- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireShadow
senior tag
..egy adott mappán belül mappaszerkezetet és file neveket egy áttekinthetö listába rendezi?
pár kb-os file képében
a kimenet pl html file vagy saját nézegető, ilyesmi
mint egy pillanatképet csinaljon a fileokról
köszi
[Szerkesztve]Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
_stick_
őstag
Üdv!
A legegyszerűbb ingyenes AVI szerkesztőt keresem, ahol képkockáról-képkockára lehet megvágni a filmet, esetleg minőséget javítani... -
(Bundás)
addikt
válasz petyus_ #2891 üzenetére
VirtualDubmod: első AVI megnyit, majd file/append második megnyit. Ha megegyezik a két kódolás, akkor Video/direct Stream copy pipa, majd File/Save As és pár perc alatt kész.
Ha nem egyezik meg a két film kódolása újra kell tömöríteni őket, ha nem is egy méret, akkor bizony lehetnek problémák a méretezéssel... -
petyus_
senior tag
Sziasztok!
olyan programot keresek amivel 2 avi-t össze tudok fűzni. Kipróbáltam már egy jó pár fajtaát (zealot, xilisoft, imtoo), de egyik sem volt túl jó, volt ahol nem bírtam állítani felbontást és szétnyújtotta, volt amelyiknél nm volt hang, és volt ami egyszerűen csak kilépet közben. Valaki tudna ajánlani valami jó progit? -
PazsitZ
addikt
-
Tosee
őstag
Hali!
nekem olyan program kellene, ami a fel tudja szabadítani a mappát amit esetleg más program használ, és törölni...
Mert sajnos van egy mappa amit törölnöm kellene, de mindig előjön a hibaüzet, hogy egy másik alkalmazás vagy egyéb használja és ezért nem törölhető. De én már leállítottam mindent ami használta, és így sem! Egyébként a mappában egy dvd volt amit azóta kiírtam, és a fájlokat ki is törölte belőle, csak a mappát nem tudom törölni...A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
tothbe
addikt
a directvobsub-ot tedd fel. Az megnyitja automatikusan az ugyanolyan nevü sub vagy srt fájlt a filmhez, közben pedig akár bsplayerrel vagy vplayerrel megnyitod a másik feliratfájlt. És a tálcáról a directvobsub feliratát könnyen át tudod helyeztetni.
[Szerkesztve]By(e) Tothbe
-
sekli
addikt
válasz gyurman #2877 üzenetére
ez jo, csak egy kicsit maceras bepozicionalni...
egyebkent a PowerDVD alapbol tudja, de sajnos az nem jatszik avi-t...
arra kell, hogy ha nem egyedul nezek egy filmet, akkor lehet, hogy valaki nem erti az angol/angolt...
mod:
ejj, most latom egy masik topicban, hogy a PowerDVD legujabb verzioja kulon codeckekkel lejatsza az avi-t is..., lehet, hogy kiprobalom, csak hat az nem free...
[Szerkesztve] -
gyurman
tag
Húha nem tudom, de az ACEpack-ban volt külön subakármi nevű program ami mediaplayerhez csinált feliratot.
Megvan VobSub. Na ez feliratot csinál. Ebbe betöltöd az egyiket, majd a bs-ben a másikat. Bepozícionálod, és máris kettő van.
De mire kell? Életemben nem hallottam ilyenről. -
sekli
addikt
helo,
meg egy korabbi bsplayert hasznalok, ami meg ingyenes volt, azota mar nem az..., nagyon meg vagyok vele elegeve, valami hasonlo freeware program kellene, ami tud egy avira ket sub, vagy srt feliratot tenni..., melyik program tudja ezt...? -
jhos910
senior tag
Kössz, mindkét progit kipróbálom
Az első progi má müködött is pöpecre belőttem egy feliratot
most van egy másik problémám
milyen progival lehet ''gyorsan'' összeilleszteni 2db avit? -
ssolitude
őstag
Milyen vírusirtóval lehetne egy el sem induló Xp-t megnézetni? Valami Hirens vagy hasonló bootlemezre gondolok, friss adatbázissal.
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
jhos910
senior tag
Hy!
Mivel lehet feliratot igazítani? (kicsit át kellene időzíteni) -
troland26
őstag
sziasztok
Kaptam egy xps filét és nem tudom megnyitni valakinek valami javaslata lenne? -
sgergi
veterán
válasz attyspocak #2856 üzenetére
Magyar nyelvű, ingyenes program: [link]
[Szerkesztve] -
attyspocak
aktív tag
válasz Winner_hun #2853 üzenetére
Bocsi, de Vista alatt csak felvétel funkció van a hangrögzítőben. Fájl megnyitás nincs!
-
gyurman
tag
válasz attyspocak #2851 üzenetére
Legtöbb videólejátszó képes visszafele játszani. Úgy tudom, hozzá csak az R gombot kell nyomni.
-
Winner_hun
titán
válasz attyspocak #2851 üzenetére
Start / Programok / Kellékek / Szórakozás / Hangrögzítő.
Megnyitod vele a file-t, majd effektusok / lejátszás visszafelé► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
attyspocak
aktív tag
válasz Winner_hun #2840 üzenetére
Mármint a médiaplayer programmal? Azt használom és nem találtam benne ilyen funkciót. Mármint, hogy visszafelé játsza le az audió anyagot. Csupán a sebességet tudja változtatni egyes formátumoknál.
Persze ha tévedek mond el, hogy miként érhető el a visszafelé lejátszás funkciója. -
janati
őstag
válasz Winner_hun #2845 üzenetére
a powerstrip nem videókártya-buzeráló progi??
A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
janati
őstag
Ismer valaki olyan progit, ami:
Le tudja menteni az XP progi, asztal, ikon, stb. beállításait??
És utána mondjuk egy új telepítésre rávarázsolva, minden müxik, mint régen...A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
Winner_hun
titán
-
Dexter68
addikt
Milyen programmal lehet (és hogyan ) kéd DVD anyagát összefésülni? Egy ismerősöm bízta rám a nyaralásos mini-dvd-ket, hogy írjam má fel egyre, ha lehet. Menüstől-mindenestűl. Van ilyen?
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
attyspocak
aktív tag
Tud valaki olyan audió lejátszó programot, ami visszafelé is lejátsza a fájlokat, ha akarom?
-
eli56
csendes tag
Van egy régebben irt cd mp3 amit az asztali lejátszó simán lejátsza , de a számítógép felsem ismeri. Anno win98-al irtam
-
eli56
csendes tag
Sziasztok!
Létezik olyan progi ami felvértezi az NTFS(XP) rendszert arra, hogy CDFS rendszerű lemezt tudjon olvasni? -
Kobe
veterán
amugy downloadhelper leszedte, királyság
-
Kobe
veterán
válasz Winner_hun #2832 üzenetére
egyik kedvenc zenekarom honlapjának aláfestő muzsikája ([link]) itt csak ki be kapcsolni lehet a muzsikát, gondolom flash alapú ezért kéne vhogy kitrükközni
[Szerkesztve] -
Kobe
veterán
van tipp olyan progira, létezik egyáltalán, ami egy honlapba épített zenét le tudna menteni ?
-
gyurman
tag
Van egy WMV videó streaming-em. Azt szeretném a weboldalról felvenni.
Van ötletetek, hogyan tudnám?
Köszike! -
PazsitZ
addikt
-
törölt tag
válasz oettinger01 #2826 üzenetére
esetleg ms word?
-
oettinger01
őstag
olyan szótárprogramot szeretnék amibe az adott szót beirva megkapom, hogy helyes e vagy sem.
milyet ajánlotok? honnan szedjem le?A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
Chandler
senior tag
köszi mind2őtöknek
-
törölt tag
de ha a windows media playerrel nyitod meg, akkor par perc utan - mig letolti - file menubol le tudod menteni a streamet
nem is kell vegighallgatnod, ha nem elo adas... -
Chandler
senior tag
nem tudjátok, van-e olyan program amivel egy file-ba tudom tölteni azt ami az m3u-ból jön?
konkrétabban van a tilos site-ján nagyon sok jó mix, de ezek m3u-ba vannak, és ezeket szeretném lementeni a vinyómra
előre is kösz a helpet -
ivcsi86
tag
huu köszönöm a gyors válaszokat,kiprobálom...
-
ivcsi86
tag
sziasztok!
nekem egy olyan progi kéne ami a bescannelt nyomtatott betüs szöveget átviszi Word dokumentumba. nemtom h van e ilyen ami közvetlen átkonertálja,ha nincs akkor légyszi irjatok 5leteket,m 25old-as házidogát kéne leadni hétfőre éshát...
elöre is köszi -
RAM
őstag
válasz kraftxld #2812 üzenetére
csak egy egyszerű tördelés kellene
pl. beírom: ice cream ENTER
ice tea -| | -
sandwich
lollipop
ketchup
...
valamelyik ingyenes programban azt hiszem volt ilyen opció, h kigyűjti a megnézett szavakat és el lehet menteni szövegfájlba, csinál 2 oszlopot, angol - magyar és kész.Csak tisztán
-
kraftxld
félisten
szvsz nincs ennek értelme, mert ha mondatot fordítassz, akkor az adott szövegkörnyezethez kell igazítani a szavakat, ha pedig csak a jelentését akarod kinyomni egy txt-be, akkor a sok jelentés miatt nem lesz áttekinthető
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
RAM
őstag
olyan szótár?programot keresek amibe ha beírok egyszerre több /pl. 15 angol szót/, azt kiszótárazza nekem egy szöveges fájlba.
[Szerkesztve]Csak tisztán
-
-
Chandler
senior tag
hali
melyik program tudja leellenőrizni, hogy a vinyónak nincs semmi baja? szóval nem badsectoros meg egyéb problémák... -
Olasza
aktív tag
Íme a nagy harci feladat: Egy olyan progira lenne szükségem, ami Vista alatt mindent azonos hangerőre állít. A problémám az, hogy idegesít amikor filmet nézek, a beszéd alig hallható, az effektek pedig a szomszédot is kidobják a székből. Mindezt realtime, nem szeretnék mindig konvertálni.
-
<MZ/X>
őstag
Sziasztok!
Egy ingyenes Total Uninstall programot keresek. Felrakom, azon keresztül telepítem a programot, és utána mindent eltüntet a gépről amikor le szedem. Előre is köszönöm!Original's never fit - Socket 370
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest