cpu hőmérsékletét mutatja.
-
tkazmer
addikt
válasz
#54715584 #1150 üzenetére
Igen, ahogy elnézem a konfigodat, nem azzal van a baj
. Szerintem azt is nézd meg, h van e esetleg felesleges codec, én egy thinkpad r51-el jártam úgy, h a túl sok codec miatt szaggattak a filmek. Szal sztem egy írtással is sokmindent elérhetsz, mert ezek a codecet hajlamosak ''összeakadni''.
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
válasz
#54715584 #1148 üzenetére
Szerintem, ha nem lehet állítani a felbontást a konvertáló progban, akkor vagy meghagyja az eredeti felbontást, vagy pedig egy előre beállítottat alkalmaz, viszont ha az utóbbi eset áll fenn, akkor arról már biztos tudnál.
Egyébként sztem a legegyszerűbb, ha kipróbálod -
tkazmer
addikt
Az én notimhoz(dell inspiron) adtak ilyen progot, meg az ibm thinkpadekhez is szoktak adni, a dellemben Intel PROSet/Wireless szoftver 10.1.1.4 van. Nem tom, szabadpn letölthető e, de ez alkalmas wlan profilok létrehozására, és tárolására, sőt, ki se kell választanod, h épp melyik profilt akarod használni, ha megtalálja az adott hálózatot, aut csatlakozik hozzá a megadott profillal.
-
tkazmer
addikt
De elméletileg, ha van kedved kockáztatni, h esetleg elrontod, akkor a win xp saját progja is megfelel, ugyanis ha jól tom az megkérdezi az mp3 fileok írása előtt, h a kiírandó cd legyen e lejátszható hifiben és autóban
mod: Jah, és így azt is eléred, h később is írhass rá, mivel a win nem zárja le...
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
Tudtok esetleg vmi olyan böngészőről, aminél mondjuk a szervernek visszaküldendő lap forrását szerkeszthetem? Szal mondjuk egy regisztrációnál nem a normál űrlapelemekbe írom be az adataimat, és azt küldöm el a szervernek, hanem az oldal forrását látom, szerkeszthetem, és küldhetem a szervernek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Napelem
- Villanyszerelés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest