- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
T.Peter
őstag
válasz
old_artist #3032 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást.
Ezek szerint akkor több múlik az elektronikán, mint a panelen? Persze csak a PVA-s és IPS-es monitorok között. Az EIZO-n kívül még melyik gyártó rak jobb fajta elektronikát a monitoraiba?
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
old_artist #3032 üzenetére
"de csak a led-es és majd az oled-es monitorok hozhatják majd el a (talán?) végleges, minden kompromisszum mentes megoldást!"
A piac úgy kívánja, hogy sose legyen tökéletes/kompromisszum mentes termék, szóval azok se leszek ilyenek....bár tény hogy a legtöbb ember igényeit bőven kielégítik majdErről vélemény?
SAMSUNG LCD Monitor 24" 2443NW 1920x1200, 20000:1 DC, 300cd, 5ms, WIDE
[link]fotó, grafika, játék film amire használnám, kb. ebben a fontossági sorrendben....más paneles az ára miatt nem játszik
-
T.Peter
őstag
válasz
old_artist #3026 üzenetére
Köszönöm az ismertetőt.
Ezek tudatában melyik a legjobb? PVA-k közül valamelyik, vagy az IPS-es paneltípusok közül valamelyik?
-
karantÉN
aktív tag
válasz
old_artist #3013 üzenetére
hello
nem a lustaságom miatt nemtudtam végigolvasni hanem mert nemtudtam annyit gép elött lenni de ma már sikerült és akinek kellet már sikerült is megvenni egy samsung 2494HM-t .
Köszönöm a segítséget , miután sikerült végigolvasni ez lett találtuk a legjobb árnak a közelben . -
T.Peter
őstag
válasz
old_artist #3010 üzenetére
Üdv. Lenne egy kérdésem. Melyik a legjobb panel típus papíron, és melyik, amit kapni is lehet? Merő kíváncsiságból kérdem csak, mindig is érdekelt, te pedig profi vagy monitorokban.
-
Dzsano
tag
válasz
old_artist #3011 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, valahogy megnyugtattatok, ebben a két monitorban (2333SW és 2494HS) gondolkodtam én is.
A kérdés már csak az, hogy érdemes-e megvenni mondjuk júniusra, vagy kivárjak októberig, hátha olcsóbbak lesznek (helyreáll a forint) vagy várható esetleg valami új?
-
dy_nmq
aktív tag
válasz
old_artist #2986 üzenetére
most vettem pont ilyen monitort és jelentem nem tudja a 75Hz-et 1920-ban! amugy kellemes kis cucc, a betekintési szögei kicsit problémásak talán(minden irányba) ezt leszámítva elég korrekt.
-
BullZeye
veterán
válasz
old_artist #2988 üzenetére
Akárcsak az árban, sajnos nem keresek havonta 200kt, hogy megengedhessek egy 130 ezres monitort, meg ugye világválság, meg ugye a forint is a béka segge alatt
így be kell érnem egy "olcsó" monitorral
azt tudom hogy TN panelen van bevilágítás ... de konkrétan erre azt írták hogy nagyon kicsi, máshol meg hogy eléggé zavaró... teccik érteni?
Nah mind1, lényeg a lényeg, ha te azt mondod jó, akkor az tuti az, hiába TN paneles, már csak össze kell kaparnom rá a pénzt, vagy várni míg a Forint erősödik, szóval mostantól mindenki sokat vásároljon, hogy mire én veszek, fellendüljön a magyar gazdaság, és lemenjen az ára ezeknek ^^
-
Icewind
aktív tag
válasz
old_artist #2980 üzenetére
Hali
Köszi, megpróbálok akkor újrarakni ezt azt..
A közeljövőben várható egy format c / win reinstall is, ha akkor sem oldodnak meg a gondok, akkor kénytelen leszek kapcsolatba lépni a HP-val...
"Házilag" amúgy sehogysem lehet frissíteni a rev-et?Eléggé aggaszt ez a képelszállás, hónapokig semmi gond nem volt, aztán mostanság egyre gyakoribb.. bízom benne hogy csak valami szoftveres gond, és minden reinstall - vagy valamilyen módon verzio frissítés - segít rajta..
-
bendzso
senior tag
válasz
old_artist #2942 üzenetére
Köszi a segítséget.
-
DroneZ
aktív tag
válasz
old_artist #2927 üzenetére
igen sokan írtátok hogy elég húzós a dell ára. valóban az de nem ennyiért venném, nem véletlen van a válaszra szánt monirotok között
a lagg már inkább aggaszt, utánanéztem és tényleg elég sokat késik. mivel ajánlottatok itt többen is többféle lcd-t majd utánaolvasgatok vagy kérdezgetek aztán majd lesz ami lesz.mindenesetre köszönöm az ötleteket, válaszokat mindenkinek.
-
Mumee
őstag
válasz
old_artist #2806 üzenetére
A REV01-es Dell 2408wfp-nél az input lagg már csak 18-20 ms, szóval ez a "hiba" leginkább a REV00-s típusoknál probléma, amúgy pláne, ha még véletlenül display portos a VGA-d is, akkor nagyon ajánlott a Dell. Én legalábbis azt használom és a képe jobb, mint pl a BENQ-nak vagy a HP-nak, és mivel REV01, így minimális az input lagg is.
-
Zoli1222
addikt
válasz
old_artist #2874 üzenetére
Köszi. Megpróbálom ott is. Majd jelentkezem.
-
Zoli1222
addikt
válasz
old_artist #2823 üzenetére
-
Intruder A 6
aktív tag
válasz
old_artist #2869 üzenetére
Szia!
Filmre és játékra használnám, ritkán autoCad.
Hardverkernél most akciósan 206000ft-ért lehet rendelni! -
Bazsy
aktív tag
válasz
old_artist #2863 üzenetére
Köszönöm szépen a választ...
Hát az elmúlt 3 évben egy AG neovo F419-em volt amivel semmi különösebb problémám nem volt. Gondolom a mai panelek már jobbak mint ami anno ebbe került, ezért nemhiszem hogy gond lenne a TN panellal
Akkor a dilemmám ez marad:
- Samsung 2333SW (FullHD)
- Samsung 2494HS (~70e)
- BenQ E2400HD (~75e)Kb 70-80 centiről nézem a monitort amikor a gép előtt vagyok, ha pedig film vagy tvt nézek akkor ugy 3,5 - 4 méterről az ágyból nézem.
Azon gondolkozom, hogy 23as v 24est vegyek inkább?
a 2333SW lenne a nagy favorit, de a 2494HS plusz szolgáltatásai picit gondolkodóba ejtettek, hátha később szükségem lesz rá... és a teszteken picit jobb értékelést kapott.A BenQval nálam az a helyzet hogy a márkanév nekem valahogy nem a minőséget juttatja eszembe, bár őszintén megmondom nem ismerem a céget... Van olyan jó, mint egy samsung?
Te melyiket vennéd a három közül ha csak a tudás számítana, a pénz nem?
-
-RobertO-
csendes tag
válasz
old_artist #2824 üzenetére
Hy!
Mi a véleményed a Samsung 245T monitorról?
Az ára jóval magasabb mint a BenqQ FP241W, de annyival jobb is? -
Zoli1222
addikt
válasz
old_artist #2823 üzenetére
Szia.
Akkor itt lenne a [link]
Az érdekelne, h például játékra, kép/filmszerkesztésre is olyan-e, mint a monitor?
Tehát megfelelne-e 1 monitornak? -
-RobertO-
csendes tag
válasz
old_artist #2818 üzenetére
Hy!
Tudsz esetleg más típusú monitort is ebben a kategóriában amit szívesen ajánlanál megvételre? Anyagilag nem vagyok túlságosan elengedve, de ha 10-20k-ról van szó, akkor inkább várok még 1-2 hónapot. A monitort nem rövid távu használatra tervezem, a mostani Philips 190S 19" TFT is az elsők közül való és a mai napig tökéletesen működik.Pixelhiba mentes és 1280x1024-75Hz-n használom minden gond nélkül.
Az új moncsi érkezése után eladósorba fog kerülni
Köszi a jótanácsokat -
-RobertO-
csendes tag
válasz
old_artist #2786 üzenetére
Köszi a gyors reagálást.
Most 1 nagy bogarat ültettél a "szemembe" - TN panelos moncsit akkor nem veszek.
Még várok inkább és lehet, hogy a BenQ lesz a befutó, mivel többre most egyenlőre nem futja
THX mindenkinek a segítséget -
Scr1pter.cg
csendes tag
válasz
old_artist #2806 üzenetére
ha jól tudom azon rengeteget javítottak az új revízióval
-
Scr1pter.cg
csendes tag
válasz
old_artist #2804 üzenetére
csao!
erre a kérdésemre esetleg te is tudnál adni valamiféle tippet?esetleg egy pöppet drágábbak közül is javasolhatsz valamifélét
előre is köszi^^(+, mi a véleményed a Dell 2408WFP-ről?)
-
Dotn
aktív tag
válasz
old_artist #2721 üzenetére
Udv
Na meg jott a dragasag (S2402WE-BK) eizo moncsi. Ahoz kepest,hogy TN-paneles szerintem nagyon jo kis monitor. Addig kihuzom vele mig meg nem tudom venni a HD2442W.t. Sokkal szebb kepe van mint a mellettem levo BENQ 24-es monitornak. Sajnos a gyari beallitasai nem a legjobbak ezert turkaltam egy kicsit benne,de azthiszem egy kalibralas mindenfelekeppen raferne szegenykere. Erdekes,hogy egy ilyen cegtol mint az eizo nem kaphatnak a vasarlok kalibralt monitorokat.
Mindenesetre aki TN-paneles monitorban gondolkodik,az nyugodtan gondolkodhat eizo S2402WE-BK-ban,mert nagyon jo kis monitor.
Mondjuk ha esetleg van erre a monitorra kalibralt eredmeny azt szivessen elfogadnam,mig meg nem jon a megrendelt kalibratorom. Arra meg varnom kell sajnos.Ha megjon a kalibratorom akkor mindenfelekeppen kuldok neked privit.
-
Mappa
addikt
válasz
old_artist #2798 üzenetére
ja igen...én sem hivatalos honlapot néztem
-
Schanyee
senior tag
válasz
Én eddig erről a Benq-ről miért nem tudtam?
Végre egy monitor aminek szimpatikus ára van.
Sőt, ahogy nézem nagyon szimpatikus. Örülök neki, hogy megtaláltam. A hétvégén megyek pestre, körbejárok tuti jópár boltot. Tud valaki olyat, ahol biztos van raktáron?
-
Beowulf_78
addikt
válasz
old_artist #2788 üzenetére
Köszi!
Azért kérdeztem, mert egy Viewsonic 2435wm TFT-m van, és kíváncsi voltam, mekkora különbség van az ennél jobb panel tipusoknál.Lényeges különbség ezek szerint nincs. Főleg hogy 60k-ért sikerül hozzájutnom 1 évesen garival.
Természetesen nagyon meg vagyok elégedve vele...Előtte Samsung 225BW-t használtam ami TN paneles volt. Nagy a különbség az biztos, de azzal is elégedett voltam.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Az MVA panel miben különbözik a P-MVA S-PVA paneltől? Tehát a 3 panel tipusnál láthatóak a különbségek?
-
-RobertO-
csendes tag
válasz
old_artist #2782 üzenetére
2780 hsz - re vmilyen vélemény?
-
lama2k
tag
válasz
old_artist #2779 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Lg lesz belőle sztem, talán ár/értékben egy picivel jobb. Még annyi, hogy ha TV-t nézek rajta, akkro rosszabb képet kapok, mint egy LCD TV-n?
-
prompt
tag
válasz
old_artist #2768 üzenetére
Ok! Köszi, megnézem majd..
(az ilyen infókat a dell-en csak a szerviz (vagy milyen) osd előcsalogatásával lehetett megnézni
)
-
prompt
tag
válasz
old_artist #2766 üzenetére
Sziasztok! Köszi (mindkettőtöknek
a választ! Akkor megnyugodtam, habár mint említettem a színeivel nem volt bajom, szóval azért annyira nem aggódtam, csak csodálkoztam, hogy nem látom a jól megszokott effektet..
Még annyit kérdeznék, hogy a revet hol látni rajta? OSD-ben, vagy valahol a hátulján? (melóban vagyok, úgyhogy nem tudom most nézegetni)
-
Memphysto
tag
válasz
old_artist #2743 üzenetére
Kösz a választ.
És ha a 2333sw-t választanám (mert olcsóbb 20 000Ft vel) megbánnám?van valami hátulütője azon kívül hogy "csak" 1080 pixel van függőlegesen? -
Zoluska
tag
válasz
old_artist #2720 üzenetére
Köszi a segítséget. Azt hiszem spórolok még egy kicsit, és meglesem a 26-os LG-t,amit ajánlottál. Mivel hosszú távra tervezem, rájöttem jobban megéri 130-at rákölteni, mint 75-öt, aztán éveken keresztül bánni, hogy nem tudtam még egy hónapot várni.
-
Dotn
aktív tag
válasz
old_artist #2715 üzenetére
Szia
Ha minden igaz mar jovohetre meg jon az S2402W monitorom a kalibrator csak jovo honapban lesz meg. Egyebkent ennek a monitornak kijott egy ujabb verzioja is (FlexScan EV2411W) mi a kulonbseg a ketto kozott? Lehet elhamarkodtam a megrendelest?
Ez tetszett....." de ha majd megveszed a HD2442W-det, akkor pazar élményben részesülhetsz majd, azt garantálom! "
Sajnos erre a pazar elmenyre meg varnom kell egy keveset.
-
Dotn
aktív tag
válasz
old_artist #2705 üzenetére
Szia
Koszonom szepen a kimerito valaszt,amit persze masok is tudnak hasznositani itt a forumon. Ha valaki TN paneles monitort akar venni akkor mar nem is kerdes mit vegyen.
Eizo S2402W-t a leirtak alapjan nagyon jonak tunik a TN panelesek kozt.Termeszetessen nem mondtam le a HD2442W eizo monitorrol!!! Kicsit meg gyujtogetek es azon nyomban repulok a boltba ha meg van ra a keret.
Ja elfelejtettem mondani,hogy megrendeltem egy (eizo Kalibrator DTP94B X-rite) ezzel fogom majd bekalibralni. Errol mi a velemenyed?
Udv Dotn
-
Razermazer
őstag
válasz
old_artist #2677 üzenetére
Sziasztok
Old Artist hozzád lenne egy kérdésem, mégpedig a samsung új 2333sw monitorával kapcsolatban. A leírtak alapján az látom, hogy nem csinálnék rossz vásárt egy ilyen monitorral, de az érdekelne, hogy mivel a kezeid között volt már egy ilyen, mennyire zavaró a homályosodás a kisebb felbontásokban?. Mert ha nem igazán észrevehető, már megyek is megrendelem(persze ezt ember válogatja ki mennyire érzékeny). De mondjuk nekem lehet hogy csoda lesz egy 17"crt-t után evvel a kicsi hibával is. A tapasztalataidra lennék kíváncsi, te hogy láttad ezt a dolgot.
Válaszodat előre is köszönöm Razer -
Motion_Blur
félisten
válasz
old_artist #2677 üzenetére
Hali! Pont egy 2333SW-t néztem ki magamnak
51K most az Iponban. Egy 22-es FSC monitorról váltanék, aminek már elég szép szürke csík fut a közepén függőlegesen, bevilágítás rulz
Köszi a tapasztalatot!
Ezt a kalibrálást soha sem értettem, illetve nem olvastam utána, egy átlag felhasználónak milyen előnyt jelenthet? -
SalvadorLynx
aktív tag
válasz
old_artist #2652 üzenetére
A hp monitora vinné az 1920 x 1200 as felbontást is vagy csak az 1600 x valahány-t viszi?
Esetleg tudnál ajánlani egy 24" est is ami nem TN-es és 100e körül van?
Köszönöm a valászt -
clayman
aktív tag
válasz
old_artist #2635 üzenetére
A G24 valóban nem rossz, de vannak még jobbak is. Lásd: The LCD Thread , második poszt, "Monitors for hardcore gaming" szekció.
-
Zoli1222
addikt
válasz
old_artist #2626 üzenetére
Köszi. És a sok segítséget is.
Nem most lesz a vétel, egy kicsit később, de ha akkor már nem lesz ilyen, biztos kikérem a véleményed. -
Zoli1222
addikt
válasz
old_artist #2620 üzenetére
Az oké, h a minőség az minőség, de néha sajnos kompromisszumot kell kötni.
Nem igaz?
-
Zoli1222
addikt
válasz
old_artist #2610 üzenetére
Köszi. Milyen monitort tudnál ajánlani, ami nem TN-es és nem is túl drága. A 70e-hez képest.
-
durmio
csendes tag
válasz
old_artist #2589 üzenetére
Köszönöm a hasznos infókat!
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
old_artist #2582 üzenetére
Hi Old_artist!
Köszi a választ. A HP-hez adott D-Sub --> DVI-A kábel szerintem megoldja a laptop monitorjelének megjelenítését.
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
old_artist #2574 üzenetére
Hi Old_artist!
Ez az 1db DVI az LG2600HP-BF en engem is foglakoztat, a HP2475W-n a 2db DVI + még DisplayPort azért jobbnak tűnik. Az LG-n viszont van még anlóg bemenet is, amit a HP-ről már lespóroltak.
Pl. egy régebbi laptopot, aminek csak analóg VGA kimenete van nem is tudom simán rákötni a HP-re? Úgy rémlik, hogy VGA-DVI átalakítók elég húzós árban vannak, mert drága az AD átalakító.
Vagy van valami egyszerűbb megoldás? -
ManY
senior tag
válasz
old_artist #2569 üzenetére
igazabol neztem mar azt az lg t de csak 1 db dvi bemenete van nemtudom hogy lehet megoldani hogy mennyen rajta hdmi csatlakozol a box is meg a gep is
viszont neztem meg ezt a benq t is BENQ 24" FP241VW
szerintem ezt tuti nem tn es -
ManY
senior tag
válasz
old_artist #2566 üzenetére
na igen
ezert nem sikerult 2 het nezelodes alatt 1 monitort se vennem
mar a tokom kivan az egesszel
es ez a fekete keret nem jar mas romlassal ?
tehat kapok 2 csikot de a minoseg ugyan olyan lesz attol meg? -
ManY
senior tag
válasz
old_artist #2561 üzenetére
Es az nem para hogy a box csak 1920*1080 as ?
en ugy erzem hogyha csak ennyibe futtatom rajta vagy elnyujtva nem hozza ugyan azt a
hatast
nincs valami ilyen jobbpaneles monitor ami szabvany hd felbontast hasznal ? -
clayman
aktív tag
válasz
old_artist #2543 üzenetére
Akkor lehet, hogy nem vagyok képben.
Ha Photoshopban szerkesztek egy képet, mondjuk AdobeRGB színtérben, amit elvileg a moncsi képes megjeleníteni, akkor milyen lépéseket kell elvégeznem ahhoz, hogy tényleg azt lássam, amit kell? Én azt hittem, hogy a moncsit kell erre kalibrálni.
-
TothMG
aktív tag
válasz
old_artist #2537 üzenetére
Hello.
Holnap 11 óra, viszek gépet, Hexaa-val megbeszéltem.
Üdv
-
TothMG
aktív tag
válasz
old_artist #2534 üzenetére
Hexaa-val akartam ma időpontot egyeztetni, de még nem értem el, mivel vidékről megyek vel nekem a 11 óra lenne jó, de még nem tudom, hogy akkor ott lesz-e. Ha sikerül megbeszélni vele akkor jelzem. Illetve ha későbbi időpont jó neked az is jó lehet.
-
TothMG
aktív tag
válasz
old_artist #2531 üzenetére
Lehet viszek fel gyári HDMI kimenetes Nvidia kártyával szerelt gépet tesztelésre.
Mit szólsz hozzá, ha nem is tudunk találkozni akkor is lehet jó lenne megnézni ha Hexaa megengedi. -
TothMG
aktív tag
válasz
old_artist #2531 üzenetére
Sajnos ma nem jutok fel csak holnap, de várom a tesztet.
-
clayman
aktív tag
válasz
old_artist #2527 üzenetére
Egyetlen .exe és a C++ forráskódja. Lehet, hogy a víruskeresőd blokkolja.
-
clayman
aktív tag
válasz
old_artist #2524 üzenetére
Ha esetleg PC oldalról sikerült a 75Hz, ne felejtsd el megnézni, hogy minden képkocka megmarad-e, ezzel. Ha összevissza széttöredezik, akkor a kényszerített vsync-et be kell kapcsolni. Thx!
(Szerk: Nem kell hozzá fényképező, szabad szemmel is egyértelműen látszik, hogy van-e hiányzó oszlop.)
-
TothMG
aktív tag
válasz
old_artist #2518 üzenetére
Ha esetleg tudjátok, akkor nézzétek már meg, hogy 1600x1200-ban mi a legmagasabb frissítési érték amit bír, hátha úgy 4/3-ba kapcsolható 75 Hz-en.
-
TothMG
aktív tag
válasz
old_artist #2518 üzenetére
ÜDV
Én csak arra kérlek, hogy holnap ha hazaérsz a teszt után írd meg mit láttál, mert nem tudok majd aludni.
-
TothMG
aktív tag
válasz
old_artist #2514 üzenetére
Hello.
Én is várom a beszámolót az LG-vel kapcsolatban, legfőképp a natív 75Hz érdekelne. Én Szerdán megyek Hexaa-hoz, ha megjön a HP, de ha előtte kapok infót az LG-ről is, akkor nyugodtabb szívvel hozom el. Akkor van fejfájás ha az LG viszi a 75 Hz-et, bár erre nem igazán fogadnék.
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
old_artist #2501 üzenetére
Hi Old_Artist!
Köszi a választ. Amúgy ia a HP LP2475W-vel szemezgetek, de ez a 26"-os LG egy kicsit felkorbálcsolta az állóvizet. Én is kíváncsian várom, hogy milyen benyomások lesznek az LG teszt után.
-
clayman
aktív tag
válasz
old_artist #2514 üzenetére
Mindkét féltől lelkesen várom a tapasztalatokat!
-
TothMG
aktív tag
válasz
old_artist #2511 üzenetére
Jobbnak tűnik a H-IPS, a 75Hz-el meg majd kísérletezek, a jelenlegi monitoromnál is kellett szenvedni vele, és végül is 74,87-en viszi a HZ-et, amit az osd is már elfogad 74-nek, autómata 75HZ-en nem ment, de a GTX 280-nál ez állítható. A 8800 GTX-em után vettem egy ati 4870-et, azzal nem sikerült 75 Hz-en járatni, ezért kelett egy 280 GTX amivel viszont megy, csak meg kellett találni, hogy hogyan, de ez az Nvidia drivernél elég szépen állítható volt, úgy hogy még reménykedem.
Ha a héten érkezik a monitor Hexaa-hoz, akkor az remélhetőleg a legújabb rev-es.
-
clayman
aktív tag
válasz
old_artist #2509 üzenetére
Határozottan H-IPS, gyönyörűek a pixelek!
-
TothMG
aktív tag
válasz
Hello, most akkor a HP H-IPS, az LG meg S-IPS?
-
adm
őstag
válasz
hogy kicsit még jobban megkavarjam... 26-27"-os h-ips-es hp-ról te sem hallottál még?
-
TothMG
aktív tag
válasz
old_artist #2493 üzenetére
Hello, biztosan megy a HP 2475 GTX 280-al 75 HZ-en? Az osd is ezt írja ki?
Hexaa is ezt mondta, ezért is döntöttem ennél, de ha nem akkor gáz, mert nekem is nagyon kellene a 75 Hz. natívban.
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
old_artist #2493 üzenetére
Hi Old-Artist!
Szerinted ez az LG W2600HP-BF jobb vétel a HP 2475W-nél?
26" vs. 24", illetve S-IPS vs. H-IPS?
Azt olvasom itt a fórumon, hogy a HP-ről jók a tapasztalatok, de az LG-ről nem sok hír van. Mint gyártó, mindkettő jónak tűnik, panel szinten sem hiszem, hogy túl nagy a különbség, árban is kb. egyformák és a +2 coll az LG javára válik. -
kpepe83
csendes tag
válasz
old_artist #2486 üzenetére
Szia!
Meggyőztél, maradok inkább az E2200HD-nél. Köszi a tanácsot.
-
aram01
nagyúr
válasz
old_artist #2473 üzenetére
igazad van megpróbálom ott is
-
pinnacle
nagyúr
válasz
old_artist #2475 üzenetére
Rád mindig lehet számítani!Csak azt az alapos HP 2475w tesztet hiányolom.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
old_artist #2467 üzenetére
Nálunk sajnos biztos nem ennyi lesz az ára.Ha jó láttam, ennek még a HP 2475w-nél is jobb az input lag-ja?
-
Bikerider
aktív tag
válasz
old_artist #2469 üzenetére
Hi
Koszonom a Helpet
-
durmio
csendes tag
válasz
old_artist #2458 üzenetére
Köszönöm a megerősítést és a gyors reagálást.
Hajrá EIZO!
-
i are robot
senior tag
válasz
old_artist #2458 üzenetére
Egyre gyanúsabb vagy nekem, hogy az EIZO épített be a PH-ra, hogy itt terjeszted az igét.
Felmerült itt egy izgalmas kérdés, csak nem jutottunk dűlőre. A szakértelmedre lenne szükségünk, ha van rá értekezésed.
-
aram01
nagyúr
válasz
old_artist #2453 üzenetére
köszi
próbálkozom és majd írom hogy mire jutottam -
mzso
veterán
válasz
old_artist #2450 üzenetére
Ebben gondolom újabb a panel mert a W verzióban (M240UW01 V0) van. És az p-mva. Melyik a jobb minőségű vajon? Egyébként is mi a különbség az a-mva és a p-mva között?
Az hogy fix állványos azt jelenti hogy nem lehet forgatni meg dönteni sem? Vagy csak a pivot mód hiányzik? Amúgy csak ez a hátránya a másikhoz képest?Ja mégvalami. A BFI az mi?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
old_artist #2448 üzenetére
Hát igen az Iponon láttam annyiért. Sejtettem hogy valami ilyesmi áll a dolgok hátterében, de azért meg kellene érdeklődni. Az igaz hogy fix az állványa de szerintem egy nagyon klafa monitor ennyiért meg pláne
-
taro
csendes tag
válasz
old_artist #2433 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
VIBO
őstag
válasz
old_artist #2429 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
245b-m van most per pill
meg is vagyok elégedve vele
búgás sincsszóval meggyőztetek, hogy nem fogom lecserélni
-
taro
csendes tag
válasz
old_artist #2426 üzenetére
Hi old_artist!
A következőkre használnám (az újat is): kb. 85% videószerkesztés, 3D, net és egyéb sallangok (mint doksigyártás), 10% film és 5% játék.
A mostani 19-es CRT valahol 90-110W között ingadozik (ha jól emlékszem), ehhez képest a HP és az EIZO említett monitorai nagyobbak és kevesebbet is fogyasztanak.A HP ~140e-es ára (ha még annyi) elfogadható kategóriába tartozik, jóval többet nem szívesen adnék ki monitorra. Kb. 150e-ig kérnék javaslatokat.
-
taro
csendes tag
válasz
old_artist #2421 üzenetére
Hi,
sőt napi 6 óránál többet nem is szabadna dolgozni monitor előtt...
Az általad is ajánlott HP LP2475W megfelelőnek néz ki, bár azért EIZO FlexScan EV2411W jobb lenne márcsak a fogyasztását tekintve is (igaz az TN-es panelű). A HP max. 120W-ot eszik, az EISO állítólag megelégszik 45W-tal. Milyen monitort ajánlanál még a 2 érték közti fogyasztással?
Amúgy a 70-80cm túl közel van?
A VGA jelenleg 9600GT. Visszaolvasva ez a játékhoz kevés lesz, de munkához használható. -
Cyberpunk
félisten
válasz
old_artist #2380 üzenetére
Hát kár hogy idehaza nem lehet kapni mert elég jó kis monitor főleg az alacsony inputlagja miatt, játékra tuti lenne.
-
mzso
veterán
válasz
old_artist #2360 üzenetére
Ilyesmire gondoltam ahol a kersekedő vállal, mert ugye a gyártó(Benq) az nem.
Azt amúgy hogyan lehetne kideríteni hogy mikor rendelhető? (azon kívül hogy írok mindenhova hogy van-e már) Gondolom nem sokan hozathatnak be benq monitorokat. (Az ipon alapján ilyen a cédrus kft, de ott pl t2200-asak nincsenek)
-
mimi_bacsi
tag
válasz
old_artist #2367 üzenetére
Mini DVI vagy Display Post van a gépeken, az sem jó?
-
Détépés
csendes tag
válasz
old_artist #2363 üzenetére
Szia,
igazából nem a clone mód a lényeg, vagy a két monitor, hanem, hogy a 2475 ezzel a kártyával nem megy. Ha csak ő van feltéve, akkor sem. Ha menne, biztos menne clone-ba is. -
Détépés
csendes tag
válasz
old_artist #2357 üzenetére
Szia!
Persze megpróbálom más kártyával is, ha müködik egyébként is a 4850-ben gondolkozom.
Csak mielött megveszem ki kell próbálni valahol (na ez nem egyszerű).
Másik monitorral clone-be nem sok értelme van kipróbálni, mert a mostani kártyával sehogy sem megy, szólóban sem.
Egyébként köszi a segítséget, ha egyenesbe van a dolgog jelentkezek Nálad. -
CL Smooth
tag
válasz
old_artist #2342 üzenetére
Azért ez eléggé nevetséges, hogy samsungnak vannak eladva és közben az egyik legfontosabb része maga a panel nem samsung. és ráadásul szinte mindegyikben egy két kivételtől eltekintve. Ez kb. olyan mintha a bmw-nél holnaptól kitalálnák ,hogy a franciák fogják gyártani a jó kis citroen motorokat de mégis bmw nek lennének eladva. És mondjuk az m sorozat lenne csak bmw a többi meg citroen motoros lenne.
-
CL Smooth
tag
válasz
old_artist #2340 üzenetére
Értem! Hát akkor maradok a T-nél! Mostmár csak azt kell eldönteni T240 vagy + egy 20 és T260. Köszi. üdv.
-
CL Smooth
tag
válasz
old_artist #2337 üzenetére
A 2693Hm viszont majdnem ugyanannyi mint a T240 és az ugye 26-os. Abban esetleg nem tudod milyen panel lakozik? Érdemes azt venni T240 helyett?
-
CL Smooth
tag
válasz
old_artist #2337 üzenetére
Köszi a gyors választ! Akkor valószínű T240 lesz!
-
mzso
veterán
válasz
old_artist #2326 üzenetére
Az jó lenne. Úgy néz ki idő is lesz mert olyanokat mondtak hogy januárban vagy január végén lesz Addig elgondolkozom a TN paneleseken is. De olyanra nem akarok sokat költeni. Úgyhogy maradnak a E2200HD/T2200HD árkategóriája környékén mozgó monitorok. De FullHD-set egyenlőre csak benq-t láttam... Pedig volt néhány hír olcsóbb 16:9-es fullHD-s monitorokról a prohardveren (pl: Dell ). De úgy tűnik nem nagyon jelennek meg.
Egyébként melyik a jobb monitor a E2200HD vagy a T2200HD? Az utóbbiról még azt sem találtam meg hogy melyik gyártó panelja van benne, gondolom újabb lehet.
-
DroneZ^
őstag
válasz
old_artist #2323 üzenetére
nekem is ilyen kellene de sehol sincs...
Samsung T240 nagyon rossz e mellett? -
mzso
veterán
válasz
old_artist #2323 üzenetére
Hát... kicsit összezavar. A cikkekben dícsérik. Az egyiknél a kommentekben igencsak szidják a másikban meg nem ( Csak az 1:1 pixel mappinget hiányolják, de az azóta már benne van ). Meg még ellent is mondanak a cikknek. pl azt mondják hogy játékra/sport nézésére nem jó, a cikkekben meg azt mondják hogy semmi feltűnő utánhúzás nincs.
-
balaazska
csendes tag
válasz
old_artist #1922 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
-
Icewind
aktív tag
válasz
old_artist #2243 üzenetére
helyes, helyes
Ha minden jól megy, nemsokára lecsapok rá
-
mindfreak
őstag
válasz
old_artist #2234 üzenetére
Két gép van lent a földön, szerintem 2-2 monitort hajtanak meg. Matrox-on menne a Call of Duty 4?
-
ZPapp23
csendes tag
válasz
old_artist #2224 üzenetére
Így már értem, világos. El is dőlt akkor, nagyon szépen köszönöm mégegyszer.
-
ZPapp23
csendes tag
válasz
old_artist #2219 üzenetére
Értem köszönöm. És eddig az árkategóriáig vmit még tudnál/tudnátok ajánlani? Én nem igen találtam jobb választást akkor.
illetve az hogy a benq 16ms az 5-ös tn-ekkel szemben nem gond? biztos nem, csak egy kis magyarázatot kaphatnék? (érdekel...)
-
Cyberpunk
félisten
válasz
old_artist #2211 üzenetére
Esetleg még ez Lacie 324 24" ez is egy kicsit borsos árú 260.000 Ft.
-
airvia
csendes tag
válasz
old_artist #2203 üzenetére
Szia!
Ha valóban érdekel titeket, akkor mutatom mit kell nekik elküldeni emailben (első körben csekkolják, hogy a kiválasztott cpack termék passzol-e a termékhez);
1. termék: <pl.U7936E>
2. Végfelhasználó neve:
3. Címe:
4. Kontakt:
5. Tel.:
6. Email:
7. Termék gyári sorozatszáma S/N:
8. A termék HP-s termékszáma P/N:
9. Termék vásárlási dátuma: -
tlac
nagyúr
válasz
old_artist #2198 üzenetére
tudom, hogy mire gondoltál, én arra válaszoltam, hogy nem olyan nagy probléma ha nincs a 3 napos pixelgarancia
mod: igen, ha csak webshop-ból rendeled, akkor érvényesítheted a 8 munkanapon belüli elállást, és kb. 30 napon belül kötelesek minden indok nélkül visszautalni a pénzt, ha nem akarod levásárolni
ez így nem teljesen pontos
nem muszáj webshopból rendelned, az a lényeg, hogy távközlési eszközön történjende mindig érdemes az adott webshop feltételeit mindig elolvasni!
legtöbbször nem érdemes, mert hülyeségek vannak kiírva...
csak a fogyasztóvédelmi törvényektől a fogyasztó részére kedvezőbbek élnek, a kedvezőtlenebbek semmisek
Aktív témák
Hirdetés
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Nintendo Switch 2
- Steam Deck
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- BMW topik
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Samsung Full HD LED Monitor
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest