- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
válasz
mimi_bacsi #2372 üzenetére
Uj MacBook főleg meghajtja, mivel azzal reklámozzák az Apple Cinema Display LED-et ami 24"-os FullHD-s... Én úgytudom hogy az összes új (fekete bill-es) meghajtja, bár a helyedben azért 1 tesztet csinálnék. Ha biztosra mész, akkor szerzel egy DVI-MiniDVI átalakítót, 1 DVI kábelt, besétálsz a Saturn/MediaMarkt/Electroworld-be rádugod valameik FullHD-sre.
-
DroneZ^
őstag
válasz
mimi_bacsi #2369 üzenetére
Mind2 kompatibilis szerintem mert lehet kapni DVI-MiniDVI átalakítót, és asszem DisplayPort is van az említett monitoron. De hogy az első működik, az ezer százalék.
-
DroneZ^
őstag
válasz
old_artist #2323 üzenetére
nekem is ilyen kellene de sehol sincs...
Samsung T240 nagyon rossz e mellett? -
DroneZ^
őstag
SAMSUNG 2443BW-ről most olvastam egy tetsztet mi szerint nem olyan rossz... tapasztalatok? van valakinek ilyen?
-
DroneZ^
őstag
-
DroneZ^
őstag
Na hozzunk már nekem össze egy 24-es moncsit karácsonyra lécci!
-
DroneZ^
őstag
SAMSUNG 2443BW vélemény valaki?
-
DroneZ^
őstag
Dell E248WFP-t hol tudok venni 100e alatt?
General Direction, Kventa sem veszi fel... -
DroneZ^
őstag
Na lenne egy kérdésem, maximum 100e ig melyik 24"os fulHD-s LCD-k a legjobbak? Acer G24-et látta ma ismerösöm, aztmondta hogy rossz mert a széleken bevilágítást lehet látni
szóval valami más kellene 100alatt
Hú gyorsan valaki mondjon már, lehet karácsonyra lesz a dolog és akkor minél előbb kell cselekedni...
Láttam ezt a Samsung 2443BW-t, ami elég olcsó, valaki tud róla valamit?
És a Samsung 2443NW-ről? -
DroneZ^
őstag
válasz
Icewind #2285 üzenetére
elgondolkodtattál.. nekem a benq kinézetre jobban tetszik és több 100-assal a fényereje... már csak pénz kellene a dologhoz
Amugy engem a színek és a képminőség érdekel a legjobban, utálom pl ha filmnézés közben szembesülök azzal hogy narancs vagy piros szinü a bőre az embernek.. ami nagyon nem tetszik... A csillogó felület nagyon tetszik nekem, de ha ez az ára akkor inkább nem kell... Apple LCD-je mindent tud egyszerre mondjuk 340.000 értde az felejtős, minél olcsóbban kellene minél jobb 24"-os, egyre jobban tetszik nekem ez a Benq...
Van még valami más ami 150e alatt van és van ilyen jó? -
DroneZ^
őstag
válasz
killerjohn #2279 üzenetére
énis pont erre a kérdésre várok választ...
-
DroneZ^
őstag
LOL én azthittem hogy a cinema display-t csak arra a furcsa csatis macbook-ra lehet kötni, nemláttam sehol a leirasban se DVI csatlakozot se mást. sőtt még a reklámban is: "Az első kijelző amit kifejezetten a macbookhoz terveztek..."
Ja most olvastam hogy külön 30.000 forintért van átalakító hozzá
Vesz az ember fél millióért egy ilyen kijelzőt aztán még 30ért csak egy átalakítót -
DroneZ^
őstag
Egy 24"-os vagy nagyobb LCD monitort szeretnék venni.
Az Acer G24-et néztem ki magamnak, mert tükrös felülete van, ami nekem tetszik, és kontraszban is jó, prohardver teszten is dícsérték. Valaki tud róla esetleg valami rosszat is? Mert szerintem még árban is korrekt monitor. Milyen monitorok vannak ebben a kategóriában? Jöhetnek a javaslatok!
Aktív témák
Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Medence topik
- Milyen notebookot vegyek?
- EAFC 25
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest