- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátán44
addikt
Olyan programot keresnék, amelyen ütemezhető az automatikus mappa mentés. Általam meghatározott mappák naponta kerüljenek mentésre és 2 hetente írja felül a legrégebbi mentést (ha ezt nem tudja, akkor sem gond, majd manuálisan törlöm).
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Sátán44
addikt
Van olyan program, ami a Surveys reklámokat letiltja és a feltöltött tartalmat le tudná tölteni? A net tele van ilyenekkel, de 99% vírus. Egyébként tartalmaznak ezek valós fájlokat emögött?
-
Sátán44
addikt
(Windows 8.1) Teamviewerben nem tudjátok, hogy mit kell beállítani, hogy teljes jogú hozzáférésem legyen a kliens oldalon? Eszközkezelőnél, telepítéseknél megáll a vezérlés.
Vagy tudtok helyette ajánlani mást?
-
Sátán44
addikt
-
Sátán44
addikt
Szeretnék egy olyan program dvd-t összeállítani, hogy a lemez behelyezésekor előjön egy menü és kiválaszthatom, hogy miket szeretnék feltelepíteni, majd alul tovább gomb megnyomása után automatán csinál mindent. Lennének közte olyan programok is, ahol nem kellene mindent feltenni (Pl: codek), tehát a pipát vegye ki. Minden képernyőfelbontáson működjön. Létezik egyáltalán ilyen?
Eddig az autoit programmal próbálkoztam, de az más felbontáson meghal.
-
Sátán44
addikt
Olyan képernyőfelvevő programot keresnék, ami nemcsak felveszi a képernyő tartalmát, hanem ha akarom ráközelíthetek egy-egy mozzanatomra, majd vissza. Itt a neten sok ilyen videót láttam már, de nem tudom hogy melyik programmal teszik.
[ Szerkesztve ]
-
Sátán44
addikt
Tudtok ajánlani olyan programot,ami egy könyvtárszerkezeten belül kilistázza,az azonos nevű fájlokat? Van egy könyvtáram és azon belül van 20 mappám,ezekben kellene keresnie és kilistáznia az azonosakat. A Total Commanderben van ilyen lehetőség?
-
Sátán44
addikt
Olyan programot kerersek,amelyik kijelzi nekem,hogy a winyón hol találhatok a bad szektorok.
-
Sátán44
addikt
válasz Silverlight2 #4874 üzenetére
MPlayer 2008-04-26 Leírás:
Kis gépigény kell csak neki, így a lassabb géppel rendelkezõk is tudnak teljes képen filmeket nézni vele. Tud DVD-t lejátszani, és az összes ismert formátumot is kezeli. A mérete is azért ilyen nagy, mert már benne van 192 kép és 85 hang codec.Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Sátán44
addikt
Mondjatok már nekem egy jó partícionáló programot vista alá! A beépítetten kívül!
-
Sátán44
addikt
Tudtok olyan programról,amibe ha beírom vkinek az IP címét megmutatja egy térképen hol található a gép?
-
Sátán44
addikt
3D_Home_Architect_Design_Suite_Deluxe_v8_0.daa Letöltöttem ezt a programot és a azt írták,mogy mountoljam be,de a daemon nem tudja kezelni,valaki ismeri ezt a kiterjesztést?
-
Sátán44
addikt
-
Sátán44
addikt
Mondjatok már nekem olyan programot,amelyik leellenőrzi a winyó szektorait és kirajzolja,vagy kiírja azt a területet amelyik hibás!
-
Sátán44
addikt
Mondjatok már nekem olyan keylogger progit,amelyik készít screenshotot is.
All In One Keylogger ez nagyon jó progi,csak nincs hozzá ''okosság''Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Sátán44
addikt
Mondjatok nekem olyan keyloggert,ami lementi screenshot-ba (View Visual Log) is amit éppen csinálok.
All In One Keylogger 2.5 ez már megvan,de ezen kivül.Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Sátán44
addikt
-
Sátán44
addikt
válasz Jetpilot #875 üzenetére
Ajánlották a különböző hangkártyák által adott lehetőségeket (a Realtek chipek, és a Sound Blaster Live kártyák biztosan rendelkeznek valamilyen torzítási lehetőséggel); ajánlottam a Funnyvoice nevü programot;ajánlották az AV Voice Changer Software Diamond v4.0.54 szoftver warez változatát; illetve a Google számára is ajánlottam keresőszavakat: real time effect software, vagy real time pitch shifting software.
-
Sátán44
addikt
Hogyan lehet egyénre szabott bootos XP-t csinálni? Olyat,amibe bele lehet integrálni a programokat és az XP telepítésénél a beintegrált program is feltelepül.
-
Sátán44
addikt
Sony acid music studio 5.0 ha ezt a progit ismered ezzel meg tudod csinálni.Nehézkes,de meg lehet csinálni.Felnagyítod a hangsávot és ahol a másik szám kezdődik letörölöd az utána lévő hangsávot,majd lemented így.Ezután kiválasztod azt a pontot ahol az előbb töröltél........Inkább nem is mondom. Na mégis, ha így érdekel priviben leírom Csak jelezd!
Próbáld inkább a netről letölteni darabolva.
[Szerkesztve]Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Sátán44
addikt
Tudnátok nekem ajánlani egy jó Screen Recorder progit?Aviba mentse a felvételeimet és a felbontása is elfogadható legyen!
-
Sátán44
addikt
All In One Keylogger 2.5 ---> [link]
Ha kiváncsiak vagyunk rá, hogy gépünkön kivel csetel feleségünk/gyerekünk, az All In One Keylogger lehetővé teszi a beszélgetés megfigyelését, levelei elolvasását, és láthatjuk, hogy milyen oldalakat néz meg számítógépünkön. A program mindent megfigyel, rögzíti a leütött karaktereket, jelszavakat, leveleket, vágólapra másolt dolgokat, a mikrofon hangjait, a Print Screen gombbal lopott screenshotokat és az internetes aktivitást.Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Sátán44
addikt
válasz littleNorbi #813 üzenetére
Nem hiszem,mert ha feltennél egy ilyen progit, az opr.rendszerre kerülne és kikapcsolt állapotban megszűnik minden kommunikáció Szvsz
[Szerkesztve]Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Sátán44
addikt
válasz SimonMágus #798 üzenetére
Örülök,hogy segíthettem
-
Sátán44
addikt
válasz SimonMágus #794 üzenetére
Találtam még vamit [link]
Programok,amik ilyen funciókat látnak el!Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Sátán44
addikt
válasz SimonMágus #794 üzenetére
[link] itt néz szét
Ennek hatására a CD-t behelyezve a meghajtóba elindul a CD főkönyvtárában található program.exe. De mi van akkor, ha nem egy futtatható fájlt akarok elindítani, hanem pl. egy HTML oldalt akarok megjeleníteni. Egyesek gondolhatnak egy ilyen verzióra:
[autorun]
OPEN=iexplore.exe oldal.htmlKis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Sátán44
addikt
válasz SimonMágus #792 üzenetére
Vmi olyan kellene,mint pl az autorun?
-
Sátán44
addikt
válasz SimonMágus #790 üzenetére
A windows Xp automatikusan felismeri,hogy a cd/dvd-n milyen anyag található és azt a programot rendeli hozzá,ami tudja kezelni.
-
Sátán44
addikt
válasz #54715584 #788 üzenetére
Ultraiso [link]
Sokoldalú szoftver, mellyel ISO-fájlt készíthetünk, szerkeszthetünk, illetve átkonvertálhatjuk. Támogatott formátumok: ISO, BIN, IMG, CIF, NRG, BWI - ISO 9660 Level1/2/3 és Joliet. A szoftver extra lehetősége: bootolható ISO készítése, Nero burning ROM, Easy CD Creator, CDRWin, CloneCD, BlindWrite szoftverek támogatása.Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest