Aktív témák
-
DroneZ
aktív tag
válasz
old_artist #2927 üzenetére
igen sokan írtátok hogy elég húzós a dell ára. valóban az de nem ennyiért venném, nem véletlen van a válaszra szánt monirotok között
a lagg már inkább aggaszt, utánanéztem és tényleg elég sokat késik. mivel ajánlottatok itt többen is többféle lcd-t majd utánaolvasgatok vagy kérdezgetek aztán majd lesz ami lesz.mindenesetre köszönöm az ötleteket, válaszokat mindenkinek.
-
DroneZ
aktív tag
sziasztok. biztos tette már fel valaki ezt a kérdést, azonban kutatásaim eredménytelenek voltak.
játékra szeretnék vásárolni egy 24"-os monitort, valami 100e Ft-ig terjedő összeghatárig. lényege hogy 2ms-os legyen, támogassa az 1920x1200-at (bár szerintem ezt már minden jobb minőségű 24"-os megjelenítő tudja) és a HD-t, jah és ha lehet akkor minél pontosabb legyen a színmegjelenítése... hogy mi fontos még azt már ti tudjátok.
ha valakinek van valami ötlete ezzel kapcsolatban akkor azokat szívesen várom... én egyébként amit eddig találtam az a Dell 2408WFP (bár úgy hallottam hogy késik sokat) és a Samsung 2443BW. mivel ezek nem annyira jók játékra és nem is találtam jobbat ezért kérdezem meg a hozzáértőket.
köszönöm előre is!
üdv.: D
Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Google Home/Nest
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Megújult a PROHARDVER!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged