- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kételkedem
addikt
-
RoyalFlush
őstag
válasz
D4rkm4n #4281 üzenetére
ABBYY FineReader
Epson (38xxDX) nyomtatóhoz mellékelt gyári lemezen is megtalálható tudtommal. bmp, jpg, png, pdf .. a szöveget, ábrát, táblázatot, vonalkódot felismeri.. a lapokat összefűzve a dokumentumot pdf, rtf, doc, txt, htm, .. formátumba tudod menteni. Konvertálásra is tudod használni (pl.: pdf -> doc)
-
Ch4os
aktív tag
válasz
D4rkm4n #3950 üzenetére
Most találtam.
Hardveres védelem a Pendrive-hoz -
Jarod1
veterán
válasz
D4rkm4n #3950 üzenetére
A havernál láttam ilyet , ha bedugod az asztalon megjelenik 1 kis ikon, letörölhetetlen
Ha rákattintasz jelszóval védeni tudod az egészet, addig sehogz nem csatlakozik, sehol
nem látható, hozzáférhető a pendrive míg a helyes jelszót meg nem adod..
Sajna a nevét nem tudomCsak úgy mellékesen, 2002-2003 tájékán láttam itt a cégnél 1 srácnál pendrive-ot
az se tudtam mi az, 16 M-os volt, nem sokára én is vettem 1 128 Megásat 8100 Ft-értazóta már hol is járunk? 1 Gigás 2-3 eZer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Update 06.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest