- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Dotn
aktív tag
válasz
old_artist #2721 üzenetére
Udv
Na meg jott a dragasag (S2402WE-BK) eizo moncsi. Ahoz kepest,hogy TN-paneles szerintem nagyon jo kis monitor. Addig kihuzom vele mig meg nem tudom venni a HD2442W.t. Sokkal szebb kepe van mint a mellettem levo BENQ 24-es monitornak. Sajnos a gyari beallitasai nem a legjobbak ezert turkaltam egy kicsit benne,de azthiszem egy kalibralas mindenfelekeppen raferne szegenykere. Erdekes,hogy egy ilyen cegtol mint az eizo nem kaphatnak a vasarlok kalibralt monitorokat.
Mindenesetre aki TN-paneles monitorban gondolkodik,az nyugodtan gondolkodhat eizo S2402WE-BK-ban,mert nagyon jo kis monitor.
Mondjuk ha esetleg van erre a monitorra kalibralt eredmeny azt szivessen elfogadnam,mig meg nem jon a megrendelt kalibratorom. Arra meg varnom kell sajnos.Ha megjon a kalibratorom akkor mindenfelekeppen kuldok neked privit.
-
Dotn
aktív tag
válasz
old_artist #2715 üzenetére
Szia
Ha minden igaz mar jovohetre meg jon az S2402W monitorom a kalibrator csak jovo honapban lesz meg. Egyebkent ennek a monitornak kijott egy ujabb verzioja is (FlexScan EV2411W) mi a kulonbseg a ketto kozott? Lehet elhamarkodtam a megrendelest?
Ez tetszett....." de ha majd megveszed a HD2442W-det, akkor pazar élményben részesülhetsz majd, azt garantálom! "
Sajnos erre a pazar elmenyre meg varnom kell egy keveset.
-
Dotn
aktív tag
válasz
old_artist #2705 üzenetére
Szia
Koszonom szepen a kimerito valaszt,amit persze masok is tudnak hasznositani itt a forumon. Ha valaki TN paneles monitort akar venni akkor mar nem is kerdes mit vegyen.
Eizo S2402W-t a leirtak alapjan nagyon jonak tunik a TN panelesek kozt.Termeszetessen nem mondtam le a HD2442W eizo monitorrol!!! Kicsit meg gyujtogetek es azon nyomban repulok a boltba ha meg van ra a keret.
Ja elfelejtettem mondani,hogy megrendeltem egy (eizo Kalibrator DTP94B X-rite) ezzel fogom majd bekalibralni. Errol mi a velemenyed?
Udv Dotn
-
Dotn
aktív tag
Sziasztok nekem Old_artist-hoz lenne egy kerdesem. Nem tudom,hogy emlekszel de privatban kertem toled egy kis segitseget,hogy melyik eizo monitort vegyem a ketto kozul.
( HD2442W vagy SX2461W ) Mindketto nagyon jo kis monitor de a filmek es a jatekok miatt en a HD2442W mellett dontottem,de sajnos meg varnom kell egy kevesett az anyagiak miatt.
Viszont nagyon jo aron hozza jutottam egy Eizo 24" LCD FlexScan S2402WSEK Black TN paneles monitorhoz. Arra gondoltam mig meg nem lesz a penzem a HD2442W-re addig ezzel kihuznam.
A kerdesem az lenne,ha jobb ez a TN paneles eizo mint a 24-es verseny tarsai mint pl. (samsung,Acer,Benq,stb ) mibben teszi ezt pl. Gondolom az elektronikaja miatt es meg mik lehetnek azok a tenyezok amivel jobb lehet. ( ha jobb )Te mint eizo szakerto biztos kimerito valaszt tudsz nekem adni. Elore is koszonom a faradozasodat. Es ha valaki esetleg TN paneles eizon gondolkodik ok is okosabbak lesznek egy kicsit.
Udv Dotn
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32BG850NUXEN) 32" 4K CSÚCS GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest