- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Nothing: március 4
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
Én szerintem jó a WiFi-s klíma, én nagyon szeretem. Például most úgy alakult, hogy egy időre haza kellett ugranom, abszolút nem volt tervezett... 150km-ről már előző nap bekapcsoltam és áthűtötte az egész lakást, és nem arra értem reggel vissza, hogy még órákon keresztül MAX-on kell járatni és munka közben leviszi a fejemet a cúg... Mert igen, azt a szobát ahol van, rettentő hamar áthűti. Viszont mire a hideg átszivárog a többi helységbe, az idő...
Nagymuterhoz szerelnek nemsoká klímát, Daikin Sensira volt eleinte a befutó. Az itteni hype, meg az én Panasonicos japán-vonalas (pozitív) tapasztalataim miatt. De az a külső WiFi modulja annyira csehszlovák megoldás, hogy inkább LG Silence Plus lett belőle
Úgyhogy hamarosan (pár hét múlva) fogok tudni jelenteni az itt kissé megvetett koreai LG gyártó Silence Plus 3,5kW-os modelljéről. Katalógusadatok alapján minden is frankó vele, úgyhogy tényleg kíváncsi leszek. Hűtésre és kiegészítő fűtésre is fogja használni, szóval valamilyen módban egész évben ketyegni fog a napelemes áramról. (Középtávon hőszivattyú kerül majd fel, ezért nem is volt cél komolyabb és/vagy fűtős klíma beszerzése)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konteó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest