- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
SteadyMan
aktív tag
Hi!
A 24"-os Samu TN paneles 2493HM-ről már volt itt is szó. Sokan a fényes kávakivitel miatt húzódoztak tőle. Na itt egy teszt a matt utódról. (2494HM vagy HS)
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
old_artist #2582 üzenetére
Hi Old_artist!
Köszi a választ. A HP-hez adott D-Sub --> DVI-A kábel szerintem megoldja a laptop monitorjelének megjelenítését.
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
old_artist #2574 üzenetére
Hi Old_artist!
Ez az 1db DVI az LG2600HP-BF en engem is foglakoztat, a HP2475W-n a 2db DVI + még DisplayPort azért jobbnak tűnik. Az LG-n viszont van még anlóg bemenet is, amit a HP-ről már lespóroltak.
Pl. egy régebbi laptopot, aminek csak analóg VGA kimenete van nem is tudom simán rákötni a HP-re? Úgy rémlik, hogy VGA-DVI átalakítók elég húzós árban vannak, mert drága az AD átalakító.
Vagy van valami egyszerűbb megoldás? -
SteadyMan
aktív tag
válasz
old_artist #2501 üzenetére
Hi Old_Artist!
Köszi a választ. Amúgy ia a HP LP2475W-vel szemezgetek, de ez a 26"-os LG egy kicsit felkorbálcsolta az állóvizet. Én is kíváncsian várom, hogy milyen benyomások lesznek az LG teszt után.
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
old_artist #2493 üzenetére
Hi Old-Artist!
Szerinted ez az LG W2600HP-BF jobb vétel a HP 2475W-nél?
26" vs. 24", illetve S-IPS vs. H-IPS?
Azt olvasom itt a fórumon, hogy a HP-ről jók a tapasztalatok, de az LG-ről nem sok hír van. Mint gyártó, mindkettő jónak tűnik, panel szinten sem hiszem, hogy túl nagy a különbség, árban is kb. egyformák és a +2 coll az LG javára válik. -
SteadyMan
aktív tag
Hi Old_artist!
Mint nagy HP2475W szakértő meg tudnád mondani, hogy a monitort hogyan lehet falra felszerelni?
Az látom a leírásában, hogy VESA100-as szabvány felfogatású, azaz 100mm-es lyuktávolságú furatok vannak hátul, de ehhez lehet kapni valamilyen konzolt, vagy külön rászerelhető lapot, amivel a falra rögzíthető?(Csak azért érdekelne, mert ezzel lehet nyerni vagy 10cm mélységet az asztalon, ha elhagyom az eredeti tappancsát, ami valljuk be elég ormótlanra sikeredett, még ha stabilan is tartja a nem csekély súlyú monitort.)
Köszi a választ:
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
old_artist #1924 üzenetére
Ennyiért nem hiszem, hogy autóba ülnék....
-
SteadyMan
aktív tag
Hi Geoff!
Lenne néhány kérdésem, ha tudnál rá válaszolni, nagyon köszönöm.
1. Milyen vidikarival hajtod a két HP2475W-t? (Gondolom egy szgépre van kötve mindkét HP.)
2. Megy mindkét monitor egyszerre 1920x1200-as felbontásban?
3. A DVI bemeneteit használod a HP-knek, vagy van tapasztalatod a DisplayPort bemenettel? (Ez azért érdekelne, mert a DVI-n 60Hz-es a FullHD és nem tudom, hogy a DisplayPorton megy e 75Hz-en a moncsi?)
4. Lehet a két monitort úgy használni, hogy több Widows ablakból áthúzod egérrel egyik-másikat az egyik monitorról a másikra? Bár tudom, hogy ez nem a monitortól függ, hanem a videókártyától, csak érdekelne, hogy próbáltad e és nincs véletlenül olyan jelenség, hogy "eltűnik" az áthúzott ablak, vagy csak a szellemképe jelenik meg a másik monitoron? Mert ilyet már láttam sajnos.
Köszi:
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
old_artist #1817 üzenetére
Hi Old_artist!
A HP 2475W a DVI bemeneteken 1920x1200 felbontásban 60Hz-en megy?
Nem próbáltad véletlenül a Displayporton? Ott tud esetleg 75Hz-et? -
SteadyMan
aktív tag
válasz
old_artist #1680 üzenetére
Köszi!
Ez igen jó leírás a különböző panelekről. Már értem a voksod!
Egyébként kellett kalibrálnod, a HP-t?
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
old_artist #1677 üzenetére
Hi Old_artist!
Akkor itt kérdezek a "Samsung monitorok" topic helyett.
Végigböngésztem a HP LP2475W-ről a teszteket, hozzászólásokat. Tényleg jó cuccnak tűnik, ahogy kiveszem a hsz-eidből meg vagy vele elégedve.
Ez a 21-26ms InputLag már nem olyan rossz.
Emellett én is nézegettem még a Dell2408WFP-t, árban kb. egyformák, de a H-IPS kontra S-PVA között mi is a különbség?
Az Input Lag a HP javára dönt. Bemeneti csatlakozókban viszont a Dell jobban el van látva, de azt nem tudom, hogy paramétereiben hogyan állnak egymáshoz képest. -
SteadyMan
aktív tag
Hi!
Mi a véleményetek a 24"-os Samsung SyncMaster 2493HM monitorról?
Van valakinek ilyen, aki tud róla gyakorlati tapasztalatokat mondani?
Köszi, ha válaszoltok:
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest