-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surv
tag
válasz
KisApám #1842 üzenetére
Szerintem van DOS alatt is olyan, ami kezel hosszú fájlneveket, de inkább valószínűleg az NTFS partíciót kell, hogy lássa. Hogy akarsz DOS alá keveredni?
Szerintem a Linux alapú megoldásoknál az lehet a gond, hogy a Linux csak olvasni tudja az NTFS-t alapból, írni nem. De lehet, hogy tévedek. -
Surv
tag
Viszont nekem is lenne egy kérdésem.
Hogyan tudom parancssorból vagy bármilyen kis apró segédprogrammal (amihez nem kell kézi beavatkozás futás közben, ergo időzíthető) a gépem IP címét egy megadottra átállítani. Erre tud valaki megoldást? Köszi előre is. -
Surv
tag
válasz
Zsolo007 #1829 üzenetére
Szia,
szerintem a stickies megfelel neked. Ez egy olyan kis progi, amivel a képernyőt telerakhatod feljegyzésekkel (apró kis post-itek), amikhez figyelmeztetést is be lehet állítani.
A program ingyenes és a fejlesztő honlapjáról letölteheted:
[link]
Ott megtalálod az angol nyelvű leírását is, bár egyáltalán nem bonyolult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dacia topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Háztartási gépek
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest