- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
sanya76
csendes tag
válasz
Bikerider #3889 üzenetére
Én meg is vettem.
Nincs audio kimenet rajta, csak bemenet mert van saját hangszórója. Nekem van egy 2.1-es logitech cuccom, azon zenélek, és azon ha kell van fülesnek is kimenet. Tehát a monitoron a bemenetet sem használom, és kimenetre sincs szükségem. Egyébként eddig csak jót mondhatok el róla, bár én laikus vagyok. De tényleg
-
sanya76
csendes tag
válasz
Bikerider #3874 üzenetére
Fujitsu Amilo SL3230T
Találtam egy tesztet, a mai ár mellett már jobb értékelést kapott volna.
http://www.ipon.hu/elemzesek/full_hd_monitorok_szoritoban_masodik_menet/363/3
Nekem abszolút otthoni felhasználásra kell filmet tv-n nézek, pc-n net és némi játék, semmi komoly.
-
old_artist
addikt
válasz
Bikerider #2468 üzenetére
Üdv!
Mivel bezárták a Dell írorzsági gyárát (ahol, ha jól tudom, akkor ott gyártották), s mivel hazánkba nem igazán szállítottak belőle, de próbáld meg Brekk-nél érdeklődni, hátha kapható ez a Dell SP2309W, 2ms g2g 23"-os Samsung TN Film (LTM230TT01/02) paneles monitor.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hibás LG 27GR95QE-B Oled Monitor
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest