- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
válasz
kételkedem #9889 üzenetére
Köszi szépen a segítséget!
-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Egy olyan programra lenne szükségem amivel az mp3 fájlok bitsebességét tudom változtatni!
Tudtok ajánlani egy ilyen ingyenes programot?
-
D4rkm4n
őstag
válasz
RoyalFlush #4285 üzenetére
Köszönet!
-
D4rkm4n
őstag
Milyen programmal tudnék a scannelés eredményeként létrejövő jpg-ből pdf-et konvertálni?
Esetleg van lehetőség arra, hogy a több pdf-et ezután egybe lehet-e gyúrni?
-
D4rkm4n
őstag
A helyzet:
Cossacks II. kitömörít, telepít, mountol, duplaklikk az asztalon elhelyezett parancsikonra, a gép tölt és egyszercsak semmi.
Miért nem indítja el a játékot?
Sorry ha nem ide tartozna a kérdés, de jobb topikot nem találtam.
-
D4rkm4n
őstag
válasz
attyspocak #3951 üzenetére
Az én régi pendrive-om nem.
-
D4rkm4n
őstag
Valaki tud ajánlani egy programot, amivel a pendrive hozzáférést le lehetne kódolni?
Tehát kérje a jelszót mielőtt megnyitná az adathordozót?
Fontos lenne.Közben találtam egyet.
Ha esetleg valakit érdekel: [link]
-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy olyan programot amivel mp3-akból tudok részleteket ki- és összevágni?
-
D4rkm4n
őstag
Hali!
Szükségem lenne egy programra, mivel tudom mérni egy pendrive írási sebességét! Tudnátok egyet ajánlani? (Esetleg egy oldal ahonnan le tudom szedni?) -
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek, amivel egyes mappákat tudok kóddal lezárni. Ismertek ilyet? -
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Egy olyan progira lenne szükségem, amelyikkel szám szerint tudnám beállítani az egyes portok nyitását ill.zárását. (speciel a 135-ös, 113-as és 5000-es portokat szeretném zárni.)
Fontos lenne! -
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Arra lennék kiváncsi, hogy hogyan tudnám egy kicsit megfejelni a notebook-om hűtését úgy, hogy a hardverekhez nem nyúlok? (Tudni illik még garanciális és nem akarom, hogy ez ugorjon.)
A processzorom (1.6-os pentium) szimpla netelés és zenehallgatás közben 46 fokos.
Tudnátok ajánlani valami programot amivel egy kicsit esetleg nagyobb teljesítményre tudnám ösztökélni a gépben lévő cooler-t? -
D4rkm4n
őstag
Nos ismerősömnek a wigwam-os gyorsteszt nyitva találta a 135-ös, a 113-as és az 5000-es portot. Miután feltettem a Keiro-t, még a programot sem hagyta lefutni
-
D4rkm4n
őstag
Egy jó program, mely elárul pár dolgot procinkról:
http://origo.hu/szoftverbazis/seged/teszt/cpu-z.html -
D4rkm4n
őstag
Hali!
Elég összetett a problémám:
- Egyik ismerősöm minden nap csak 1-2 órát tud netelni otthonról, mert az említett idő után megjelenik egy ''Connection interrupted'' hibaablak. Magyarul a kapcsolat folyton megszakad és aznap már nem is engedi fel többet. Mitől lehet ez? Valami külső támadás érte a gépét? (Tudtommal csak modemje van... De nem 100%)
Milyen (ingyenesen a netről letölthető) progit ajánlotok ennek ellenőrzésére?
Előre is köszi!(Bár még úgyis lesz majd kérdésem ;-) )
-
D4rkm4n
őstag
Hali mindenkinek!
Egy olyan programot keresek, ami Windows XP alól futtatva inormációkkal lát el a processzor hőmérsékletéről, hogy mennyin rezeg stb... Tudnátok ilyen progit ajánlani? Meg egy helyet ahonnan letölthetem?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One mobilszolgáltatások
- Mozgásban a Terminator 2D: NO FATE
- Fujifilm X
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged