Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kételkedem
addikt
-
RoyalFlush
őstag
válasz
D4rkm4n
üzenetére
ABBYY FineReader
Epson (38xxDX) nyomtatóhoz mellékelt gyári lemezen is megtalálható tudtommal. bmp, jpg, png, pdf .. a szöveget, ábrát, táblázatot, vonalkódot felismeri.. a lapokat összefűzve a dokumentumot pdf, rtf, doc, txt, htm, .. formátumba tudod menteni. Konvertálásra is tudod használni (pl.: pdf -> doc) -
Ch4os
aktív tag
válasz
D4rkm4n
üzenetére
Most találtam.
Hardveres védelem a Pendrive-hoz -
Jarod1
veterán
válasz
D4rkm4n
üzenetére
A havernál láttam ilyet , ha bedugod az asztalon megjelenik 1 kis ikon, letörölhetetlen
Ha rákattintasz jelszóval védeni tudod az egészet, addig sehogz nem csatlakozik, sehol
nem látható, hozzáférhető a pendrive míg a helyes jelszót meg nem adod..
Sajna a nevét nem tudom
Csak úgy mellékesen, 2002-2003 tájékán láttam itt a cégnél 1 srácnál pendrive-ot
az se tudtam mi az, 16 M-os volt, nem sokára én is vettem 1 128 Megásat 8100 Ft-ért
azóta már hol is járunk? 1 Gigás 2-3 eZer

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Parfüm topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Epson (38xxDX) nyomtatóhoz mellékelt gyári lemezen is megtalálható tudtommal. bmp, jpg, png, pdf .. a szöveget, ábrát, táblázatot, vonalkódot felismeri.. a lapokat összefűzve a dokumentumot pdf, rtf, doc, txt, htm, .. formátumba tudod menteni. Konvertálásra is tudod használni (pl.: pdf -> doc)

azóta már hol is járunk? 1 Gigás 2-3 eZer