- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
vati182 #43293 üzenetére
Sok éve a laptopjaim beépített mikrofonját használom Skype-hoz, a célnak tökéletesen megfelel. Próbáltam a mobiltelefonos Sennheiser VMX200-at, de csak felesleges macera volt, semmi hangminőségbeli többletet nem adott, pedig annak elég jók a mikrofonjai. Viszont telefonálni mindig azzal szoktam, na jó, 90%-ban, mert utálom a fejemhez szorítani a készüléket.
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
vati182 #43289 üzenetére
Szerintem 1500 miatt nem érdemes ekkora felhajtást csinálni, bemész a hülyeboltba, vagy a leányvállalathoz (gyűrűsbolygó
), keresel egy mikit az árkategóriában ami tetszik, és nem teljesen noname, és jó lesz!
Persze elismerem, biztos vannak itt is best buy-ok, de ha nem egy sorjás, sanghaji nyomornegyedben fröcsöntött csodát veszel (így olcsóért egyébként a Hama szokott elfogadható minőségű dolgokat gyártani, nekem pl. a legtöbb kábelem tőlük van - jack male - jack male, jack - RCA, stb.), szerintem hallani fognak. A formára figyelj, hogy hogyan fogod elhelyezni, illetve ha valakit zavarhat ha hangosan beszélsz (nálam sajnos előfordul), akkor kényelmesen közelebb tudod-e tenni a szádhoz.
De hogy meg ne kövezz kutattam is egy kicsit neked(felelősséget nem vállalok, szubjektív véleményem szerint megvehetőek, abból indultam ki, én hogyan vennék), a sorrend véletlenszeű:
Zalman ZM-MIC1[szerk.]
Hama DM 20
Phillips SHM2100U - bár ez headset, de ha sokat VoIP telefonálsz, jól jöhet!
Hama CS 463
Trust MC-1200 - nagyanyámnak ilyen van, nem egy nagy eresztés, de amire kell tökéletesen megfelel, a talp lehet esetleg zavaró, zsúfoltabb asztalon (8-10 cm átmérő)Ui.: Egyébként én egy Logitech webkamerát használok hasonló célra, a talpánál fogva szoktam a pólóm szélére csíptetni, így remekül hallatszom, és szerencsére a súlya sem olyan nagy, hogy zavaró legyen!
-
Bodz
nagyúr
válasz
vati182 #43186 üzenetére
A bal oldalán. Amúgy nem túl nagy a lyuk a párnán a fülnek. Ilyen benne-rajta pozícióban van. Egy plüss Beyer párna sokat dob komforton.
-
Dave™
nagyúr
válasz
vati182 #43183 üzenetére
Mondom még egyszer, méretben a circumaural jelzi azt, ami körülveszi a füled. Ott is vannak kisebbek-nagyobbak, de a többség elég nagy. A Superluxok pl. igen, mást meg ennyiért, ilyen célra nem annyira érdemes. Azt kipróbálni Pécsen nem fogod tudni, csak rendelni lehet. El kell hinned nekünk, hogy jó
-
guppy
őstag
válasz
vati182 #43180 üzenetére
nemtom mennyire olvastad el az első hozzászólást, ott van egy pár ajánlott fejes a te árkategóriádban, persze ott a méretekről szó nem esik, ajánlom menj el hallgatózni fizikhez, superluxok után.
annak a 182 nek a nickedben remélem köze van az általad preferált stílushoz
-
Dave™
nagyúr
válasz
vati182 #43180 üzenetére
Első hozzászólásban van egy rakás fejes ebben az ársávban, azokat megnézted? Kapásból pl. a Superlux HDM660 még mikrofonos is, de olyat is lehet, hogy sima fejes és csiptetős mikrofon. A jó hír, hogy mind hangban, mind minőségben csak jobbat tudsz venni a listáról, mint ez a speedlink.
Méretből circumaural a varázsszó, azok többségében jók kell, hogy legyenek. A normális fejeseket lehet tágítani, ha túl szorosak lennének, szóval ettől ne félj. Ebben a sávban még mindig a Superlux az egyik legjobb választás.
Ja és igen, van értelme 15-ig elmenni, pl. a HDM660 esetében is.
Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest