Aktív témák
-
mimi_bacsi
tag
válasz
DroneZ^ #2370 üzenetére
Köszi a választ, mert valószínű, hogy azzal is meghajtanám a monitort.
Az egyiknek (MacBook az új, LED-es kijelzős) ez a paramétere:
Video Card/Chipset: NVIDIA GeForce 9400M
VRAM: 256 MB shared (see notes)
Video Out: Mini DisplayPortA másiknak (MacBook az előző kiadásnak) ez a paramétere
Video Card/Chipset: Intel GMA X3100
VRAM: 144 MB shared (see notes)
Video Out: mini-DVIAkkor mindkettő alkalmas a HP 2475-ös meghajtására, bármelyiket választanám?
-
mimi_bacsi
tag
válasz
old_artist #2367 üzenetére
Mini DVI vagy Display Post van a gépeken, az sem jó?
-
mimi_bacsi
tag
Szerintetek egy Macbook képes lesz (képes lehet) a HP 2475-ös monitoromat meghajtani?
Most szemezgetek egy ilyennel (Intel GMA X3100 kártya van benne, ha minden igaz) -
mimi_bacsi
tag
Talán itt olvastam egy magyar (budapesti, ha jó emlékszem) cégről, aki maga gyártja ezeket a kábeleket, tudnátok segíteni az elérhetőségeikkel?
-
mimi_bacsi
tag
Az a kábel aminek a linkje alul található az a HP LP2475W monitorom és a videokártyámhoz (Nvidia 9600GT) jó lehet-e, vagy Ti mit ajánlanátok?
-
mimi_bacsi
tag
válasz
bigdigit #2028 üzenetére
Mert old_artist hozzászólása engem meggyőzött, idézem: "kipróbáltam egy ismerősöm HD 4850 DisplayPort-os VGA-jával és DisplayPort-os kábellel, és hát hogy is mondjam ... a DisplayPort-tal "simább", vagy úgy is nevezhetném, hogy "tisztább" lett a kép (viszont érezhető volt a nagyobb kontraszt, ami más kalibrálást is eredményezhet), és a gyorsulás szemmel látható volt, mivel a DisplayPort-on való működtetés egy adott idő alatti gyorsabb adatátvitelt is eredményez, sőt a 75Hz-en is vígan működésre bírtam!"
Ez nekem eléggé meggyőző, szeretném, ha az új monitorom is hasonlóan működne...!
-
mimi_bacsi
tag
Ult!ma: Köszönöm a felsorolást, ezekből keresek magamnak akkor, mert jó lenne egy ilyen porton keresztül meghajtani a HP 2475-öst!!!
old_artist: köszönöm a válaszodat, remélem a kalibrálás miatt mihamarabb találkozunk (Hexxaval megbeszeltem, hogy a monitorhoz egy kalibrálást kérek Tőled!!!!
Lehet, hogy jobb lenne már az új VGA kártyával (ami Display portos lesz) elvégezni a kalibrálást? -
mimi_bacsi
tag
válasz
old_artist #2023 üzenetére
Melyik kártyáknak van Display Portja?
-
mimi_bacsi
tag
válasz
old_artist #1722 üzenetére
remélem hamarosan lesz....
-
mimi_bacsi
tag
Lenovo ThinkVision L2440x Wide [link]
Ehhez mit szóltok? -
mimi_bacsi
tag
válasz
old_artist #1647 üzenetére
24"-osban gondolkodom, jelenleg 22"-osom van.
eddig a HP volt a favorit, de most ezzek az új EIZO miatt meginogtam...
-
mimi_bacsi
tag
válasz
old_artist #1645 üzenetére
Grafika, munka, és minden egyéb...Emiatt HP
De az EIZO az csak EIZO....
-
mimi_bacsi
tag
válasz
old_artist #1642 üzenetére
Mennyi lesz, lehet tudni? És most segítsetek, HP, vagy ez az EIZO?
Nehéz a döntés!
(Azaz az EIZO mellett döntenék inkább)
-
mimi_bacsi
tag
válasz
old_artist #1640 üzenetére
A külhoni ára (nagyon) barátságos (a tudásához képest), címet adj kérlek és indulok érte....
-
mimi_bacsi
tag
24 colos Eizo, LED háttérvilágítással itt: [link]
Árat nem kaptunk, tudtok valamit erről a spéci monitor áráról?
LED háttérvilágítás miatt gondolom egekben lesz az ára...
-
mimi_bacsi
tag
Ehhez mit szóltok? (igaz, nem 24", hanem 27" de akár sokaknak ez is szóba jöhet, mi a véleményetek?
Dell ULTRASHARP 2709W
Bővebb infó itt: http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/monitor_2709wfp?c=hu&l=hu&s=bsd
-
mimi_bacsi
tag
Most tárgyalok egy céggel, 150-re mondta az árát a HP 24"-nak! kezd az ár lejjebb menni...! ;-)))
ha tudok még lefele faragni az árból, jelzem nektek!
-
mimi_bacsi
tag
válasz
old_artist #1239 üzenetére
Én lefeküdtem, de én is izgulok, milyen lesz a vélemény...!!!
Már newm is tudok aludni...! ;-))Szervezni kellene egy bevásárlást közösen, ha többen szeretnénk vásárolni egy ilyen monitort...! ;-))
-
mimi_bacsi
tag
válasz
mimi_bacsi #1181 üzenetére
Azt nem értem, a HP miért írja azt a hivatalos oldalán, hogy bruttó 131000 Ft az eladási ára és erre a hivatalos Disztribútor (CHS) 130000 NETTÓÉRT adja nagykeráron!!!
-
mimi_bacsi
tag
válasz
old_artist #1163 üzenetére
Akkor a HP LP2475W (S-IPS)-t a NEC-el szemben nem ajánlod...?
(mert az ~320-350€ árról szólhat!)
A NEC ~420€, ahogy itt írod....
Vagy a NEC annyival jobb....?
-
mimi_bacsi
tag
válasz
old_artist #1144 üzenetére
Mivel nagyker, kiskerrel nem foglalkoznak, de hallottam, 130e+20% bünti az átadási áruk a viszonteladóknak!
-
mimi_bacsi
tag
válasz
old_artist #1141 üzenetére
Várjuk a linket, a monitor engem is érdekel, bár szoktam a CHS-ből is vásárolni...DE ha kint nagyságrenddel olcsóbb, nincs miért oda mennem!
Várom én is a hazai árakat... -
mimi_bacsi
tag
válasz
MegalodonS #591 üzenetére
OKÉ, de mi lehet a különbség a kettő között?
-
mimi_bacsi
tag
24" E248WFP TFT Flat Panel Monitor
24" 2407FPW-HC Ultrasharp TFT Flat Panel MonitorKérlek benneteket, hogy jelezzétek, mi a leglényegesebb (az ár 30e Ft árelőny az első javára) a két monitor között, Ti melyiket ajánljátok?
Vagy más alternatíva?
Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged