Aktív témák
-
tlac
nagyúr
igen, ismerős...
8 munkanap, ez fontos, főleg, hogy nem sokára elég sok ünnepnap lesz
a csomagolást nem követelhetik tőled, de a kevesebb vita és könnyebb szállíthatóság miatt érdemes megőrizninem tudom hol szeretnéd meg venni, de ajánlom az ipon-t, ők talán ezt a 8 munkanapot betartják, legalábbis ismerik
nem szeretem ezt a boltot, vannak vele problémák, nekem is volt, de ha mégis probléma lenne, érdemes beírni az itteni topikjukba, mivel arra mostanában ügyelnek már, hogy ott ne legyen megoldatlan probléma
egyébként ők kérésre ellenőrzik is a monitort -
tlac
nagyúr
válasz
old_artist #2198 üzenetére
tudom, hogy mire gondoltál, én arra válaszoltam, hogy nem olyan nagy probléma ha nincs a 3 napos pixelgarancia
mod: igen, ha csak webshop-ból rendeled, akkor érvényesítheted a 8 munkanapon belüli elállást, és kb. 30 napon belül kötelesek minden indok nélkül visszautalni a pénzt, ha nem akarod levásárolni
ez így nem teljesen pontos
nem muszáj webshopból rendelned, az a lényeg, hogy távközlési eszközön történjende mindig érdemes az adott webshop feltételeit mindig elolvasni!
legtöbbször nem érdemes, mert hülyeségek vannak kiírva...
csak a fogyasztóvédelmi törvényektől a fogyasztó részére kedvezőbbek élnek, a kedvezőtlenebbek semmisek -
tlac
nagyúr
válasz
old_artist #2170 üzenetére
ez 24-esben nagyon jó lenne
-
-
tlac
nagyúr
A SAMSUNG 2443BW-ről mi a véleményetek? (73k)
Vagy nézelődjek még? -
tlac
nagyúr
-
tlac
nagyúr
válasz
mindfreak #2144 üzenetére
igen, ezt én is kiszúrtam, de szerintem emiatt írták, hogy energiatakarékos:
Alacsony energiafelvétel (0,3 W kikapcsolva, energiatakarékos mód)
ez viszont nem lényeges, mert úgy is áramtalanítom az egész gépet
az 55-65W meg inkább átlagos, ahogy néztem a többi monitort is -
tlac
nagyúr
válasz
mindfreak #2140 üzenetére
kösz
a benq-nak eléggé elrettentő a 120W-os fogyasztás (most kb monitorral együtt fogyaszthat ennyit a gépem) és a 100k-s ára, nem tudom, hogy megér-e ennyit a jobb színhűség
a mostani monitorom is 16ms-os (ha éppen jön belőle kép), ennél kicsit szeretnék gyorsabbat
a másik kettőt még nézegetem
-
tlac
nagyúr
Mik az ajánlott monitorok jelenleg?
Az ár rugalmas, de nagyjából 90k az már a lélektani határ
Ahogy kicsit olvasgattam az lényeges, hogy input lag kicsi legyen, ez fontos játékokhoz (most tekintsünk el a jelenlegi kártyámtól). Na meg persze a filmek is szépek legyenek rajta.
Most nem tudok rendesen belemélyedni a monitorok világa, mivel a jelenlegi döglődik, így igen csak sürgős egy másik...Ja és lehetőleg ne fogyasszon sokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest