- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenko
aktív tag
[G4] Mondjuk perpill nincs olcsóbb ami normálisnak tűnik.
(#134454) w333 Ez van, aki értékeli ezt úgy is megveszi majd itthon is, ha mondjuk eladom az enyémet 1x. Az 2003 évvégi. Csak 13éves lesz
Sportosabb, de annyira nem megy hű de jobban a 4x4 miatt. 1400kg ez a leon, és ez tényleg zabál már.
10alatt nem jársz vele átlagba. -
lenko
aktív tag
Kint biztos vannak, arra nem kerestem, itt golfból 1db van a 170lovasból, az se bizalomgerjesztő.
Az összes többi kb. 5-6db meg még a 150lovas. Az tényleg gyenge, és többet is kajál.
Ráadásul euro 3-as motor a 170 lovas már euro 4-es.(#134452) w333 Golfból ki lehet fogni 4e EUR környékén jót.
-
És olyankor mi a menete, ha a vásárolni kívánt gépkocsi az ország másik végében van egy isten háta mögötti faluban, ahova értelemszerűen csak egyszer kívánok leutazni?
Szóval nem tudom azonnal elvinni még aznap eredetvizsgára, a biztosítást mondjuk közvetlenül az Allianz oldalán kötném. Eredetvizsga nélkül nem is lehet megkötni a biztosítást? Tételezzük fel, hogy újonnan itthon üzembehelyezett a kocsi, szóval nem valószínű, hogy lopott.
Köszönöm a segítséget előre is!
-
-
-
-
Declare
őstag
Esötöl hogy mattul egy fenyezes a lakk alatt? Ha meg a napfenytöl mattulna a fenyezes, akkor polir hogy javitana rajta? Ha jol tudom a polir nem ugy müködik, hogy leszedi a lakkot, polrozza a festest, majd visszarakjak a lakkot
Amugy ezt egyebkent is kerdezni akartam. Ha csinalnak egy polirozast, azzal vekonyitjak a lakkreteget nem? Elöbb utobb ujra kell lakkozni a kocsit vagy hogy van ez?
-
barack1997
senior tag
Nekem a Leon nem tetszik az az igazság... Ez valahogy pont jó méretre, kinézetre, erőre. Teljesen megfelel az igényeimnek. Az 1.8T meg jó motor, szóval, ha a turbo jó elvileg gond nem lesz vele
Csak ez az egy van fent, ami ilyen szép lökösökkel rendelkezik, a másik 2 eléggé snassz kinézetre.
Esetleg még mondom a 206RC, vagy a CZT Colt ami tetszik, de az RC-ről semmit nem tudni sajnos..
-
pocokxx
Közösségépítő
-
F-ECT$
titán
Pár éve támadták a Porsche-t is, hogy tök irreális a gyári fogyasztás, erre beültettek egy profi sofőrt az egyik autójukba, aki hozta a papíros értékeket. Mondjuk a bejárt pálya is kedvezett neki, de a lényeg: az emberek lábában 20-30%-os eltérés is lehet a fogyasztást tekintve.
-
zoo8800
veterán
Én meg linkelgessek 4-5 literes fogyasztásokat? Van belőlük egy pár
Kereshetsz szélsőségeket, de ez nem változtat azon a tényen, hogy az 1.0 Yaris Európa egyik legtakarékosabb benzines autója. Hiába rövid a váltója, attól még nem zabál. Ha pedig a 8 litert fogyasztó 1.0 Yaris mögé odaállnál egy akármilyen 1.6-os szívóbenzinessel, az legalább 10 litert enne. Tetszik vagy sem, ez van. -
zoo8800
veterán
Sőt, zabál
5,7 litert.
-
8th
addikt
Pontosan látszik, hogy fogalmad sincs miről beszélsz.
1500- tól 4000 -íg eléri a max. NM -t és onnan már csak csökken az egész, pontosan 1-2 másodperces élmény, de hamar elfogy alatta az erő
140lovas TSI már 1500rpm-nél több mint 210 Nm-t tud - ergo felesleges úgy szétforgatni mint egy gyenge 2liter alatti szívóbenzinest - amit kis is tart durván 4400rpm-ig onnan pedig simán megy tovább erőből egészen tiltásig. 1500rpm-től már tök jól használható és dinamikusan gyorsít + még tiltáson is lazán tudja a 130+ lovat és 140+ Nm-t. Mutass már egy szívóbenzinest ami ugyanezt tudja. Nem kell többet elég lesz egy is.
mod: Nagyvonalú leszek még csak nem is kell, hogy az általad sokat emlegetett 1.8 szívómotor legyen, egye fene lehet sokkal nagyobb is. Hajrá.
-
-
8th
addikt
Nincs ezzel semmi baj, varosába közlekedni elég ... csak nekem hiányzik belőle a hosszan tartó erő mint mikor beletaposol és 3000 -től 7000 -ig húz
Kérlek mesélj még...
-
W333 most komolyan... videó Ebben mintha 3-asban 150ig menne, de lehet rosszul számoltam. Nem kell leszólni, megeszi a szívódat, így is, úgy is. Kész, fogadd el. Igaz ez kézi, ezt most elnéztem. De a TSInél miért is baj, ha 3-asban csak 110-ig megy? Van ott még 3 másik sebesség.
Taat: Mintha 1.6-os lenne?!
-
-v-
addikt
na de egy kombi Octavia -al egy lomhaság
Értem, és ugyanaz az octavia egy még gyengébb 1.8assal sokkal jobban szalad nyilván? Vagy 1.8as 1 tonnás kisautót hasonlítunk 1.4 tsi octavia kombihoz? Azt is lehet, csak minek .. ?
Oké hogy jól gyorsul
Értem, tehát mégis jól gyorsul?
az-az erő nagyon gyorsan elfogy
Már mire gondolsz, hogy a teljes fordulatszám tartományban használható a motor, mert 1500-tól max. nyomaték van? Ha leforog váltasz?
Miért vitatkozom veled
Ja mert ez a 118i szerinted szívó 1.8as? [link]
istenem ... -
8th
addikt
az 1.4TSi sem egy versenyautó
Ezzel azért vitába szállnék. 1: Aki száguldozni akar vegyen sportkocsit. 2: az 1.4 TSI Octavia egy kifejezetten dinamikus autó (0-100: 8.4s) szóval ha taposod akkor megy az. Egyébként pedig lentről húz mint egy jobb dízel csak a tsi fent sem fogy el, emellett sokkal halkabb és kulturáltabban is jár. Ja, és alig 1literrel fogyaszt többet mint az 1.6 TDI ami mellesleg gyengébb lassabb hangosabb és nem utolsó sorban drágább is. Világ életemben dízel párti voltam de jelen esetben én biztosan a benzinest venném.
-
Mágus2
Közösségépítő
1.6TDI ??? Az is rettenetesen gyenge. Ekkora csomagtartóval nem szabad nyomatékszegény autót venni, mert ha arra fogod használni, amire kitalálták, akkor az előzést el is lehet felejteni. 2.0TDI vagy 1.4TSI már jól mozgatják ezt a bódét.
Az 1.6TDI 4.-ben 4 emberrel a fedélzetén padlógázzal sem indul meg. Nem történik semmi.
A gyengébbik kétliteres dízel is 320Nm 1700-2700 fodtulaton. Azzal már lehet előzni is, ha kell. Nekem ez a gyengébbik van. Nem tudom úgy megrakni, hogy a motorerőn érezni lehessen a súlyát. Pedig vittem már vele 650kg csempét. A futómű az más kérdés, ennyire nem szabad megrakni.
-
roberto211
őstag
Nem feltétlen mondanám,hogy a szilikon jól elfedi a hibákat...
Az meg h egy lassan 10éves autó törve volt.... És? Én speciel ha nem tk-ra volt törve és nem 26 autóbol csinálták újra, meg nem tört ketté és motorikusan a törésnél nem lett semmi baja én speciel pont lesz@rom h cseréltek e rajta lököst, vagy mocitetőt vagy lámpát, vagy hátsó lökhárítót esetleg sárvédőt HA szakszerűen megvan javítva... Nekem szerintem a laguna is csattos volt mert 1-2 helyen nem gyári mikronértékek voltak, de nem érdekel mert nem befolyásol van egyenesfutás, személy szerint jól lett megjavítva, nem kettétörve volt így meg nem érdekel h volt e egy kis kocc vagy nem... Az a baj h az emberek tizenéves autónál is patikaállapotú , karcmentes, szalonautót akarnak ár alatt..
Ha szalonautó kell, bekell fáradni egy új autó szalonba és lízingelni egy új valóban törésmentest...
-
-
-
-
Declare
őstag
Kb ugyan ilyen esellyel lehetne tippelni fenykep nelkül is.... nylvan total lenyegtelen, hogy varosban valtogat az ember, vagy autopalyazik, vagy pihenteti a kezet a valton vagy nem.... lefenykepezhetem nektek a 220k km es 8 eves astram valtojat....semmi nem latszik rajta kb.
-
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
Az törve volt, nyílt a függönylégzsákja is.
Egy lakatossal alaposan átnézetném... Kérdés a küszöb milyen állapotban van. Nagy valószínűség szerint a következő hasonló karambolban cart se fog már védeni.
-
BigBlackDog
veterán
Nem. Kb. ilyen szintű volt (kicsit rövidebb, de szélesebb.) A fényképeken pont nem látszik.
-
Qtya123
őstag
Nyilván romolhat a minőség és recseghet-ropoghat, de ez nekem egyértelműen szétkaparászásnak tűnik. Kollégám Aurisában több km-el nincs ilyen macskakaparás az ajtóbehúzók környékén. (zörejek viszont valóban vannak benne kátyús úton)
Egyébként én sem rajongok ezért a dologért, hogy "faszajapóautó" aztán összerakja a Mustafa Yasin a Toyotát Törökországban a Hondát meg szintén Mustafa Yasin és Blazej Senkowski, csak épp Angliában.
Oké, hogy profit meg minőségellenőrzés stb..., de akkor sem bont pezsgőt az ember örömében. -
-
gooool
őstag
Ismerősék Avensis Verso-ja az ennek a sima Avensis-nek a tesója, vagyis ilyesmi évjárat és generáció. Nem valami csudaúj fos Toyota. Én is tudom, hogy sajnos merőben megromlott a Toyota minősége és nem nézem jó szemmel. RAV4-et is elqrták, most már beállt a Nissan QQ meg a többi crossover közé...
-
BigBlackDog
veterán
GTC kilőve, néhanapján 3-4 ember is lenne benne. Aztán ne nekem kelljen már ugrálni, ha ki akarnak szállni hátulról!
Panoráma tetőt elvetettem. Egy-két helyen utánakérdeztem a tetőüveg cserének. Legtöbb helyről elküldtek melegebb éghajlatra, a többi helyen pedig 200e Huf feletti számokat mondtak. Tudom, kemény az az üveg, de egyelőre elég lesz a dízel is a váratlan nagy kiadások érdekében.
-
Pláne, hogy 2.3-ra lealkudtuk.
Igen jól megy, viszont az enyémhez képest egyből éreztem a tuning hiányát, ahogy elindultam vele, nekem közel 180 ló ez meg gyári 140 nagyon érezhető volt.
Az már az enyémbe is olyan 2008-tól aki kérte így kapta a fed compot.
A nyomógombos indítást nagyon hiányolom az enyémből utálom a kulcsot ott a térdemnél a mai napig nem tudom megszokni.
(#131315) bitpork Semmi extra, kijelentette, hogy 2.3 alatt marad nála akármit csinálunk amikor az árhoz érkeztünk.
-
F-ECT$
titán
Nézegettem a Superb-eket is, de ott csak 1-2 volt, ami árban és állapotban is megfelelőnek tűnt.
w333: most kezdtem el a nézelődést, lehet nyár (vége) lesz belőle, mire ebből autó lesz, addigra lehet, hogy lesz használtban az újból is. Egyébként be szeretnék menni kereskedésbe is, néha meglepően nagy (10%+) kedvezményt is adnak új autókra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest