- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Aktív témák
-
old_artist
addikt
válasz
pinnacle #2476 üzenetére
Üdv!
Igen, tudom, hogy adós vagyok
, de szinte annyi időm sincs, hogy néha a privátokra válaszoljak, pedig elkezdtem a cikket írni, s majd 3/4-ig el is készítettem, de mindig közbe jött valami (még a pénzügyi válság is
) (és a fényképezőm is bemondta az unalmast), de mindenképpen be akarom fejezni, bár lehet, hogy addigra oka-fogyottá "növi ki magát" a HP LP2475W!
-
old_artist
addikt
válasz
pinnacle #2474 üzenetére
Üdv!
Lehet, hogy jövő hét közepére tudok majd árat is mondani, meg esetleg kereskedőt, ahol kapható lesz majd a monitor, már felvettem 1-el a kapcsolatot, és biztatót tudott mondani, még árával kapcsolatban is (kb. ~170-180e alatt lesz
), de a végleges visszaigazolást várja még!
Ahogy megvan minden info, rögtön beírom ide a topikba!mod: igen, nagyon kiváló az input-lag és az utánhúzása is!!! Remekre sikeredett ez a NEC is, mint midegyik kiváló panellel szereltje, ... és a felszereltsége se "piskóta"!
-
old_artist
addikt
válasz
pinnacle #2466 üzenetére
Üdv!
Igen, ez nagyon jó hír, hogy egyre jobban jönnek a kiválóbbnál-kiválóbb monitorok, különösen ez a NEC nagyon kiváló felszereltséggel és adottságaival bíró 6ms g2g+MP Mode 24"-os AU Optronics A-MVA (M240UW01) panelos monitor, bár az ára egy kicsit húzós lesz nálunk - de akkor is megéri!
-
old_artist
addikt
válasz
pinnacle #2057 üzenetére
Üdv!
Az a baj ezzel, hogy a kereskedőtől nem veszi vissza a nagyker, csak bizonyítva, ha valami nagy elektronikai és a szerződés által meghatározott feltételekkel, de pixel/sub-pixel hiba esetén lehet kérni az árengedményt, hogy mennyivel olcsóbban teheti piacra, de azt is csak akkor, ha bizonyítást nyert (ellenőrzik)!
-
clayman
aktív tag
válasz
pinnacle #1741 üzenetére
Igazad van, ennél magasabb frekit csak Dual Link DVI interfészen bírna, de van egy sejtésem, hogy nem tud ilyet. Egyébként azért szerettem volna, mert a mostani 19''-esemen szemmel látható különbséget érzékelek a 60 és 75 Hz közt.
Tudtok olyan 24''-os hasonló képességű monitort, ami képes erre?
-
old_artist
addikt
válasz
pinnacle #1693 üzenetére
Üdv!
Igen, nálam is élesek a betük, bár XP-t használok, és még nem volt módom a Vistában való lehetőséget megnézni/megvizsgálni!
Az biztos viszont, hogy a GIG030 és GIG031 rev.-ben voltak elég sok hibák (mint láthatóak a linkelt oldalakon), amiket már a GIG032 rev.-ben kijavítottak, sőt van már GIG034 és GIG036-os verzió is, de ezek után már érdeklődtem, hogy milyen úton-módon lehet elérni és frissíteni, remélem a jövő héten már választ is kapok (végre) a felvetésemre a HP-től, és megírom a lehetőségeket!
Akinek már GIG032-es verziójú rev.-je van, az már lényegében jó rev., abban már a legtöbb kellemetlen hibákat már kijavítottak, a GIG034-ben és a többi verziókban már csak finomítgatták - ha jók az értesüléseim! -
szeva000
addikt
válasz
pinnacle #1687 üzenetére
semmi probléma nincs vele,mint említettem csak inkább szőrszálhasogatás
,de a benq-t jobbnak éreztem ebben.Pontosabban a Vista alatt nekem nem tetszik a szövegmegjelenítés,mintha picit homályos lenne.De ez nem monitor hiba,mert XP alatt cleartypetuner nélkül éles a kép,mint a fene
A fura az,hogy a benqn,érdekes módon élesebb volt vista alatt a szöveg.A kalibrálásnak meg mi köze a szövegmegjelenítéshez???
Nyugtasd meg magad,az éjjel én is bekalibráltam az enyémet
végre,1hónap alatt ide is eljutottam
-
-
old_artist
addikt
válasz
pinnacle #1460 üzenetére
Üdv!
Hát igen, ha Neked szimpatikusabb egy 20"-os akkor semmi gond, különösen, ha *VA-s panellel szereltet választol, mint pl. az EIZO S2031W (még egy link róla) és a NEC MultiSync® 20WGX²Pro 6ms g2g, "WS LG Philips AS-IPS (LM201WE2) panellal szerelt monitorokat!
Szinte hasonló mindkettő, de én, mint EIZO elkötelezett, nem kétséges a választásom!
Sajnos Neked hagyom a döntést, mindkettővel jól járnál - bármelyiket is választod! -
-
old_artist
addikt
válasz
pinnacle #1362 üzenetére
Üdv!
Hááát, a profi EIZO-khoz képest - meglátjuk! Az biztos, hogy tüzetesen "górcső" alá veszem ezt a HP LP2475W-t, hogy a kalibrátoraimmal (és a tapasztalataimmal) mit is lehet kihozni belőle, de ehhez egy kis idő is kell, meg elég üzemóra a teszteléshez!
Az biztos, hogy nem olyan rossz már így (külhoni) hallomásból és a tesztek alapján ez a nagyon jó ár/érték/tudás színtű monitor!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Ingatlanos topic!
- OLED TV topic
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest