- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
fi:zi'k #38038 üzenetére
Most futottam végig, jelenleg nincs, de többször volt már 60 dollárért, a szállítás USPS-el még 20 USD sincs. Ha majd látok berakom.
Esetleg ez, ugyan 85-nek írja, de tuti lehet belőle alkudni.
Könyvtárban tanulni vele, zseniális. Mindenki azt hallgatta a könyvtárban, amit ő is
-
Dave™
nagyúr
válasz
fi:zi'k #37977 üzenetére
Nem, az presztízsmodell, nem kell. Annak az árából kényelmesen kijött ez a kettő, és biztos, hogy több élményt nyújtanak együtt, mint az egyedül. A hétvégét meglátjuk, ha tudok is csak rövid időre, de majd mindenképpen meglátogatlak valamikor, gondolom meghallgatnád őket
Azzal próbálom nyugtatni magam, hogy baluka HD650 alá pakolt rendszere került kb. annyiba, mint nekem ez a két fejes, így már egy kicsit jobban érzem magam
-
válasz
fi:zi'k #37569 üzenetére
Értem, csak nem mindegy, hogy milyen formában küldenéd
Amúgy nekem is fáj a fogam egy Retro DJ-re, jól jöhet utcára, és többet amugy se adnék utcai fejesért
Összeeresztve egy DT235-tel, milyen képet fest a kis retro dj?Más:
Lehet tudni esetleg, hogy mikor kerül úrboli megrendezésre a fejhallgatós találkozó?
-
-
-
-
bigmasterg
addikt
-
Dave™
nagyúr
válasz
fi:zi'k #37001 üzenetére
Tudtok mondani olyan fejest, ami (fél)nyitott és V- karakter.
Superlux HD668B?
Nyitottból a DT990 is az, nem?
baluka: az A900-ban van rendesen magas és mégis sötét, na bumm
Ez igaz, de világosnak sem szokták mondani a HD650-et, érthető okokból. Sőt, a gyors jelzővel sem találkoztam. Megfelelő rendszerrel ki lehet kompenzálni azt, amilyen anélkül lenne. Nincs ezzel baj egyébként, a W1000X sem gyors, direkt ilyen célra vettem
Ha úgy tetszik HD650 helyett
-
baluka26
veterán
válasz
fi:zi'k #37001 üzenetére
Jó kérdés. Ha az emlékeimben turkálok nekem anno a K240 sötétnek tűnt eléggé (bár azt HD540 mellett hallgattam), a HD555 is kevesebb magassal bír, a HD25 meg simán fedettebb, hogy sötétebb azt nem fognám rá.
De feltételezem, hogy egy LCD2-től lényegesen világosabb (tippeltem, tapasztalat híján nem tudok mást)Egyébként ezelőtt a DAC előtt sötétebb volt azért nyilván sokkal
guppy: Hallgatsz ilyesmit?Más, olyan durva berakni egy mai modern zene után egy régebbi számot (Pl. Connels - '74-'75, vagy REM - Losing My Religion. Nem értem, miért nem lehet ezt a minőséget hozni manapság is.
-
phonefan
tag
válasz
fi:zi'k #36803 üzenetére
Másért ennyi pénzt nem adnék ki, ez már inkább ilyen presztízs cucc.
Itt inkább a márkát fizeted.
Amugy én is a replikára gondoltam, csak azért nem fejtettem ki mert elvileg szinte ugyanolyan.
SHiZUOKA: igen replikát szeretnék. (10000Ft)
amit linkeltél az amugy k*va jól néz ki, tetszik
SOAD19:A marshall Majoron gondolkodtam, de annak elvileg méggyengébb a hangja mint a Beatsnek.
DBAtti:igen, hamisítvány
dudika10:Még nem döntöttem, még benn van egy pioneer is a listámban, meg egy Retro DJ is, meg egy AKG.
Ba cy lus:
Dave™: Igen, a Vate*án láttam 2-t is egyik 7k, másik 10k.
Nah ennyire sem válaszoltam még egyszerre -
törölt tag
válasz
fi:zi'k #36689 üzenetére
Tudom, kell lennie valamilyen karakterének, hisz mechanikus átalakító, ami üregbe dolgozik. rezonanciák stb...
"teljesen" egyenes freki menet értelmetlen
Elmondod nekem, hogy erre mi a hivatalos magyarázat?Free shipping-el 60K körül ez jó ár érte?
(#36690) Bodz:hozok egy 880-at is, és meghallgatom, addig nem rabolom tovább az időtöket
-
Pá
addikt
válasz
fi:zi'k #36678 üzenetére
Ez volt az első számú kiszemeltem, de a kisboltokban mindenhol csak rendelésre volt. MM-ben lehetett volna megnézni, de ott meg vagy van, vagy nincs, vagy kibontják nekem, vagy nem. Annyi jót olvastam róla, hogy meggyőztem magam jó lesz nekem.
Elsősorban nem a hangjávan van bajom, bár kicsit fura, de azzal várok még pár napot, mielőtt eldöntöm, hogy tetszik-e, de baromira nem kényelmes sajnos és nálam ez volt a fő szempont. Ha a Seni 9-10 pont ebből a szempontból, akkor ez kb 4-5 körül lehet.
-
slfln
senior tag
válasz
fi:zi'k #36368 üzenetére
Use the force, Luke!
Az a mid-bass emelés elég kell legyen minden diumdisu hívőnek. (Amiben ott a lendület, de a tartalom néha valahol nem jön át teljesen.) Vagy ha nem , akkor ez jó lesz kezdő leszokási fázisnak.
Neutralisták is kerüljék. Konzumer hangolás. Ennek ellenére élénk, hallgatható, izgalmas, nagyon jól színezett és elég tiszta. -
slfln
senior tag
válasz
fi:zi'k #35945 üzenetére
Az OEM itt is jól láthatóan a Yoga Electronics. Ez a CD-68 modell. (Product Line / HEADPHONES / DJ)
A Fischer a gd-audiobasetől 68$+posta ~ 18eFt. A HM3-mat jelenleg nem lehet kapni, de az se sokkal volt olcsóbb.
bmg: Let me google it for you.
De ha elmész érte a III.-kerbe, akkor van 3200Ft-ért is. -
DBAtti
aktív tag
válasz
fi:zi'k #35893 üzenetére
Apropó, mi értelme annak, hogy babakék? Hiszen az összes rózsaszín! Najó, nem vagyok kirekesztő, lehet még sárga, fekete, barna, stb., de kék?
És akkor jöhet valaki a babaolajjal... az meg nem babából van (legalábbis mi így tudjuk), csak rajtuk használják. De látott már valaki kékre festett babát?
A helyes kifejezés szerintem a fiú babaszoba-kék lenne... Van hová fejlődnie a magyar nyelvnek.
-
slfln
senior tag
válasz
fi:zi'k #35834 üzenetére
Majd még megyek oda többet, hogy hosszabban tudjam dicsérni.
Én nem tudtam a 661-ről igazából semmit, de az volt a rövid látogatásom legnagyobb meglepetése.
Nem éreztem zsigeri fájdalmat az SRH940 után sem, ami valóban egy rendkívüli, kiváló fejhallgató - a mélyein kívül, ami nem volt valami komplex. Viszont a teljes tartomány linearitása, az előadás rétegzettsége és a hangszerek precíz elhelyezése ezt simán elfeledtette velem. Inkább ezeken ámultam. : O
A 661 számomra nagyon élvezetesen volt színezve, könnyű volt hallgatni. Kellemes, pont jó mély-közép kiemelés, a közép kihozva előre, kicsit több hangsúly a felső középen és a felső tartományban, amit én nagyon szeretek és ehhez teljesen OK felbontás és részletesség a teljes spektrumban. Ahogy elnéztem, a többihez képest a legjobb anyaghasználat és összeszerelés, valamint még mindig bagó ár. Utcára vele.
-
dudika10
veterán
válasz
Azért a párnákra "figyelhetnének jobban" picit. A többivel szerintem sincs semmi baj, sőt, a Beyer kopik kifejezetten jó anyagokból vannak, főleg ennyi pénzért.
Bár párnát pont könnyen lehet cserélni, de nem túl olcsó mulatság a fejhallgató árához képest.(#35838) fi:zi'k: nem csak a tartósság... Azokon pl szerintem pont egész kellemes párnák vannak, csak nem túl tartósak. A többin pedig tartós, de nem túl kellemes. A kettőt kéne valahogy összehozni, vagy a kevésbé tartósat 1 dolcsiért osztogatni cserealkatrészként, és akkor minden szép és jó lenne.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Kérdés miért írják professional monitornak, amikor a célközönség az oldal és a színek szerint nem az
Lehet most akarnak nyitni a szélesebb tömegek felé, eddig nagyon munkaeszközként hirdették őket. Csinálhatnának valami jó kis nyitottat, illetve egy picit jobban oda kellene figyelni az anyagminőségre, és nagyon jó lesz ez.
-
Aktív témák
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest