- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz racskobalazs #53454 üzenetére
Caesium Image Compressor -al tegyél esetleg egy próbát. Bár konkrét infót nem találtam, hogy több szálon tudja-e futtatni. Fizimiskára ugyanúgy néz ki, mint a RIOT. Beállítási lehetőségekben van inkább eltérés.
"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz racskobalazs #53465 üzenetére
A kliens gépeken menj be a OneDrive mappájába, jobb klikk a mappákon: "Mindig maradjanak ezen az eszközön". És kész vagy. Az oda-vissza szinkronizációt a OneDrive intézi a felhőn keresztül; amint netre kerül a kliens gép.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
MS Visio, használatieset-diagram?
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Obsidian? Kicsit másra találták ki, de ebben meg lehet adni oda-vissza hivatkozásokat és gráfként is mutatja.
De klasszikusabban talán tényleg valami FlowChart jelleggel lehetne ezt szebben vizualizálni, oda / vissza / oda-vissza nyilakkal. LibreOffice Draw pl. teljesen ingyenes.Megjegyzés: ha egy mintát le tudsz rajzolni egy papírra és feltöltöd, akkor talán jobban rátalálunk a megoldásra.
[ Szerkesztve ]
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz qwertly #53152 üzenetére
Amit Krystal_s írt nem ismerem, de több ipari PC-nél találkoztam már a 'File Based Write Protection' Windows-os funkcióval. Bármit rámásolnak, telepítenek, törölnek, azt mindent visszaállít a következő indításra.Tehát az FBWF bekapcsolásának pillanatát rögzíti, és minden indításnál azzal kezd.
Ennek az új verziója a 'Unified Write Filter'. A leírás alapján a Win 10 Education verzióban elérhető. Ez teljesen MS gyári megoldás. Szolgáltatás kezelőben aktiválni kell, és utána parancssorból lehet bekapcsolni."Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Sziasztok!
Valami clipboard manager-szerű programot keresek, amibe előre betáplálhatok szövegsablonokat és opciókat, és csak be kell jelölni, hogy melyik opciókat illessze be.Tehát pl.:
{Szövegtörzs1}Kedves...
{opcionális szöveg1}
{opcionális szöveg2}
{opcionális szöveg3}
{Szövegtörzs2}Üdvözlettel...A szövegtörzsek fixek, az opciók pedig kiválaszthatóak. A kívánt sorrendben összefűzi és vágólapról beilleszti az outlook/word-be. Valahol, valaha láttam ilyet, de nem jut eszembe a neve...
-
-
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Sziasztok!
Ingyenes, portable programot keresek, ami figyelni tudja egy mappában, hogy mikor jelenik meg új fájl. DE! úgy, hogy ha kikapcsolom a programot, és újraindítom, akkor hasonlítsa össze a legutóbbi állapottal és jelezze az 'offline' időszakban létrejött új fájlokat.
A Directory Monitor fizetős verziója tudja ezt, 'snapshot' funkció néven. Találtam jó pár ingyenes programot, ami 'online' állapotban szuperül teszi a dolgát. Csak ha a program épp nem fut, és az offline időszakban bekerül valami a megfigyelt hálózati mappába, akkor arról lemaradok. Telepíteni nem tudok, sajnos mindenképp portable verzióra lenne szükségem.
Valakinek van esetleg ötlete?
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz liszi70 #52000 üzenetére
Videó konvertáló topicban sokan ajánlották a ShutterEncoder -t. Keyfreme-eken tud ez is vágni enkódolás nélkül. Hogy pont m2t-vel megy-e azt pontosan nem tudom. Csak tipp.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz Atomixx #51826 üzenetére
Az én kedvencem az AutoHotkey v2, amiben viszonylag gyorsan össze lehet rakni egy script-et. De szerintem a MS Power Automate Desktop is tudja ezt. Itt van egy hasonló: [link] <-- Ez elég még be kell rakni egy mappaválasztást, és hogy csináljon egy listát az almappákból.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Szerintem is AI-al lehetne jól megoldani. Az én ismereteim alapján:
1) Ingyenes API-kból van jó pár, de ezeknél neked kell megírni egy programot. Kell ismerni valamilyen programnyelvet (pl. C++ vagy Python) + szerencsés konyítani valamit a gépi látás algoritmusokhoz is. Pl. OpenCV2) Fizetős API-knál általában van valamilyen grafikus tanító felület, de a megoldások általában 'standard' feladatokra vannak (címkézze fel a képet, ill. jelölje meg, hogy egyáltalán talált-e valamit; De ilyen egyedi dolgokat beállítani, hogy erre-arra mentsen képet, nem tudok.) kidolgozva. És jellemzően felhő alapúak, vagy csak saját célhardverrel mennek. pl. LandingAI. De itt is kell valamilyen egyedi szoftver, ami beszélget az API-val.
3) Fizetős, 'No-Code / Low-Code' szoftverfejlesztő környezet. Szinte nulla programozói tudással is el lehet indulni, teljesen egyedi szoftver fejlesztésébe; cserébe igen borsos az ára. A fabimage szoftvert kezdtük el használni nemrég a cégnél, ami a bicikli / motor megkülönböztetést biztosan meg tudja csinálni, a fókusz ellenőrzést talán.
4) Egyedi Szoftvert fejlesztetni valakivel, aki főállásban ezzel foglalkozik. Privátban tudok ajánlani 1-2 céget, akivel már dolgoztunk.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz tylerddd #51687 üzenetére
Prezentációhoz szerintem ZoomIt a legjobb. Nagyíthatsz, rajzolhatsz dinamikusan a képernypre. Online meetingeken is működik.
Ezt még a MS PowerToys -ban lévő mouse kiegészítőkkel szoktam megtoldani, ami tudja az egérmutató kiemelést és kattintás jelölést is. AHK-t amúgy imádom én is."Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz repvez #51168 üzenetére
FreePlane tudja: kijelölöd a két pontot, jobb klikk és 'Connect' / 'Összekötés' vagy Ctrl+L.
Jelzi grafikusan is és az egyik pontra jobb klikkelve Jump/Ugrás-nál ki lehet választani, hogy melyik kapcsolt node-ra ugorjon.Szerintem a FreeMind már felejtős. 2016 óta nem fejlesztik.
FreePlane-ben azóta sokkal több funkció van, és aktívan fejlesztik most is."Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz repvez #51165 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy ezek milyen jellegű ötletek és prezentációk?
Az Obsidian-ban neked kell létrehozni a kapcsolatokat a többi jegyzettel. Annak megfelelően vizualizálja a kapcsolatokat, hogy te milyen más jegyzetekkel kötötted össze. Bár a benne lévő vizualizáció szerintem is teljesen átláthatatlan. A lényeg inkább az, hogy egy jegyzet mellett azonnal hozza a vele kapcsolatban lévő más jegyzeteket és egy kattintással át tudj ugorni a többi bejegyzésre.
De akkor lehet, hogy neked Buborék-térkép készítésre van szükséged?
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz repvez #51162 üzenetére
Ha jól értem, akkor neked a 'kétirányú kapcsolatokon' (Bidirectional links) van a lényeg, amikor Wikipedia-szerűen lehet ugrálni a kifejezések között.
Nemrég futottam bele az Obsidian nevű programba, ami szerintem neked kell.Freemind-ot úgy tudom már nem fejlesztik. FreePlane-t ajánlom helyette. Bár a MindMap elvet én inkább úgymond egyszeri lefutású projektek menedzseléséhez használom. Ötletek, ellenőrzőlisták, stb. Tudásbázisnak kevésbé alkalmas szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz Kence Fice #51139 üzenetére
1) Akkor végül is találtál számodra megfelelőt? Ha igen, kérlek oszd meg velünk, hátha másnak is hasznos ("todo portable" keresőszóra igen sok találat van).
2) Elsőre úgy tűnik félreértettem a preferenciáidat. Érdemes lehet még ránézned a Task Coach-ra (ingyenes open-source és van belőle portable verzió is)."Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz Kence Fice #51109 üzenetére
Én egyszerű "csekklistának" a Microsoft ToDo -t használom. Működik offline desktop appként is (bár asszem akkor is be kell jelentkezni). Feladatokhoz tudsz alfeladatokat is hozzáadni, így mondjuk a porszívós példánál a feladaton belül látszódhat az is, hogy már elhoztad, de még vissza kell vinni.
De sokan dicsérik a Joplin -t is. De az csak offline ingyenes, én meg pont online szinkronizálhatót kerestem anno. Még több itt: AlternativeTo - ToDo List Managers
Ha több lépcsős feladatok vannak, akkor el lehet gondolkodni valamilyen Kan-Ban rendszerű programon is, mint pl. a Notion vagy WeKan. Még több itt: AlternativeTo - KanBan Boards
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz perempe #50947 üzenetére
Én RegEx + Excel -el próbálkoznék: Excel Topic
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz dellfanboy #50888 üzenetére
Webes: Photopea
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz sisi22 #50697 üzenetére
Shotcut pl. tud lassítani. Ha az eredeti felvétel elmosódott, akkor szebb nem lesz, csak lassabb. Képeket is ki tudja egyesével menteni.
A szemünk az elmosódott képekből álló videót is folyamatosnak látja, mert a hiányzó részleteket "kvázi kiegészíti az agyunk". Ezért lett az abszolút minimum 24 FPS anno."Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz Petyás #50677 üzenetére
Ha egyesével szeretnéd beállítani a kivágást, akkor a FastStone Viewer szerintem jó választás. [X] gombra előhozza avágóablakot és az előre beállított képarányok mellé tudsz létrehozni egyedit is (akár külön álló/fekvő formátumra is). Ha beállítottad a képarányt, és akkor a körülvágó keretet tudod mozgatni.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz perempe #50653 üzenetére
SMS -> Androidra van egy MacroDroid nevű app, amivel ehhez hasonló automatizációk is megvalósíthatóak. Olyasmi mint a jóval ismertebb Tasker, de nekem ez jobban kezelhető.
Bár én lehet először a netbank felületen néznék szét, hátha le lehet húzni egy havi lekérdezést és akkor csak Excelben kell szűrni."Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz Tomi_78 #50607 üzenetére
Esetleg Admin módban futtatni? De lehet jobb helye lenne a Windows 10 topicban.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #50503 üzenetére
Én a contacts.google.com -on szoktam szerkeszteni. A csoportos szerkesztést ugyan nem tudja, de elég gyors még így is. Feltéve, hogy be van szinkronizálva a névjegyzék a Google fiókkal.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Autohotkey (AHK) is működő alternatíva; nagyon hasonló az AutoIt-hez.
Amikor ilyen progit kerestem, akkor anno végül az AHK mellett döntöttem, mert akkor nekem úgy tűnt, hogy nagyobb a felhasználói tábora; PH!-n is van topicja. De nem akarok ideológiai háborút indítani, hogy AutoIt vagy AHK, csak, hogy lásd, van több lehetőség is."Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Az Image Meter -hez (Android App) hasonló programot keresek Windows-ra.
Egy referencia fotón meg lehet adni egy referencia méretet, és utána lehet minden mást mérni a képen.Próbálkoztam az ImageJ-vel, Fiji-vel, de ezek nem egészen erre valóak.
Előre is köszönöm!
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz Digital #37085 üzenetére
Draftsight !
A többivel is lehet próbálkozni, de ettől jobb nincs jelenleg a piacon, ami ingyenes. Van Windos-os és Linuxos és MAC-es verziója is."Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz Plazmacucci #23552 üzenetére
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
A win 7-ben van olyan funkció, hogy ha a képernyő széléhez húzzuk az ablakot, akkor függőlegesen kitölti vele a fél képernyőt. Láttam valahol olyan programot, ami ezt meg tudta csinálni az alsó-felső részekre, sőt, még a sarkokra is. Csak elfelejtettem a nevét...
Valakinek van esetleg ötlete?Előre is köszönöm!
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz littleNorbi #13467 üzenetére
xPass. A kis "X" betűt ráhúzod a jelszóra és kiköpi.
-
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz Thunderzolee #12862 üzenetére
Van olyan, amelyikből nemhogy másolni nem lehet, még nyomtatni sem.
PDF Password Remover -t ráereszted és enged mindent."Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Tudna valaki olyasmi programot ajánlani mint a Dia, csak fusson Win 7 x64-en. Valami kis egyszerű ingyenes program kéne.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Én is a Revo-t használom. A telepítést nem figyeli, de uninstall után végignézi a registrit meg a HDD tartalmát és kilistázza, hogy miket felejtett ott az uninstaller. Ingyenes és van belőle portable verzió is.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Asszem a TeamViewer kell neked. Mindkét gépen elindít, az alany bediktálja/elküldi MSN-en a kiírt azonosítót és jelszót, Te meg csatlakozol.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Olyan FTP programot keresek, ami képes arra, hogy egyszerre 2 webtárhelyet nyisson meg, hogy közvetlen tudjak másolni közöttük. Nagy előny volna, ha portable lenne.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz Paulo81 #11807 üzenetére
Én inkább a megelőzés híve vagyok és a programok uninstallálásához a portable Revo uninstaller -t használom.
Mellé még a szintén portable CCleaner -t szoktam használni, de az nem feltétlen a legjobb. De azért lehet azzal is takarítani.
Garffi: Azt hiszem ezt alapból megteszi a windows valamilyen sys log-ban. Windowsos topicban vannak guruk, akik tudják hol találsz meg ilyesmiket.
[ Szerkesztve ]
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz BullZeye #11059 üzenetére
Ez kell neked: http://ninite.com/ !
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz poffsoft #10889 üzenetére
Azt szeretnéd, hogy a gép megcsinálja helyetted a feladatot? Nálunk az egyetemen kering néhány ősöreg dos-os progi, amivel kéttámaszú tartót, ill. rácsos tartót lehet számíttatni. (Nekem nincs, eddig minden ment manuálisan.) Milyen jellegű feladatok? De szerintem privátban folytassuk.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Esetleg a PDF Creator virtuális nyomtatóval.
De ha DOS-os, akkor ott a DOSBox, abból direktbe tudsz print screen-t készíteni Ctrl+F5-el. Aztán abból azt csinálsz amit csak akarsz.
Volt nekünk is jópár DOS-os házink. Mechanika, hőkezelés, stb.
-
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Miért akarsz egyáltalán FPS-t csökkenteni? Nem ajánlott a videók FPS-ének változtatása semmilyen irányban. Újra kell renderelni, akkor meg már inkább érdemesebb a minőségen csökkenteni, vagy más codec-et alkalmazni, ha a méretcsökkentés a cél.
De Pl. AVI esetén tökéletes megoldás a VirtualDub, ha mindenáron ezzel akarsz küszködni.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz Thunderzolee #10035 üzenetére
Nekem a Firefox a NetVieoHunter plugninnal karöltve eddig mindent leszedett a különféle videomegosztó portálokról.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz Fortissimus #9957 üzenetére
KMPlayer-ben tudod lejátszás közben állítani az időzítést. Újraszinkronizálás a funkció neve. De azt hiszem van SMPlayer-ben, meg talán mintha a VLC-ben is lenne. Mind a 3 ingyenes progi.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Camtasia Studio-t merem ajánlani bizalommal. Sajnos fizetős, de eddig ez a legjobb screen recorder progi amit használtam. Lehet vele a képernyőre írni, rajzolni, az utólagos szerkesztés során zoomolni, lehet vele akár html-be ágyazott flash videót is készíteni, stb.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz kraftxld #9673 üzenetére
Lejárt a MOD idő...
Nézegettem a Technet-et, ahol a Process Explorer is volt, és találtam egy FileMon nevű cuccot.
Ezzel minden hozzáférést kilistáz, még azt is, ha csak rámutatok a kurzorral a gyorsparancsikonra.Úgy tűnik, hogy be- és kapcsolt internet mellett is, folyamatosan dolgozik a Java 6. Valamit mindig tölt, de elképzelésem nincs mit, vagy minek.
[ Szerkesztve ]
-
BigBadPlaYeR
senior tag
...amivel ki tudnám listázni, hogy milyen programok használják éppen a merevlemezt. Ugyanis folyamatosan kerreg a HDD, üresjáratban is. Gyanítom, hogy valami kártékony progi van a háttérben, erre is tudna valaki mondani valami (ingyenes) megoldást?
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz thomasthomas #9176 üzenetére
-
BigBadPlaYeR
senior tag
PDF Creator
Ingyenes virtuális nyomtató. Bármiből tudsz PDF-et (meg még másik tucatnyi képformátumot) nyomtatni vele.Szerk:
R.P.: Hiren's Boot CD-ben van bőven. Telepíteni se kell. Pl. Acronis Disc Director.[ Szerkesztve ]
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz Sk8erPeter #9048 üzenetére
Nekem jó, csak Anyám így is alig akar hozzányúlni valamihez, ami nem MS Office... Plusz angolul sem tud...
De nagyon jó ötlet, köszönöm!
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Az AbiWord-höz hasonló ingyenes, egyszerű, kisméretű táblázatkezelőt keresek, ami kezeli az MS Office xls-t is.
Tud valaki ilyet?
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz Csabee. #8682 üzenetére
Kiírta a progi, hogy x%-ban még töredezett.
JKdefrag portable-ben nincs ilyen funkció. Az csak HDD-ket lát. Legalábbis nálam...
Szerk.:
Sk8erPeter: Ok, akkor erről lemondok. Legalábbis a töredezettségmentesítésről. Köszönöm az infót! Csak FAT-ban nem sok értelme van a 8GB-os PenDrive-omnak. Mivel legfeljebb csak 2GB-os fájlok mennek rá...[ Szerkesztve ]
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Köszönöm az azonnali válaszokat! Az Auslogicot régebben próbáltam, de nem hozott sosem 100%-os eredményt (legalábbis PenDrive-on, mert arra kellett akkor). Lehet azóta változott a helyzet. Megnézem majd!
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Ha már defrag téma: Volt egy kis ingyenes, portable töredezettségmentesítő, amelyik tudta azt, hogy csak egy-egy fájlt, vagy adott mappában lévő fájlokat töredezettségmentesít. Nem tudja valaki melyik progi az?
Szerk.:
Megtaláltam: Defraggler[ Szerkesztve ]
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Szeretnék letölteni a levelup.hu-ról archív videókat. Pl.: [link]
Firefox 3 + Video Download helper van, csak a javascript külön ablakban nyitja meg és nem tudom aktiválni a video download helpert. Van valakinek ötlete?"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz sanzi89 #8604 üzenetére
Nem ilyesmire gondoltál: FileLister ?
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz Sk8erPeter #8541 üzenetére
Régebben (2-3 év) Operával volt vele némi gondom. Azóta nem tudom, mert FF-ra áttértem a pluginolhatóság miatt. De ha abszolút sebesség kell, akkor Chrome
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz Sk8erPeter #8535 üzenetére
FlashGet. Egyszerűbb és jobb. Tudja a szűrőt is.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Tudtok olyan DVD-menü szerkesztőt, amivel egy meglévő műsoros DVD menüjét lehet úgy módosítani, hogy ne kelljen újra-renderelni a filmanyagot?
A konkrét feladat: új chapter (fejezet?) pontokat szeretnék berakni egy már meglévő műsoros DVD-be, mert azt kifelejtették belőle.
Köszi a választ előre is!
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Tudna valaki ajánlani egy (ingyenes) progit, amivel Audio CD-t lehet .FLAC -ba rippelni?
(Tudom, google kidob párat; de olyanra gondoltam, amit valaki aktívan használ és bevált neki)
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz sirdani #7911 üzenetére
1) Mit értesz kivágás alatt? Képlopás, fölösleges részek eltávolítása... vagy mi?
2) Mit vágjon le? 4:3-ról 16:9-re, vagy micsoda?
Legyél kicsit pontosabb.
Egyébként valószínűleg egy gombnyomásra nem csinál meg semmi semmit. Mindenért dolgozni kell.De Talán a VirtualDub-ban a resize filterrel utóbbira tudsz csinálni egy sablon fájt és azzal gyorsíthatod a munkát. Képszerkesztőket nem nagyon ismerem, biztos azokkal is lehet valami hasonló sablont csinálni, de VDub ingyenes, kicsi és gyors.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz Gergello #7806 üzenetére
VirtualDub a legkisebb energiaigényű progi ilyen szempontból.
A szignómban van egy VideoTutorial hozzá. Filterek közt azt hiszem van olyasmi, amit Te akarsz.
De van saját topicja (VirtualDubhoz segítség vagy ilyesmi) is a proginak itt a PH!-n, ha megakadsz valahol."Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz jimmy399 #7788 üzenetére
Üdv!
PDF Creator létrehoz egy virtuális nyomtatót és tudsz minden félébe nyomtatni (képformátumok, PDf, stb.). Kinyomtatod PDF-be, benyomod, hogy nem lehet belőle másolni meg amit csak akarsz. Ezt persze aki ért hozzá, vagy ebben a topicban rákérdez, 5 perc alatt feltöri, de sokan nem értenek hozzá.
Szerk.: ja és a cucc ingyenes.
[ Szerkesztve ]
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
[Win XP SP3]
Valami kis apróságot keresek, ami a sajátgépben a HDD ikonokat lecseréli (amolyan Vistásra). Szeretném első ránézésre látni, hogy kb. mennyi hely van egy-egy partíción. Volt már valamikor ilyesmim, de nem jut eszembe a neve.
Valaki tudna segíteni?"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Senki nem kérte, de hátha valaki meglátja és érdekli:
Előre elmentett hálózati beállítások közt lehet vele egy kattintással váltani. NetSetMan. Universal Extractorral kitömörítve portable!
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Fényképezőgéppel felvett .MOV videofájlt szeretnék 90fok-al elforgatni. Ahogy a fotókat is szokták. Lenne esetleg erre valakinek ötlete?
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Szerencsére pont Office 2003 van a gépen, így hamar kipróbálhattam. És ment is. Amíg nem lesz más megteszi. De ezek szerint a CD-n voltak driverek, csak a megszokottól eltérően más nem. Pedig a HP-ra jellemző, hogy ad mindenhez még egy csomó progit.
Még egyszer köszönöm a segítséget!
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz localhost #5777 üzenetére
A driver köröket a HP oldalán már megjártam.
Itt már részletesen leírtam a problémát.
Csak a HP -khoz mindig volt külön scanner progi is, aztán a család már megszokta azt, azért kéne valami.
De megnézem akkor még az Office-t, meg az ACDSee-t is.
Köszönöm a gyors válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest