- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Aktív témák
-
old_artist
addikt
válasz
Zoluska #2722 üzenetére
Üdv!
Nagyon okosan és megfontoltan döntöttél, és csak osztani tudom a véleményedet az utolsó mondatoddal, amit mindenkinek csak ajánlani tudok:
"Mivel hosszú távra tervezem, rájöttem jobban megéri 130-at rákölteni, mint 75-öt, aztán éveken keresztül bánni, hogy nem tudtam még egy hónapot várni."
-
old_artist
addikt
válasz
Zoluska #2718 üzenetére
Üdv!
Most néztem a mail-jeimet, mivel megkértem egy ismerősömet, akinek van BenQ FP241VW-je, és most jött meg az Input-lg teszt eredménye, amit egy Sony G500-as CRT-vel szemben végzett, tehát az ő mérései alapján (sajnos képet nem tudott készíteni fgép hiányában), 35-53ms között mért, viszont az utánhúzásra aránylag jó eredményt látott!
-
old_artist
addikt
válasz
Zoluska #2716 üzenetére
Üdv!
Tulajdonképpen a két BenQ között részben a panelban van eltérés:
- FP241W, 6ms g2g 24"-os WS AU Optronics P-MVA (M240UW01 V0) - viszont már nem forgalmazzák, a
- FP241VW, 6ms g2g+BFI 24"-os WS AU Optronics AMVA (M240UW01 V2) panellel rendelkezik, az FP241VW valamivel jobb! -
-
old_artist
addikt
válasz
Zoluska #2708 üzenetére
Üdv!
A Lenovo L220x-ről csak annyit, hogy ha bontatlanul veszed, akkor nagyon szerencsésnek kell lenned, hogy pixel/sub-pixel hiba menteset kifogjál - akkor lottóznod is kell, s szerintem ötösöd is lenne! Csak olyan kereskedőtől vegyél, aki vállalja, hogy pixel garanciára tesztelve eladja Neked! Általában 100-ból 99 sub-pixel hibás, és nem cserélik ki emiatt!
Egyébként nagyon kiváló monitor, az input-lag-ja is nagyon jó (saját mérés szerint 11-28ms közötti)! Nagyon jó a képminősége és kalibrálva 140cd/m2-es fénysűrűségnél, 2,2 gammánál és 6500Kelvinnél átlagosan deltaE 0,3, max.0,7 alatti eredménye van!Lehet, hogy már olvastad ...
-
SalvadorLynx
aktív tag
válasz
Zoluska #2703 üzenetére
A redtowerben kapsz benq fp241vw-t. Direkt játékra fejlesztett típus. MVA panel. Nincs input lag ghosting, gyönyörű a képe csak ajánlani tudom. Amúgy tapasztalatom szerint 24" sok átlag felhasználásra, de hamondjuk nem ülsz túl közel a monitorhoz autózni és focizni jó. Stratégigi játékokhoz túl nagy és a football manager 2009-et sem ehhez a modellhez tervezték. Az ára 106000. Megéri, Full hd tele mindenféle csatlakozókkal.
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Crypto Trade
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest