- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
Én pont tegnap láttam őt a kis Vespával. Meg is jegyeztem hogy jó nagy paraszt pedig eddig szimpatikus volt. De ha ő kis ivbe jobbra fordul ki egy babakocsis és gyerekkel sétáló nőt nem enged át a zebrán jöhet felőlem fehér lovon is de engedje át.Na ő inkább nyél gázon elment a kis pöcsköszörűvel...
-
Dare2Live
félisten
Meg kell tanulnom elvonatkoztatni a lábamtól.... ugye sprit szt az átlagfogyi 6.2 mig ugye nálam....
az elmúlt hónap így alakult. Benzines nem dizel....
31-Jul 460 19.11 4.15l/100km Shell Székesfehérvár 379.9 7259.88
11-Aug 716 30.37 4.24l/100km Shell Székesfehérvár 376.9 11446.45
19-Aug 782 33.95 4.34 l/100km OMV Szekesfehervar 374.9 12727.85 -
jasszer
őstag
Köszi, jó ez az oldal.
Igazából nekem a szívó is megtenné, mert a város szélén járnék vele, illetve évente 2-3* nyomnék vele egy 1500 km-es utat, rajta egy trailerrel, 3-400 kilóval terhelve, szóval nem bánnám ha lusta lenne.P.S.: mondjuk ilyen futásteljesítmény mellett nem csodálnám ha dőlne belőle a gázolaj orrán-száján.
-
Cheesy
őstag
A Volvo idáig nem győzött meg. Kollegámnak van egy V40-ese és csak a pénzt öli bele, mert az előző tulaj 5.-ben ment vele 40-nel kb, így aminek a hajtáslánchoz köze van, az mind folyamatosan cserélődik kifele a túl nagy terhelés miatti tönkremenetel miatt.
Legalábbis elmondása alapján ezt szűrtem le belőle. Mentem már vele nem egyszer, ami tetszik abban az autóban, az a kifejezetten csendes mivolta. Alig hallani a külvilágból valamit.De inkább hagyjuk a turbós dolgot, ez csak egy vágy, de ittHUN nincs értelmes alapja.
-
neduddki
nagyúr
HI!
ja es az igazi oto uzemanyaga kriogenH2 es allandomagnesu3faizus villanybizgentju hajcsa;- )
udv
neduddki
mod: Boxer001: Tamogatom zarhassuk:- )
Nezitek a Diskoverit? Szierra Koszvorsz 4x4
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest