- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
matyi012345
őstag
válasz
Patice #46417 üzenetére
sziasztok.
telefonról (xperia mini pro) ról szeretnék meghajtani egy fejhallgatot, az első hszt elolvastam és utánanéztem az első akg-nek, és a 115 decibeles érzékenysége jól hangzik, viszont néhány fejesrol nem találtam erre vonatkozó infot így az a kérdésem hogy ti mit ajanlanatok nekem? az akg árban is megfelel és fontos a jó mély is amit úgy néztem szintén tud. ennek ellenére mit javasolnatok amivel jobban járnék? vagy mindenképp gyűjtsék vmi normális mp4- re is?
a másik kérdés hogy most egy medusa nx stereot nyuzok, ahoz képest mekkora a különbség? -
törölt tag
-
krichd1
addikt
válasz
Patice #45849 üzenetére
Szerintem a Yoga CD-880 megfelelne neked. Itt elérhető elég olcsón, az átcímkézett változatokhoz képest, igaz most pont kifogytak belőle. A hangját a Sennheiser HD600-hoz írják hasonlónak - HD600-at én még nem hallottam, tehát ezt nem tudom megerősíteni - , ezzel szokták teszteknél is összehasonlítani. Az alábbi neveken forgalmazzák, itthon sajnos nem kapható:
Fischer Audio FA-003
Brainwavz HM5
Lindy Premium Hi-Fi Headfone
+ a Jaycar féle amit már linkeltem, ezt Digitech Pro Monitor Headphone-nak "csúfolják".Nekem a Fischer féle van, és úgy tapasztaltam, hogy meghálálja a jó forrást. Az általad írt rendszerről nem hallottam, tehát nem tudom mennyire illik hozzá.
Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest