- Google Pixel 9a rapidteszt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Küszöbön a One UI 8 béta program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
Én szerintem jó a WiFi-s klíma, én nagyon szeretem. Például most úgy alakult, hogy egy időre haza kellett ugranom, abszolút nem volt tervezett... 150km-ről már előző nap bekapcsoltam és áthűtötte az egész lakást, és nem arra értem reggel vissza, hogy még órákon keresztül MAX-on kell járatni és munka közben leviszi a fejemet a cúg... Mert igen, azt a szobát ahol van, rettentő hamar áthűti. Viszont mire a hideg átszivárog a többi helységbe, az idő...
Nagymuterhoz szerelnek nemsoká klímát, Daikin Sensira volt eleinte a befutó. Az itteni hype, meg az én Panasonicos japán-vonalas (pozitív) tapasztalataim miatt. De az a külső WiFi modulja annyira csehszlovák megoldás, hogy inkább LG Silence Plus lett belőle
Úgyhogy hamarosan (pár hét múlva) fogok tudni jelenteni az itt kissé megvetett koreai LG gyártó Silence Plus 3,5kW-os modelljéről. Katalógusadatok alapján minden is frankó vele, úgyhogy tényleg kíváncsi leszek. Hűtésre és kiegészítő fűtésre is fogja használni, szóval valamilyen módban egész évben ketyegni fog a napelemes áramról. (Középtávon hőszivattyú kerül majd fel, ezért nem is volt cél komolyabb és/vagy fűtős klíma beszerzése)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Gumi és felni topik
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest