- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
-
fradi81
veterán
Hali olyan programot keresek amivel frizurákat lehet rárakni az arcképemre, új hajakat lehet kipróbálni.
moto g72, Ninebot d28e
-
-
Chili7
őstag
válasz kraftxld #2393 üzenetére
A címkénél sem tudom beállítani a 10x10-et, csak itt már azt sem értem, hogy miért nem.
Amúgy szerintem ezzel nem lehet megoldani, mert ezzel A4 és, egyéb formátumú perforált matricás lapra lehet nyomtatni.
Te ezzel meg tudod csinálni? Mert akkor onnan légyszi, hogy ''címke beállításai''.
Köszi -
Chili7
őstag
Hali!
10cmx10cm-s ültetőkártyákra szeretnék neveket nyomtatni, eddig 1/2 sikerrel. Excelben a nyomtatási kép/beállítások/papírméret kiválasztással elvileg könnyedén megoldható lenne, ha lenne ilyen 10x10-es formátum. De nincs, így a poziciónálás nehézkes!
Van az excelben három ''egyedi'' formátum, talán annak lehetne tetszőleges méretet adni, de nem tudom, h h kell. Ha valaki ezt tudja, az is jó, meg az is, ha mondtok egyéb progit, egyéb megoldást.
Köszi -
balfek
tag
halihó!
ezt a proggit ismeri valaki?
Concordance - dokumentumelemző, v. mi.
http://en.wikipedia.org/wiki/Concordance_(publishing)
de csak txt-t tud átnézni, úgy láttam. nekem valamiféle szöveg elemző kellene, ami tud szógyakoriságot nézni, s elemnthető valamis szép vizuális formában a cucc...
valami hasonlót más?
[Szerkesztve]Vitatkozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes...
-
Bubuverke
csendes tag
Hali mindenkinek!
vmi oan progi kéne a windowshoz, melyhez korlátozott fiókból is hozzáférek az összes könyvtárhoz és fájlhoz, tudniillik
de oan is jó, mely megmutatja, h mi a rendszergazdai jelszó (hasonlóm volt - super utilities - csak ahhoz is rendszergazdai felhatalmazás kell, amin megint nincs)
azért kéne, mert fent volt 1 progi, mellyel különleges jelszavakat lehetett generálni, és miután letöröltem, visszajött a jelszó
tehát azt kellene vhogy kioperálni új windows nélkül
szal tudtok vmi progit is hozzá???
köszi, üdv.:
bubuverke -
Arnold2
őstag
Olyan progi kéne ahol .rmvb -ből (Real Media) tudok .avi-t vagy valamilyen ismertebb videóformátumot konvertálni.
-
föccer
nagyúr
Üdv.
Milyen programot tudtok nekem ajánlani arra a feladatra, hogy avi-ból avit konvertáljak?
Az a bajom, hogy van pár saját (digit fotógéppel készített) videóm, ami egymás utáni képekként tárolja a videót, és ez eléggé nagy helyet foglal ( kb 1giga/15 perc), És ezt szeretném valami értelmes méretre tömöríteni.
Köszömöm a segítséget.
Üdv.: föccerÉpítésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz DeusHun #2377 üzenetére
Jah, egyet már el is küldtem Ékezetek mondjuk még nincsenek, de 160 karaktert azt ki tudod használni 1EUROcent a további SMS. ~3Ft. Meg megy valami iPod nano nyereményverseny is, stb.
Mondjuk pár hónap múlva biztos fizetős lesz az SMS is teljesen, csak most hirtelen fel akarják telíteni a soraikat gondolom, azért van az ingyéSMS meg a 3iPod."Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
DeusHun
őstag
válasz BigBadPlaYeR #2376 üzenetére
Egy próbát megér. Ha bejutsz kapsz napi 10 ingyé' sms-t.
Rainforest Alliance Certified signature
-
DeusHun
őstag
válasz BigBadPlaYeR #2374 üzenetére
ahogy nézem be tudsz jutni úgy, hogy igényelsz egy accot. Főoldalon lehet kérni. Gondolom elfogadják majd és már benn is vagy.
[Szerkesztve]Rainforest Alliance Certified signature
-
GG888
senior tag
válasz BigBadPlaYeR #2371 üzenetére
megköszönném, várom a válaszodat....
pcmodding.hu | PC MODDING | Minden, ami modding, verhetetlen árak.
-
-
GG888
senior tag
sziasztok,
egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan netes program, vagy oldal, ahonnan ingyen lehetne sms-t küldeni.
Előre is thx
Üdv,pcmodding.hu | PC MODDING | Minden, ami modding, verhetetlen árak.
-
törölt tag
...ami dvd-bol avit csinal, de leszedi a tobb hangsavot, akar dualban is + feliratot is?
valaszokat elore is koszi -
DragonR+
aktív tag
válasz Polacsko #2363 üzenetére
Ha áttetted az egész partíciót teljes egészében, akkor van még remény.
A Folder Lock lelke egy locker nevezetű mappa, amit képes irgalmatlanul elrejteni.
A Folder Lock könyvtárán belül lesz.
Azt most nem tudom megmondani, hogy egy sima másolással átmegy-e locker.
Fogsz egy Live Linuxot - Nekem egy Ubuntu 7.04 került a kezembe ami live-ként is működik.
Bootolj be róla.
A mentéshez dugj rá egy pendrive-ot!
Ez arra is jó, hogy az ikonjára kattintva eljuss a kívánt partíció megfelelő könyvtárába.
Meg nem utolsó sorban erre megy majd a mentés.
Ha megvan a locker, akkor mehet is a mentés a penre.
Sima Locknál tökéletesen működik. (Scramble és Encrypt esetén nem hiszem, hogy megy, de majd megnézem. szerintem valami kutyult maszlag lesz belőle)
Pontosabban csak erre volt időm.
A többit megnézem később. Most robogok.
Üdv, DragonR+
[Szerkesztve]Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…
-
sszever
őstag
-
Polacsko
tag
remélem tud vki segíteni!
a folder lock nevü programmal levédtem 1-2 mappát!
nem az xp mellé telepítettem hanem az adott particióra!
ezt a particiót átraktam 1 másik vinyóra és nem tettem láthatóvá előtte a mappákat és most nem látja a progi!:S
elő tudom azokat még vh varázsolni?
nagyon fontosak lennének az adatok belőle!
örök hála annak aki segít!
[Szerkesztve] -
BigBadPlaYeR
senior tag
Köszi a gyors választ mindkettőtöknek!
Az OpenOffice.org végülis most megnyitja rendesen a fájlokat. Megint a legegyszerűbb megoldás nem jutott az eszembe AbiWord-el próbálkoztam, de az a képeket nem akarta megjeleníteni, ahogy a Wordpad sem. De az OpenOffice egész jól megbírkózik vele.
Csak ideges voltam már, mert hétfőn képesítő vizsga, aztán pár, eddig kidolgozatlan tételt csak ma kaptam meg, megnyitni meg nem tudtam.
Köszönöm a gyors segítséget!"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
róland
veterán
válasz BigBadPlaYeR #2359 üzenetére
OpenOffice.org csomagban a Writer-ben beépítve van egy PDF készítő.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Brutforsz
senior tag
válasz BigBadPlaYeR #2359 üzenetére
Első körben a PDFCreator-t javaslom: [link]
Ez egy virtuális nyomtatót hoz létre, melynek PDF a kimenete.
Nem értettem pontosan, hogy most csak a Convert Doc to PDF vagy az MS Office halt be nálad, ha utóbbi, akkor dobj fel gyorsan egy OpenOffice.org-ot, az alapból tud PDF-et gyártani a dokumentumokból.
szerk.: kötegelt feldolgozáshoz sajnos nem jut eszembe (mármint az Adobe Acrobaton kívül) semmi épkézláb program.
[Szerkesztve]Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Olyan programot keresek, ami Microsoft Word .DOC-ot alakít át PDF-re. A Convert Doc to PDF nem jó, mert az magába a Word-be épül be, de az besz*rt és lefagy ha megnyitok vele valamit.
Szóval egy küldő program kéne nekem sürgősen, ilyen célra, mert a http://media-convert.com/ elég lassú 90 doc-hoz egyesével...
Valaki tud ilyet?"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
M6454
tag
Hello!
A gépemen lévő mappákat szeretném jelszóval levédeni, hogy más felhasználó ne tudjon belépni az adott mappákba. Mivel lehet ezt megoldani?
Köszi -
Ramius
őstag
robekri által említett ultraiso is tud ilyet
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
DeusHun
őstag
Üdv!
Egy olyan programot keresnék ami 1 gb rammal megáldott Vistás gépen képes nekem egy dvd-t lemásolni (vinyóra menteni képfileként). A Nero beépítettjét ne ajánlja senki mert csupán 3x fagyott ki tőle a teljes rendszer (hát igen, Vista nem fagy ), valami kevésbé memóriaorientált kéne.
Előre is kössz!
-
robekri
addikt
-
Boolash
aktív tag
Sziasztok!
Valami olyan programot keresnék ami szimulálja a kocsmai zenegépet. Tehát betöltök mp3-at, azokat lehet album szerint, vagy valami szeritn lapozgatni, lehessen keresni is, de a lényeg, hogyha benyomok lejátszásra egy számot, és valaki is berak egyett, akkor ezt csak ekkor játsza le, mikor az előző véget ért, tehát alakuljon ki valami fifo sor
Köszi -
Thrawn
félisten
Csapi007 nem olyan képet akar amin 1 képkocka van, hanem 1 olyan képet, amin több filmkocka látszik! Sajnos nem ismerek ilyen programot.
sgergi: akkor nem szóltam
[Szerkesztve]Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Csapi007
veterán
Hello
Torrentoldalakon sokszor látok filmekhez olyan képet amin a filmből bizonyos időközönként ki vannak kockázva a képek és azok egy nagy képre összerendezve. Melyik progival lehet ezt megcsinálni?"Csak úgy mondom"
-
DeusHun
őstag
XP alatt? Hmm. Sztem jobb klikk a lemezre, tulajdonságok, biztonság fül. Ott lehet állogatni jogosultságokat (ha jól emléxem).
A chat letiltása egyszerűbb, ha van egy router akkor érdemes azon porttiltást végrehajtani (előtte persze érdemes egy CurrPort nevű programmal meglesni, hogy melyik portot is használja. Kis keresés után le lehet tölteni, tudtommal ingyenes szoftver). Ha webes felületű a chat akkor webcímszűrést lehet alkalmazni, ezt win alatt is be lehet állítani (mint tiltott weboldalak vagy mi), jobb routerek ezt is tudják. Utóbbin ha domain-t nem is tudsz tiltani, ip-címet tuti, megadod, hogy a lanból az adott ip-re ne mehessen kommunikáció.
-
djadji
senior tag
Valaki nem tud olyan programot, amivel le lehet tiltani az egyik felhasználónak a Chez való házzáférését? Ne tudjon telepíteni, meg menteni rá.. (esetleg a D-re lehet) és ne tudjon a WINbe elállítani semmit....?
Nagyon kéne....http://djadji.fw.hu
-
zoltanz
nagyúr
Rendben lehet, hogy fére értetük egymást ebben.
Megnéztem amúgy jó a progi amit írtál de nekem általános célra lenne jó pl. szerződést pdf fájlt vagy egy mp3 zene fájlt akarok egy másik meghajtóra pen drive -ra rakni és úgy a másoláskor a kék csík jelzi a másolást viszont amikor vége nem tudok semmit, most tényleg hibátlanúl másolt vagy csak megszakadt. -
-
zoltanz
nagyúr
DeusHun
1.) Sztem ezt inkább a linux topicok valamelyike alá (pl Ubuntu vagy Linux kezdőknek vagy nagy linux topic).
2.) nem értem a problémát. Próbálj összeszedettebben fogalmazni
Bocsánat ha nem voltam egyértemű elgé nem lehet elég konkrétan fogalmazni, kösz.
Hogy jösz te ahhoz, hogy kioktatsz, ahogy látom tag vagy, semmi jogod nincs itt az oldalon dobálózni a szavakkal mert én elkezdek mással. Én jó vagyok de tudok még rossz is lenni.
1, Egy Windowsos program -ra lenne szükségem olyan szolgáltatásra ami Linux alatt van. -
balfek
tag
halihó!
keresek egy jó házi dokukezelőt+metaadat-kereső (fileokban!)
találtam egyet - ezt ismeri valaki?
[link]Vitatkozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes...
-
zoltanz
nagyúr
Elvileg Linux KUbuntu -t fájl másolás közben be lehet állítani ne dobja el a munkaablakot befejezéskor. Van rá módszer csak elég hosszadalmas vagy tömöríteni rar, zip és újból visszaírni kibontani az adott filét vagy elindítani pl. exe típusnál ha lehet. Köszi a megoldásokat!
[Szerkesztve] -
Tsabee
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok egy számtech guru és sorry,ha volt már esetleg hasonló kérdés,de nem nagyon találtam ilyen szoftvert pedig tudom,hogy létezik.
Szükségem lenne egy olyan progira amelyik rögziteni tudja amit éppen a monitoron csinálok.6-7 órás folyamatos felvételre lenne szükségem.3 monitor van kötve a géphez ez nem tudom mennyire befolyásolja a dolgot.Visszanézni is ezen a 3 monitoron nézném és jó lenne ha ez olyan minőségben adná vissza,mint amit felvételnél láttam.
Tudtok erre valamit ajánlani?
Előre is köszönöm a segitségeteket! -
kraftxld
félisten
-
zoltanz
nagyúr
Milyen Windows -os program van valamilyen commander vagy hasonló ami tudja azt ha másolok egy fájlt akkor a befejezéskor lásam, hogy sikeres volt nem csak odalöki. Fontos lenne mert szoktam ismerősöknek is másolni ezt azt és már jártam pórul pl merevlemezről pen drive -ra. Köszi szépen a válaszokat.
Javítva
[Szerkesztve] -
dany27
őstag
hi
van egy két cds progim hogyan tudnám felírni egy dvdre úgyhogy telepíteni is tudjam??
Nem képfájlos módszerre gondolok! -
djadji
senior tag
Szóval tud valaki olyan programot ami használható egy iskolában arra, hogy a gyerekek ne szedjék szét a WIN-t, ne tudjanak telepíteni minden vacakot, és ne tudjanak menteni a netről mindenféklét (esetleg csak 1 adott könyvtárba/meghajtóra)?
HA tud ilyet valaki pls ossza meg velem...
(gépek nincsenek hálózatban (nem mind), nincs server)http://djadji.fw.hu
-
djadji
senior tag
válasz [HUN]Zolee #2311 üzenetére
vGAY NEKEM A fAST STONE RESIZER JÖN be ilyen célra.. Sokat átméretezni egyzserre, egyszerűen.-..
http://djadji.fw.hu
-
kraftxld
félisten
válasz [HUN]Zolee #2311 üzenetére
Acdsee
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
[HUN]Zolee
őstag
Milyen progival tudok sok képet egyszerre átméretezni?
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
djadji
senior tag
válasz kraftxld #2260 üzenetére
Nem kapot a suli 2003-at, egyébként sincs gép, amire föl lehetne tenni. Server nincs ezt ugy értettem hoyg nincs olyan PC amit be lehetbne állítani servernek (pl nincs folyamatos áramellátás mert az egész épületet áramtalanítják éjszaka.., és nem minden gép van hálózatba..)
Ugyhogy nem hálózati megoldást keresek, hanem olyat ami hálózat nélkül oldja meg azt, hogy a gyerekek ne tudják széttrancsíroznia WIN-t, ne tudjanak menteni csak 1 bizonyos mappába, meg ilyenek...
Ha valakinek van ötlete várom a javaslatokat..
Előre is kösz!http://djadji.fw.hu
-
Silenzio
addikt
válasz DeusHun #2308 üzenetére
Ahoy!
Nyilván, azt hiszem Everest is ilyen, vagy a különböző benchmark-programok, 3dmarkok stb. Ilyenek a Rivatuner (nVidia) vagy az AtiTrayTools (Amd/Ati) costumizer programok is.
2 lehetőséged van, ha ettől eltérő, nincs értelme beszélni a dologról.
Ha nVidia kártyád van: Lehet GeForce6-os széria, 7-es, vagy 8-as, ezek támogatják az S3.0-t. Geforce FX, stb nem, de mivel Core2-es géped van az adatlapod szerint, mindenképp modernebb kártya van benne, 80% hogy támogatja is a cuccost. Azért csak 80, mert:
Ati/Amd vonalon Pci-E csatolósínnel készült 1 teljes széria: ez a Radeon x széria, x300, x550, x600, x700, x800 stb, ezek NEM támogatják, csak a 2.0-t.
De ha x1xxx-es kártyáról van szó (2005 végétől ha jól emlékszem), x1300, x1600, x1650, x1800 stb, akkor már fejlettebb shaderekről is beszélünk, mint nVidiáék 6-os, 7-es sorozatában, lehetőség nyílt pl arra, hogy hdr effektet használj élsimítással. Ezek tehát elég jó 3.0-s shader-ellátottságú kártyák. Remélem tudtam segíteni.
[Szerkesztve]https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
DeusHun
őstag
Re!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e valami olyan program/tool amivel kideríthető, hogy a videókártyám támogatja-e a Shader Model 3.0-t. Van ilyen?Rainforest Alliance Certified signature
-
balfek
tag
válasz pityulee™ #2299 üzenetére
az cd nyilvántartónak ok. arra már használom.
nekem kicsit olyan kellene mint a sharepoint, ami tud több szempontból is csoportosítani, filék láthatóak benne, kicsit szofisztikáltabb, mint az excel (bár azzal is meglehetne csinálni...)
na de!
kellene egy olyan proggi is, ami metaadat-bányász (MD-harvest) - azaz ráengedem mondjuk a 2 GB-nyi dokumentumaimra, s képes valami tartalmi (leggyakoribb szavak kifejezéseket legyűjtve) kategorizálásra...
pl. a wordben van már valami ''kivonatoló'', de én úgy láttam, h. csak angolra van meg - magyarra valami hasonló?Vitatkozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes...
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest