- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
energomatt
őstag
válasz
Winner_hun #45307 üzenetére
Igaz, csak egy két raw képet forgattam FastStone-al, de a processzor terhelés figyelőn semmi sem látszott, észre sem vette.
-
brd
nagyúr
válasz
Winner_hun #40738 üzenetére
Ezt azon az eszközön tudod csak megnézni, ami az Internetet osztja a belső háló számára és alapvetően IP-ket fogsz látni, MAC-et csak akkor, ha azt esetleg külön rögzíti az eszköz az IP mellé, vagy tudod, hogy az adott időpontban ahhoz az IP-hez tartozott. De teljes megoldást csak úgy fogsz látni, ha beállítasz egy HTTP (és esetleg HTTPS is) proxy-t a gépek számára, amit meg akarsz figyelni, de úgy, hogy azok csak ezen keresztül lássák az Internetet, a MAC-et viszont akkor is külön kell figyelni valamivel, mert a proxy is csak valószínűleg IP-t fog neked írni.
-
válasz
Winner_hun #33652 üzenetére
Azt nem írtam, hogy pontos, csak azt, hogy html5, és fut flash nélkül
Amúgy az upload-ot eltalálta. -
FZsolt15
aktív tag
válasz
Winner_hun #27302 üzenetére
Találtam egy jót: AVIAddXSubs 9.14, egyszerű, gyors
-
tilinko70
csendes tag
válasz
Winner_hun #22710 üzenetére
köszönöm
-
RexpecT
addikt
válasz
Winner_hun #22619 üzenetére
Akkor mégsem a google szolgáltatása volt, egyszerűbb volt mint ez, itt emaileket kell megadni, és nem mindenkinek tudom az email címét.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Winner_hun #22394 üzenetére
Jazzazzz! Köszöntem!
-
troland26
őstag
válasz
Winner_hun #22388 üzenetére
köszi köszi
-
Aquarius01
csendes tag
válasz
Winner_hun #22150 üzenetére
Köszi még egyszer, csak azért írok megint, hogy ha valakinek ilyen kívánsága támad akkor ezt választottam Én, és igen jól működik, pont ami kell.
-
TRob1
veterán
válasz
Winner_hun #22160 üzenetére
Jól mondod.
A Dropbox egy ingyen tárhely és szinkronizáció.
Ha vkivel meg akarunk belőle osztani vmit, akkor annak a fájlnak/mappának a linkjét elküldjük az illetőnek, és akkor ő is látja... vagy létrehozunk egy "közös" mappát, és akkor akikkel meg van osztva az a mappa, mindenki láthatja, pakolhat bele... -
válasz
Winner_hun #22160 üzenetére
Ok köszönöm.
-
válasz
Winner_hun #22158 üzenetére
Én valami olyasmi tárhelyre gondoltam mint a dropbox. Vagy nagyon rossz helyen járok?
-
Aquarius01
csendes tag
válasz
Winner_hun #22150 üzenetére
Köszi!
Találtam is egy-két jónak látszót.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Winner_hun #21852 üzenetére
Mondjuk egy nem működőhöz képest még mindig többet nyújt. Igaz kell mellé egy minimalista szerkesztő program pl. Irfanview , amivel utólag ki lehet szedni a szükséges tartalmat.
De igaz, az eredeti kívánalmat abban a formában nem tudja.
Majd biztosan lesz újabb verzió abból ami ezt tudja és működik majd a kívánt FF verziókkal is, addig talán el lehet bohóckodni vele -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun #20427 üzenetére
Köszönöm szépen!
Gyors voltál -
DroneZ
aktív tag
válasz
Winner_hun #20424 üzenetére
Nocsak erről eddig nem is hallottam, de érdekes megyek ki is próbálom gyorsan. Köszi szépen skacok.
-
Des1gnR
őstag
válasz
Winner_hun #20357 üzenetére
Értettem én is a poént, csak nem tetszett
-
válasz
Winner_hun #20352 üzenetére
Először viccnek gondoltam, de mondom talán van ilyen progi, rákerestem és van Sikító Titkárnő v1.0a
-
bugizozi
őstag
válasz
-
Des1gnR
őstag
válasz
-
válasz
Winner_hun #19415 üzenetére
Miközben teszi a dolgát szépen listázza, hogy mit csinál. Lehet ki is írta miért nem tetszik neki. Keress valami azonosságot azokon amiket nem másolt át. Így látatlanban lehetetlen segíteni. Ha látná az ember lehet egyből kiszurná, de így csak tippelget az ember.
-
válasz
Winner_hun #19413 üzenetére
Mielött élesben próbálkozol egy 1-2 tesztkönyvtáron tapasztald ki, nehogy meglepetés legyen a vége ...
-
válasz
Winner_hun #19409 üzenetére
Hát mert szinkronizál ... oda -vissza.
Ha azt szeretnéd hogy amit valahol töröltél, azt a másikban is törölje , akkor Advanced -> Propagate deletion. Így a törlést is szinkronizálja. (Ha a Synchronise-ban hoztad létra a feladatot. Ha a Multisync-ben és azt akarod, hogy az forrás-ról tükörmásolat készüljön, akkor Advanced->Destination->Clone Sources) -
jagdtigger
tag
válasz
Winner_hun #19409 üzenetére
Állítsd át egyirányúra a szinkronizálást, valahol biztos be lehet...
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #19407 üzenetére
Hmm hát lehet mégse lesz jó ez a synkronos. Lementettem egy mappát, aztán kitörölgettem belőle dolgokat, mondom nyomok megint egy szinkronizálást. Erre visszapakolta azokat amiket kitöröltem
-
válasz
Winner_hun #19388 üzenetére
Mit értesz "időközönként" alatt?
Egy sima ütemezett feladat nem jó?Amúgy a parancsoros fsync-et, ill. GUI-s synkron-t. Ez utóbbi a tray-en fut a háttérben és egyéni időzítéseket lehet megadni neki.
A törlés szintén lehet ütemezett feladat (pl. berakod batch fájlba). Viszont ha spéci törlés kell, pl. az utolsó 30napban módosult fájlokat ne törölje, akkor az autodelete a barátod
-
jagdtigger
tag
válasz
Winner_hun #19388 üzenetére
Az első Gondodra a Cobian Backup nevű progit tudom ajánlani a másodikra viszont nincs ötletem :/
-
dni
őstag
válasz
Winner_hun #17687 üzenetére
Köszönöm, ccleanert választottam, mert az már fenn is volt a gépen.
-
menalcas
őstag
válasz
Winner_hun #11587 üzenetére
Jóóóó, más valaki ?? szted nem azzal kezdtem hogy guglizgatam, ki is próbáltam és fele sz*r fele triál meg hulladék, normális működő használható kell, de azért kössz
-
Gallac
senior tag
válasz
Winner_hun #11532 üzenetére
köszi
-
kraftxld
félisten
válasz
Winner_hun #11504 üzenetére
http://update.microsoft.com ?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Winner_hun #11489 üzenetére
Láttam a programot, s nagyon jól ábrázolta a hálózatba kötött gépeket, a sebességet,stb.
-
ticzi01
aktív tag
válasz
Winner_hun #11477 üzenetére
én régóta használom a Camstudiót de hangot felvenni vele eddig még nem sikerült.
Valakinek sikerült egyáltalán? -
petrusz82
aktív tag
válasz
Winner_hun #9196 üzenetére
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Winner_hun #9195 üzenetére
Próbáltam, de DVD írási hiba lett.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Winner_hun #8700 üzenetére
csak kiegészítésként:
Operában: Ctrl+F12 - Tartalom menü - "Letiltott tartalmak" -
Zin
őstag
válasz
Winner_hun #8700 üzenetére
Beirom a weblapcimet IE-be és ugyan ugy megnyitja..vicc...:S
-
fanofmanu
tag
válasz
Winner_hun #8496 üzenetére
hááát ha lenne
...
-
tothm
őstag
válasz
Winner_hun #8268 üzenetére
A hibákat kijavítja. Lehet, hogy hülyeség, nekem is csak mondták.
-
Eskimoka
tag
válasz
Winner_hun #8004 üzenetére
Kipróbáltam, jó lenne, csak valahogy ötvözni kéne mondjuk a snapshottal, ami megtudja csinálni, hogy legörgetve végignyúzza az adott tartalmat, de nem tudja átkonvertálni másba...
Így oldalanként nagyon sokáig tartana egy 100oldalas doksi. -
Eskimoka
tag
válasz
Winner_hun #8004 üzenetére
Köszi!
Csak az a gond, hogy nem pdf file-okról van szó, hanem mint írtam a linkben, online könyvekről. Ahhoz gondolom nem jó ez a módszer, mivel nem külön Acrobat Reader-rel nyitja meg, hanem böngészőben... -
tremor
tag
válasz
Winner_hun #7894 üzenetére
Kösz ez tényleg super
-
dunc
nagyúr
válasz
Winner_hun #7750 üzenetére
Kösz tényleg nincs gépígénye,igaz ronda mint állat.
-
Traxx
őstag
válasz
Winner_hun #7393 üzenetére
Elvileg nekem is, gyakorlatilag nem
Megpróbáltam lejátszani, sikertelenül...átkonvertálni, úgyszintén sikertelenül. Tehát látszólag jó, lementett 7,8 megát, de mégse...ezért írtam, hogy rágós fajta
De ha Neked gond nélkül leszedte és le is játszható, fel tudnád tölteni valahová?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Winner_hun #7011 üzenetére
Ezt már próbáltam, akkor nem akart működni, most meg amit letöltök, legújabb, az alapból szarul telepítődik fel
-
Kloden
senior tag
válasz
Winner_hun #6882 üzenetére
-
qwertly
addikt
válasz
Winner_hun #6792 üzenetére
Sajnos nem jó ez alapból fent van.
-
válasz
Winner_hun #6746 üzenetére
Mert ha ömlesztve van, akkor egymást felülírják a telepítő fájlok, ha könyvtárakra van bontva, akkor meg csak az összes folder nyílik meg, de nem indulnak el a telepítők.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Winner_hun #6747 üzenetére
Tanulj meg olvasni. Köszönöm!
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Winner_hun #6742 üzenetére
LoL majd a szervizes gépünkön letesztelem
-
válasz
Remélem komoly, mert viccnek rossz volt.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Ez azért elég primitív
De nem rossz 5 let
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Winner_hun #6739 üzenetére
Pfú, ez is nagyon jó, csak bonyolult.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Winner_hun #6737 üzenetére
Esetleg más megoldás?
-
fjani
tag
válasz
Winner_hun #6233 üzenetére
Köszönöm,kipróbálom
-
ZCoyote
őstag
válasz
Winner_hun #6230 üzenetére
Igen, az elsőt használom de a másodikról csak hallottam vmit, ezekszerint rosszul emlékeztem
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz
Winner_hun #5918 üzenetére
Köszi szépen a gyors választ!
Este ki is próbáljuk...
Mégegyszer THX.
-
d@minator
addikt
válasz
Winner_hun #5835 üzenetére
Akkor is ha nem beszélek rajta? Tudom, hogy akkor nagyon belassul.
Egy hölgy ismerősöm szeretne külföldre egy videót küldeni (kamerás felvétel de nem home video), angolul keveset beszélnek ezért szükséges az egyszerűség.
-
csakegyreg
tag
válasz
Winner_hun #5674 üzenetére
köszi
-
Mauzes
addikt
válasz
Winner_hun #5660 üzenetére
Köszi, ez működik!
-
Gabás
addikt
válasz
Winner_hun #5662 üzenetére
az mpc belső splitterét helyettesíti, különböző hang- és videosávok között lehet váltani az mkv (dvd-video, avi stb) konténerekben. asszem kezeli a külső ac3-at is...
-
Gabás
addikt
válasz
Winner_hun #5660 üzenetére
nem a haali media splitter inkább?
-
Herqles
csendes tag
válasz
Winner_hun #5226 üzenetére
Bocsi!
Elfelejtettem.
-
celf
őstag
válasz
Winner_hun #5203 üzenetére
köszesz
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz
Winner_hun #5195 üzenetére
Köszi!
-
válasz
Winner_hun #5184 üzenetére
Jo a cikk köszi!
Csak sajnos nekem ez tul magas. -
[pod]Diablo
őstag
válasz
Winner_hun #5155 üzenetére
Arra mar van megoldasom
-
dokee78
félisten
válasz
Winner_hun #5147 üzenetére
Köszi de nem a jelszavakra vadászom,csak arra hogy mit csinálnak a pc.men,vagy ez arra jó?
-
Makaveli
senior tag
válasz
Winner_hun #5064 üzenetére
Isten.
-
törölt tag
válasz
Winner_hun #5064 üzenetére
esetleg dvd lab
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Winner_hun #5061 üzenetére
Az jó! De a 'TU' is!
-
nap
addikt
válasz
Winner_hun #5035 üzenetére
Koszi! A humort is!
Megnezem. -
canniball
nagyúr
válasz
Winner_hun #4862 üzenetére
2 db 2 tányéros/4 fejes vinyó raidben - 8 fej könnyebben ugrál...
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Winner_hun #4862 üzenetére
Erre talán megoldás lehet a NCQ támogatás
Sata hdd knélahci módban mukodik asszem, pont ilyenekre fejlesztették ki, hátha segít
vagy a scsi rendszer, nem véletlen van a szerverekben olyen ...hisz egy mail szerver, vagy webserver folyamatosan daráná a winyotDe nekem is kerreg, már megszoktam, ezért van
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Winner_hun #4860 üzenetére
emlékszel még a jóöreg c16 - 64 stb gépekre,
no ott nem volt több progfi verekszik a winyoértEgyébként pontosan úgy van, ahogyan mondod
egy időpillanatban 1 folyamatot szolgáll ki
idősztásosan pl, de van még a pásztázásos technika is
előbb jött elöb megy elv....Hirtelen ennyi jutott eszembe
-
Osiris
őstag
válasz
Winner_hun #4850 üzenetére
Thx!
-
Csedit
aktív tag
válasz
Winner_hun #4797 üzenetére
Nálam van fennt, de már rájöttem, hogy mi a neve.
Egy kicsit megbuherált xp-m van fennt, az teszi fel alapból, hideit.exe. Hasznos kis program, ablakokat lehet vele eltüntetni az asztalról és a tálcáról, amikor nem akarod, hogy más is lássa, hogy mi fut a gépeden.
Csak az ikonra kattintva semmi utalás nincs a nevére. -
Nordik
őstag
válasz
Winner_hun #4751 üzenetére
Köszi, ez a megoldás nekem bőven megfelel!
-
haxy27
aktív tag
válasz
Winner_hun #4648 üzenetére
A Cfos nekem nem jó mert alapjáraton nem tudja azt ami nekem kell és még meg felezi a net kapcsolatom sebeségét is. A netlimiter nél meg én álitom be hogy az egész gépen mekkora legyen a net sebeség vagy ha akarom csak egy adott program sebeségét korlátozhatom , ráadásul a hálozatban lévő gépeken lévő netlimitert is kezelhetem. Igaz ez utobbi licenc fuggő, sajnos. És ez a gondom hogy nekem single licence van. igy a hálozati gépeken nem tudom távkezelni a netlimitert, a több gépes licenc meg drága.
-
Vaze
őstag
válasz
Winner_hun #4565 üzenetére
ramegyek ere amit belinkeltel nekem Firefox + DownloadHelper leis toltok valamit de egyszeruen semmivel sem tudom megnyitni a fajlt amit letolt...
A Masodik progi az okay az fel is instalaltam mar,esetleg az elso program helyet nemtudnal valami mast? Vagy csak envagyok bena? -
Vaze
őstag
válasz
Winner_hun #4565 üzenetére
Koszi szepen ki is probazom most... Koszonom
-
canniball
nagyúr
válasz
Winner_hun #4559 üzenetére
-
sekli
addikt
válasz
Winner_hun #4559 üzenetére
de konstruktivak vagytok mostanaban...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Winner_hun #3550 üzenetére
Hali! Tudom, régi hsz., de érdekelne a Windows-ba beépített faxolás. A Faxszolgáltatások immár telepítve vannak, és egy Word-dokumentumot szeretnék faxra küldeni. Kiválasztom a printerek között a Faxot, és ezután megjelenik az ablak, ahol be kell írni a számot, ahova küldeném. Ezt meg is teszem, de sz*rik rá. Látszik egy ikon, amely akkor szokott megjelenni, amikor elküld egy nyomtatást.
Kell valami faxmodem vagy egyéb, amivel sikeresen elküldhető a dokumentum egy faxra?
Lehet, hogy nagyon amatőr kérdés, de nem találtam erre vonatkozó, egyértelmű leírást.
Az alábbi formátumban megfelelő a telefonszám-beírás? Budapesti faxszámról lenne szó. (Először saját faxszámra próbálkoznék.)
Előre is köszi! -
Froclee
őstag
válasz
Winner_hun #4507 üzenetére
Router 1 éve van. 3hete lett 5megás netünk. És egy olyan 5órája meg 1,7es lett hirtelen.
-
Froclee
őstag
válasz
Winner_hun #4504 üzenetére
Router
Hát egy olyan 3órája áll fent a probléma, hogy mi hatására azt nem tom
-
Froclee
őstag
válasz
Winner_hun #4502 üzenetére
A feltöltés 384kb/s
-
Froclee
őstag
válasz
Winner_hun #4502 üzenetére
[link] ezen nézem, de a speedtest.net is 1,7et ír ki
-
Froclee
őstag
válasz
Winner_hun #4500 üzenetére
Na úgy alakult hogy felpakoltam. Segítségül letöröltem a Vezértlőpultból minden progit, mai nem kell, hátha valamelyik eszi a netet
. Gép resi -> kék halál. Gép resi -> kék halál. Gép resi -> F8 -> Csökkentett mód hálózattal -> Ccleaner download -> Lefutattam, és a registryt is kipucoltam. Gép resi -> elindul. Megnéztem a progiba, de semelyik progi se eszi a netet. Hogy a francba lett 1,7megás netem vajon.
-
GrandeP
addikt
válasz
Winner_hun #4474 üzenetére
igen de mivel egyik "külföldi" által be írt link se müködk így tárgytalan.
Tv tool volt utsó reményem, de az csak nvidiá-val dolgozik.... így gondoltam megkérdem hátha van valami hasonló progi..
ui: amúgy le lehetne tölteni az igazi eredeti driveret is... de nincs kedvem 29 dolcsit fizetni.
-
canniball
nagyúr
válasz
Winner_hun #4407 üzenetére
Az FTP-ző progi, nem fájlkezelő.
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Winner_hun #4413 üzenetére
Rákérdeztem attól aki adta az infót, Chatblocker nevezetű programot említett, de ma már nem nézek utána .. MSN plusban is van ilyen ?
-
jagada
addikt
válasz
Winner_hun #4348 üzenetére
azt mán próbáltam, de túl nagy méretű lenne és nem tom beállítani akkorára a méretet, csak 4 db-ot tuttam egymáshoz illeszteni benne, vagy be lehet valahogy állítani benne a méretet extrém nagyra??
-
gabor128
aktív tag
válasz
Winner_hun #4308 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Letöltöttem néhányat, ezek közül a Camstudio 2 bizonyult használhatónak. Sajnos van ezzel egy kis gondom. A tömörítés kiválasztásánál nem tudom melyiket kellene, mert egyiknél sem tudtam elérni, hogy 15 fps fölé menjen az arány (legalább 25 legyen), más kodeknél meg kifagy. Ha jól láttam, akkor 6000 bit/sec volt a max.
Melyik kódolást kell választani, hogy a fps nőjön?(A PPT grafikaigényes, és így a felvételen "akadozik")
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Winner_hun #4312 üzenetére
Unknown compression method
pedig tettem fel külön winzipet is
-
MTbc
senior tag
válasz
Winner_hun #4244 üzenetére
Köszi ezt a kulcsszót kerestem
-
Blaise
veterán
válasz
Winner_hun #4222 üzenetére
Köszi tökéletes
JAlbumot használtam régebben is most is ezt kerestem, scak nem emlékeztem a nevére
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
Winner_hun #4217 üzenetére
Ezt nem tudtam. Köszönöm!
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Winner_hun #4201 üzenetére
kössz szépen, nagyon jó kis progi ..
-
lúzer
veterán
válasz
Winner_hun #4170 üzenetére
csak több macera, lehet hogy tévedek.
de legegyszerűbb áthúzni, nem értem miért nem megyegyébként start menüből is nyílik, ha egyik intézőből pl. E partíciót áthúzzuk jobb egérrel ide, és parancsikon...
C:\Documents and Settings\....user....\Start Menu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest