- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
littleNorbi
aktív tag
Köszi. Amúgy ez a program kell hozzá: Automatic Printer Switcher .
-
littleNorbi
aktív tag
Sziasztok! Lehet, hogy nem jó helyre írok.
Be lehet azt valahogy állítani Windowson, hogy egy adott program egy bizonyos nyomtatón nyomtasson alapértelmezetten, az összes többi program viszont mindig egy másikon? -
littleNorbi
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani egy egyszerű programot, amivel épületek tervrajzait lehet megrajzolni? -
littleNorbi
aktív tag
Sziasztok!
Keresek egy olyan XML szerkesztő programot, amivel az alábbi problémát meg tudom oldani.Adott egy XML fájl (ez csak egy része, amúgy 2.5 millió soros):
<Diagnozis>Z025</Diagnozis>
<OOP>511</OOP>
<Kart>5989185</Kart>
<OO>1010</OO>
<PoKon>0</PoKon>Azt szeretném megcsinálni, hogy a <PoKon> értéke 1 legyen, de csak ott, ahol a Diagnozis Z025-tel egyenlő? Persze a többi érték (OOP, Kart, OO) maradjon az eredeti.
-
littleNorbi
aktív tag
Sziasztok! Olyan programot keresek, ami feltelepített driver-eket lementi, és amikor új operációs rendszert rakok, akkor a lementett meghajtókat egyszerűen újratelepítem. Létezik ilyen, valamint megbízható?
-
littleNorbi
aktív tag
Szaisztok! Létezik olyan hasonló program mint a Skype, de csak lokális hálózaton működik?
-
littleNorbi
aktív tag
Sziasztok! Kellene egy olyan OCR program, ami egy scan-elt Excel táblázatot visszatud alakítani Excel-be.
-
littleNorbi
aktív tag
Sziasztok! Tudtok egy ehhez hasonló banner készítő offline programot?
-
littleNorbi
aktív tag
Sziasztok! Keresek egy gyors és hatékony programot amivel több oldalnyi PDF dokumentumot tudok konvertálni XLS(Excel)-be.
-
littleNorbi
aktív tag
Sziasztok! Kellene egy egyszerű programocska, amivel egy videóról kitudom szedni a hanganyagot további feldolgozásra...
-
littleNorbi
aktív tag
Sziasztok!
Keresek egy olyan programot, amivel egyszerűen lehet megvágni HD filmeket (elsősorban .mkv kiterjesztésűeket). -
littleNorbi
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani egy olyan programot, amivel lehet felvételezni online TV-ről?
-
-
littleNorbi
aktív tag
Helló! Kellene egy olyan program amivel olyan DivX filmeknél, amelyeknél több hangsáv létezik(pl. angol, magyar) egy kattintással ellehessen távolítani az egyik hangot és kizárólag csak a másik maradjon (szóval így az újrakonvertálásnál csökken a videó mérete is).
Hasonló program a CloneDVD, csak azzal az a baj, hogy DVD filmekkel tudja ezt megtenni. -
littleNorbi
aktív tag
Hello!
Olyan programot keresek, ami az azonos elejű nevű fájlok azonos karakterjeit levágja...Pl. ha van 2 ilyen fájl: 000egy, 000kettő. Akkor csak ennyi maradjon: egy, kettő...
Előre is köszönöm!
-
littleNorbi
aktív tag
Hello!
Keresek egy egyszerűen kezelhető videó vágó programot, ami a legtöbb formátumot ismeri.Előre is köszönöm a javaslatokat!!!
-
littleNorbi
aktív tag
Hello!
Keresek valami hatásos MAC cím hamisító programot... Előre is kösz ! -
littleNorbi
aktív tag
Milyen programmal tudom azt megcsinálni, h pl 5 mp-s részekre vágjon egy videót ?
-
littleNorbi
aktív tag
válasz
WonderCSabo #13470 üzenetére
Figyu, nem nekem kell, de tudom, h létezik egy ilyen prog, csak már nem emlékszem a nevére...
-
littleNorbi
aktív tag
Üdv!
Kellene egy olyan program ami felismeri a jelszavamat, amit beírtam a böngészőmbe és olyan pontok alapján van írva... -
littleNorbi
aktív tag
Hello!
Kellene egy olyan progi, amivel könnyen létre tudok hozni .ISO-t(nem csak CD-ROM-ról, hanem a gépről is) !
Előre is kösz! -
littleNorbi
aktív tag
Hello!
Van egy mono audió fájlom, milyen programmal tudnék belőle stereo fájlt csinálni ? -
littleNorbi
aktív tag
válasz
Winner_hun #3404 üzenetére
THX, megvan.
-
littleNorbi
aktív tag
Kellene egy jó video konvetáló progi...Tudtok ilyet?
-
littleNorbi
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #1892 üzenetére
Én a PowerQuest Partition Magic-re gondoltam, h ne.
-
littleNorbi
aktív tag
válasz
[HUN]Zolee #1888 üzenetére
ACDSee
-
littleNorbi
aktív tag
Kellene egy partition kezelő program, de nem a Partition Magic...
-
littleNorbi
aktív tag
Létezik olyan progi ami méri a gép áram fogyasztását ?
-
littleNorbi
aktív tag
Olyan program kellene amivel tudom szabályozni a kormányom érzékenységét!Sajnos a hozzá kapott szoftverrel ezt nem tudom megtenni...
-
littleNorbi
aktív tag
Keresek egy progit a neve Trandyflash site builder.Honnan tudnám letölteni ?
-
littleNorbi
aktív tag
Létezik olyan ébresztőóra szoftver amely bekapcsolja a gépet ???
-
littleNorbi
aktív tag
Kellene egy precíz egér érzékenység szabályzó program, tehát a windows-é nem megfelelő, mert ott két fokozat között túl nagy az ugrás! Létezik ilyen?
-
littleNorbi
aktív tag
Utolsó kérdésem, Sound Forge-ben, hogy kell hangszűrést csinálni ?
-
littleNorbi
aktív tag
válasz
JustMusicFm #653 üzenetére
Mondjuk Sound Forge, vagy Blaze Media Pro.
[Szerkesztve] -
littleNorbi
aktív tag
Melyik proggal lehet szétválasztani a videot a hangtól?
-
littleNorbi
aktív tag
Felvettem a számítógépre egy filmet VHS-ről de a VHS kicsit öreg volt már, ezért az előző felvételnek a hangja halkan hallatszik azon amit átvettem.Na szóval olyan progi kellene ami ezt a halk hangot megszüntetni.
-
littleNorbi
aktív tag
válasz
littleNorbi #616 üzenetére
Neincs ilyen ???
-
littleNorbi
aktív tag
Létezik olyan program, amely mindent leír amit a gépen műveltem?
Tehát leírja, hogy ez ls ezt ide helyeztem, amazt letöröltem,... -
littleNorbi
aktív tag
Létezik olyan prog, ami eltakarítja a hulladékokat a gépről, pl a nem teljesen letörölt programok megmaradt fájlait, mappáit, stb ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged