- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Détépés
csendes tag
válasz
old_artist #2363 üzenetére
Szia,
igazából nem a clone mód a lényeg, vagy a két monitor, hanem, hogy a 2475 ezzel a kártyával nem megy. Ha csak ő van feltéve, akkor sem. Ha menne, biztos menne clone-ba is. -
Détépés
csendes tag
válasz
bigdigit #2358 üzenetére
Szia!
Ugyan azzal a kártyával produkálja a jelenséget XP-be és vistába?
Milyen VGA kártyát használsz?
Nekem ezt a vistába csinálja, XP-vel nem próbáltam. Monitor főkapcsolóval (hátsó) sem jön vissza készenlétiből, de ha egyébként megy a monitor és a DVI csatit kihúzom működés közben és visszadugom, működik a monitor. -
Détépés
csendes tag
válasz
old_artist #2357 üzenetére
Szia!
Persze megpróbálom más kártyával is, ha müködik egyébként is a 4850-ben gondolkozom.
Csak mielött megveszem ki kell próbálni valahol (na ez nem egyszerű).
Másik monitorral clone-be nem sok értelme van kipróbálni, mert a mostani kártyával sehogy sem megy, szólóban sem.
Egyébként köszi a segítséget, ha egyenesbe van a dolgog jelentkezek Nálad. -
Détépés
csendes tag
Sziasztok,
vettem egy LP2475w-t (döntésemhez nagymértékben hozzájárult ezen topic olvasása).Szeretném kalibráltatni, old_artist kollégával vagy mással. (várom jelentkezését), de ezt megelőzően megoldást keresek VGA kártya (?) problémámra:
Vettem egy R3650 T2D512 kártyát. DTP-vel foglalkozom, nem játszom, úgy gondoltam ennyi megfelel, ami fontos volt az a 2db DVI kimenet, a clone lehetőség (amit a vista alapból nem tud), és a szaturáció szabályolyzhatósága. 2 monitort használok, a másik egy 23-as cinema HD display (ezt már több mint 3 éve használom).
A Hp monitor a következőképpen viselkedik: ha lekapcsol a képernyővédő és készenlétibe megy a gép, a HP monitor nem áll vissza semmire sem (egér, billenytyű stb), a cinema
monitor mindent jól csinál. (ugyan ezt teszi, ha a készenléti kapcsolóval vagy a főkapcsolóval kikapcsolom menet közben a monitort, nem lehet visszakapcsolni. A kábeleket, kimeneteket megfordítva sem változik a helyzet, a hiba ugyan az marad. Teljesen úgy nézett ki a dolog, hogy a monitor szoftverhibás(?) bejelentettem a HP-nek (a helyszíni garancia teljesen korrekten működik) rögtön egy új monitorral érkeztek (igaz egy pár napot várni kellett mert nem volt bent az országban). Láss csodát az új monitor is ugyan ezt csinálta, a szervízes ember sem értette a történetet, arra jutott, hogy valószínűleg a csere monitor is hibás, és visszavitte azzal, hogy hoznak egy ujjat és kijön egy szervízmérnök. Jött is pár nap múlva a szervízmérnök egy harmadik monitorral, de mondta, hogy az előző monitor is hibátlan volt amit visszavittek.
Mondanom sem kell, hogy ez a 3. monitor is ugyan azt csinálta mint a többi. Az emberünk kb 3 órát próbálkozott a helyszínen, de nem jutott semmire. Ilyen problémával még nem találkoztak, arra jutott, hogy a monitor valahogy összeveszik a kártyával, de mindamellet ő is azt gondolta, hogy a kártya sem roszz, csak nem szívlelik egymást. Arra a kérdésemre, hogy a HP miért nem publikálja valahol, hogy milyen kártyákra tesztelte a monitort és miért nem hívja fel a figyelmet, hogy nem minden kártyával megy nem tudott válaszolni. Minthogy arra a kérdésemre sem, hogy miért nem adnak magyar nyelvű kezelési utasítást a monitorhoz (ez a mániám), mivel ezt még törvény is előírja. (ezt akkor kérdeztem meg, amikor a monitor menűjében volt egy-két opció aminek az értelmezésén a szervízmérnöknek is hosszasan el kellett gondolkodni)
A monitor egyébként egy laptop VGA kimenetéről hibátlanul megy, egy másik laptop DVI kimenetéről szintén.Találkozott hasonló problémáról valaki? Tud-e valaki tanácsot adni, hogy milyen kártyát vegyek, vagy mi lehet a megoldás?
Köszönettel várom hozzászolásaitokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest