- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz Sátán44 #33088 üzenetére
Nem, a TeamViewer QS-t futtató gépet is ugyanúgy lehet irányítani, mintha rendesen telepítetted volna rá a cuccot. Nekem eddig mindenki esetében ment, mondjuk úgy 49/50 az arány - és az az egy is csak azért nem, mert iszonyat instabil volt a net.
A wineddel lesz a gubanc. Hogy mi, arra tippelni sem tudnék. Ha már nem mai, meg amúgy is ráfér, esetleg nézd meg újrahúzva!
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz Sátán44 #33083 üzenetére
Nincs korlát, ugyanazt tudod csinálni a túloldalt TeamVieweren keresztül, mint magán a gépen egyébként is. Ott inkább a win adatvédelmével, vagy az admin/felhasználói szintű fiókokkal van valami gebasz. Esetleg a felhasználói fiókok felügyelete van fellőve az egekbe (start menü > UAC > enter > levesz teljesen > leokéz > örül).
[ Szerkesztve ]
-
kraftxld
félisten
válasz Sátán44 #18749 üzenetére
Igen, sorozatszámokat is bele tudsz nyomni, mindent rögzít ami a telepítés során történik.
Én egy teljesen szűz virtuális gépen szoktam csinálni, hogy ne kapjon el fölösleges dolgokat, és utána kézzel kitakarítom az MSI-t, hogy csak a program specifikus dolgok maradjanak meg.
Pl ezzel dobtam ki egy suliban automatikusan a Comenius Logo-t a kisdobosoknak| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
kraftxld
félisten
válasz Sátán44 #18745 üzenetére
Teljesen automatizált telepítést csinál, újracsomagolja a programot. Olvasd el amit írnak az EMCO oldalán. De próbálkozhatsz az installshield-el, meg van még sok-sok ilyen program. Bár ezeket nem otthoni, inkább nagyvállalati környezetben használják.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
fatal`
titán
válasz Sátán44 #18739 üzenetére
"programok is, ahol nem kellene mindent feltenni (Pl: codek), tehát a pipát vegye ki. Minden képernyőfelbontáson működjön. Létezik egyáltalán ilyen?"
A felbontás valószínű megoldható, a pipa kivételek és egyebek általában nem. Nem minden program telepíthető silent módban, de, ha mégis, akkor általában feltelepít mindent. Persze ez telepítőprogram függő is, van, amelyik részletesen testreszabható.
Erre nézelődj a cikkek között és persze a fórumban.
-
félisten
válasz Sátán44 #15722 üzenetére
Általában ezen 2 valamelyikével
Camtasia Studio - ebben felvételkor nem lehet zoomolni ki/be, utólag az editorában megteheted. Van ugyan egy autozoom lehetőség, de az nem úgy viselkedik, mint ha kézzel zoomolnálBSR Screen Recorder - ebben felvétel közben lehet ki/be zoomolni, az ilyen zoomos felvételek legnagyobb része ezzel készül
Sajnos egyik sem ingyenes...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
cellpeti
nagyúr
-
nagyúr
válasz Sátán44 #14284 üzenetére
NoClone-t használtam.
Van belőle fizetős változat is!De van még ingyenes:
Duplicate File Finder 3.5
easyduplicatefinder
Duplicate Finder"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Jofi81
őstag
válasz Sátán44 #5080 üzenetére
Az Ultimate Boot CD-n van mindenféle diagnosztikai program, én ezt szoktam használni.
-
GrandeP
addikt
válasz Sátán44 #2615 üzenetére
Üdv!
Ez egy csomagolt lemezképfájl!
javaslom a power isot, amit utálok, helyette az ultraisot ami legjobb!
''A ''daa'' kiterjesztésű filek image file-ok. Olyanok, mint az iso, bin, mdf, stb... csak plusz még tömörítve is vannak, ezért kisebb a méretük általában. A problémádra a megoldás a PowerISO programocska, amely készíti ezeket a .daa file-okat. Találsz benne egy Image Drive-ot, amellyel be tudod mount-olni.''NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
gyurman
tag
-
HIJ
őstag
Igen, akkor nemjól fejeztem ki magam. Tehát nekem olyasmi kéne, mint a leütést naplózó programok. Ami a lényeg lenne, hogy metudjam nézni, hogy mikor mit és hol csinált valaki a gépen. Tehát ki tudjam szűrni hogy ha esetleg másolt valaki valamit, akkor azt mikor és hova tette, illetve mit másolt.
Egyszóval nem a hálózati ténykedés lenne a főbb szempont, hanem a PC -n való adatmentések logolása.
HIJ
[Szerkesztve] -
SimonMágus
senior tag
Megpróbálom pontosabban megfogalmazni a problémát: A CD-n egy html formátumban összeállított prezentáció lesz, kép és hanganyagot egyaránt tartalmaz, amit én szeretnék, hogy berakás után indítsa el a kiválasztott html oldalt. (mintha egy telepítő cd-t helyeznél be, ami aut. elindítja magát)
Mert ugye ha berakom a cd-t, akkor csak annyit ír ki, hogy képek, hang, stb. található rajta, és jön a szokásos általad leírt formula...
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Suzuki topik
- Interactive Brokers társalgó
- Tudományos Pandémia Klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...