- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
kraftxld #47333 üzenetére
Sajna ez nem opció.
Az az elvárt felhasználási mód, ami régen működött, hogy jön email-ben vagy máshol egy .ppt file, és arra ráklikkelve megjelenik valami nézőképen egyből emészthető formátumban.
Sem konvertálgatás, sem feltöltögetés nem fér bele. Egy nyugdíjas hölgy a tulaj és régen működött neki ez az Powerpoint/Word/Excel Viewerek segítségével, most meg az új laptopon egyelőre nem tudok hasonlót varázsolni neki.Most a google drive offline kiterjesztéssel próbálkozom, de ez sem olyan sima ügy, ahogy látszik.
-
válasz
kraftxld #47329 üzenetére
És ezt meg lehet oldani úgy, hogy ha a gépen lécő docx, vagy pptx file-ra ráklikkel a júzer, akkor ebben nyissa meg?
Az olyan feltöltöm onedrive-ra megoldás felejtős.
Full Offline megoldásra van szükség, mert nem minden esetben lesz neten a gép.(#47328) Kempetlen: Köszi, de a LibreOffice minden, csak nem kompatibilis. Egy rakás alkalommal futottam bele olyanba, hogy a céges doksik, rosszul jelentek meg benne.
-
válasz
kraftxld #47315 üzenetére
+1 a Teams-re, eddig 10 emberig láttam saját szemmel működni. A nagyvállalatoknál elég elterjedt, mert az Office-ba van ágyazva és nagyon jól támogatja a csoportmunkát és más hasonlót is... nem csak sima konferenciahívásos cucc. Naponta használjuk... több ország sok embere.
Úgy tudom, hogy arra az üzleti' célra... amire neked kell továbbra sem ingyenes... Azaz csak akkor, ha az Office megfelelő verzióit birtokolják a résztvevők amibe be van építve.... ahogy pl. nálunk is. De jobb, ha utána nézel.
Asztali gépeknél: Logitech c930e kamera hajtja meg nálunk az összeset... Szép kép, tökéletes hang. Laptopnál nyilván saját kamera. -
Kempetlen
tag
válasz
kraftxld #47098 üzenetére
CoffeeCup Free FTP lett belőle egyelőre. Gyorsan nyílik, kellemes darab, és főleg az instant szerkesztésre építették, ami plusz pont.
-
pc360
addikt
válasz
kraftxld #40413 üzenetére
Win 10-hez én ezeket használom a kikapcsolgatásokra, fölös MS appok eltakarítására:
• Destroy Windows Spying
• DoNotSpy10Csak azért nem szoktam ajánlgatni, mert az első nem annyira frissül és nem teljeskörű, a másodiknak pedig reklámozós telepítője van (nem is értem, hogy gondolták pont egy ilyen témakörnél), de annak ellenére nélkülözhetetlen. Mondjuk tűzfal mellett nem okoz az se galibát.
Megnézem, amit linkeltél, hátha valami jobb, vagy komplettebb megoldást jelent. Az O&O jó szoftvereket csinált, bár már sok éve érvényüket vesztették az SSD-k bevezetése óta.
-
tonyrulez
őstag
válasz
kraftxld #39552 üzenetére
Hm, mindent úgy csinálok mint a leírtak, de ezt kapom
C:\>fileup freespace.txt
Connected to ******.******.com.
220 (vsFTPd 3.0.2)
200 Always in UTF8 mode.
ftp> bin
530 Please login with USER and PASS.
ftp> put freespace.txt
ftp> quit
221 Goodbye. -
válasz
kraftxld #39495 üzenetére
Olyanra lenne szuksegem, amihez nem kell elinditanom pl az outlook-ot. Nezegettem a google calendart, ugye ott az a jo, hogy lekuldi a telora is es ott is latom az esemenyt. Viszont ott nincs riasztas funkcio a pc-n. A gepem mindig online van mikor be van kapcsolva.
Android gyári naptár vagy az Outlook app. Ezek nem tudom micsodak.
-
pc360
addikt
válasz
kraftxld #39491 üzenetére
+ SpaceSniffer, ha még grafikusabban képzelnéd el a dolgot.
-
Anonymus23
veterán
válasz
kraftxld #38705 üzenetére
W10 x64, zsír új gép, 1 hónapos telepítés, de van egy érzésem, hogy újra kell rakni az egészet.
Ami már megtörtént korábban, amikor észleltem a hibát:
* kábelek csere-bere
* LAN driver frissítés a legújabbra
* GameFirst program letörlése (ez elvileg a LANon priorizálna), az ASUS csomag rakta fel a többivel együtt
* Víruskeresés ESET SC, semmi -
pc360
addikt
válasz
kraftxld #38530 üzenetére
Ezek közül is a komolyabb megoldás a DigitalVolcano féle Duplicate Cleaner.
-
spe88
senior tag
válasz
kraftxld #37127 üzenetére
az a probléma, hogy ezt több 1000mappánál kéne előadni!
Nincs erre valami szkriptet tudó szoftver?
A treecopy-val már megtudom csinálni, hogy a két mappa ugyanazokat a mappákat tartalmazza névre, csak hogy az egyikből a másikba be legyenek linkelve az adatok azt nem tudom mivel csináljam!
Tipp?
Köszi
-
válasz
kraftxld #37019 üzenetére
Mondjuk Én voltam a balfék, mert egy "aprócska" dolog lemaradt, nevezetesen, hogy USB kábellal akartam volna összekötni a gépet a telóval. Na most Airdroid-nál látszólag beállítható a dolog, de nagyon akadozós volt a dolog, WiFi-n kacsolódva pörgősebb volt, de az Airmirror (asszem ez a neve) funkció aktiválásakor (ez felelne, azért, hogy a PC-n lássam valós időben a dolgokat), voltak igen komoly akadások.
Odin89
Igen, logikus és kézenfekvő választás lenne(napi szinten használom a TV-t, kezelésével nincs gondom), ha USB-n keresztül is működne, nem csak internet kapcsolaton keresztül.Ettől függetlenül inkább letettem az USB-s "mókolásról", és marad a Teamviewer, majd viszek magammal egy Accesspoint-t (mert a teremben, ahol az előadás lenne, igen gyenge és ingadozó a jel), aztán repeater-ként bekonfigolom előtte, így a probléma letudva.
Köszönöm a segítőszándékot!
Újabb progi
Megint kellene egy "érdekesebb" progi... Egy ismerősöm keresett meg azzal, hogy a facebook-ra nem tud MP3-t direktbe feltölteni(ezen azért meglepődtem, de lévén, hogy sosem voltam tagja egyetlen közösségi hálózatnak(így az FB-nek sem), ezért elfogadom amit mond).
Ahogy keresgéltem a neten, azt találtam, hogy alapvetően 2 lehetőség van
1. valamilyen tárhelyre feltolni az MP3-kat és onnan a megosztási linket beszúrni az FB-be (na ezt kizárnám, ismi ilyennel nem fog mókolni)
2. Átkonvertálni az MP3-t MP4-beA 2. megoldás a járhatóbb út, viszont olyan progi kellene, ahol csoportosan lehet MP3-ból MP4-be konvertálni, de úgy, hogy meg lehessen adni egy statikus képet, amely a konverziót követően, az MP4 lejátszásakor az elejétől a végéig mutat (MP3-ban ugye nincsenek video adatok)
(találtam jó és ingyenes szoftvert, csak az egy üres, statikus fekete hátteret tesz be)Jó lenne, ha lenne ilyen szoftver, mert nagyon sok MP3-t szeretnének feltölteni és ezért az nem járható út számomra, hogy a konverziót követően, xyz video editorral én tegyek képet minden egyes MP4-be...
Előre is kösz a javaslatokat.
-
válasz
kraftxld #36995 üzenetére
Jééé tényleg.
Ott a pont.
Régebben mindig ezzel telepítettem a gépeket, de sosem gondoltam arra, hogy a kis telepítő parancsfájljával később is lehet frissíteni a rendszert. De most már látom, hogy írják is: "Run it again later"
Azért is tudom különösen ajánlani, mert anno tényleg csak a magát a programokat telepítette korrekten, mindenféle árukapcsolásos meglepetések nélkül. -
mezis
félisten
válasz
kraftxld #36938 üzenetére
Én a LibreOffice függvény tündérét néztem, de az csak egy számértéket ad vissza és nem "gyártja" le a kombinációkat (variációkat). Nem is látok ilyenre lehetőséget, túl bonyolult feladatnak gondolom ezt a viszonylag a függvényeknek.
Gondolom valami hasonló szoftverre lenne szükség. (Nem ismerem a programot.)
-
dqdb
nagyúr
válasz
kraftxld #36805 üzenetére
Nem kell elborult script, ez láthatóan UTF8 kódolású fájlnév lenne. Valószínűleg letöltéskor a webszerver UTF8 névvel adta át a fájlt, csak ezt a tényt elfelejtette a böngészővel közölni, ami valamelyik ISO8859 alapján értelmezte a kapott szöveget.
Közben jobban megnéztem, nem UTF8, csak hasonlóan viselkedni, vagy változtak a karakterek a fájllista -> böngésző -> PH út során.
-
-
Kernel
nagyúr
válasz
kraftxld #32156 üzenetére
Silverlight titkosított videó, az annál nehezebb eset. Noha van lehetőség a szintén Silverlight RTLMost letöltésére, de itt ez sem akar működni.
Screen capture, ami megoldás lehet.
-
Jazz
veterán
-
Jazz
veterán
válasz
kraftxld #32150 üzenetére
Egy újabb dogma.
A sokmillárd ember világszerte évek óta, akik sz.nak a win hálózatkezelési inkompatibilitási ficsőrjeinek tömkelegeivel....az meg csak délibáb.
Írtam, olvass vissza: 32413. (mindenen túlvagyok már, különben nem lennék itt. végső mentsvárként kerestem külső segédprogramot)...Közben sikerült megoldani. (természetesen a "win tökéletes hálózatkezelésének köszönhetően")
-
Gebriel
veterán
válasz
kraftxld #30263 üzenetére
Folyamatos adatletöltésnél megszakad a net.. a laptopon ha bontom a kapcsolatot a modemmel és újra csatlakoztatom akkor működik rendesen. Modemet nem kell újra indítanom. Sima felhasználó user vagyok, azért kérdeztem, hogy létezik-e ilyen progi vagy csak beállítási gond lenne?
-
zone
őstag
-
vilmaboy
őstag
válasz
kraftxld #23063 üzenetére
a megoldás mindig az egyszerűségben rejlik
Jogos a két pont...
Olyat lehet csinálni, hogy az egyik winampot mondjuk fejhalgató kimenetre állítsam, a másikat meg vonalkimenetre? Máris meg lenne oldva hogy hallgassak bel a következő zenékbe, miközben lejátszok buliban...
Winamphoz van valami plugin amivel lehet keverni a zenéket? Vagy legalább levenni a számok előtti szüneteket negatívba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- Android játékok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest