- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hová lett 1000 mAh?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
old_artist
addikt
válasz
mindfreak #3515 üzenetére
Üvd!
... vagy esetleg ha az ár fontos, akkor a most megjelenő H-IPS paneles LG-k megoldást jelenthetnek majd ...
-
Sensation
tag
válasz
mindfreak #3423 üzenetére
Köszönöm szépen.
Akkor már csak az a kérdés hogy 2433BW vagy 2443BW.. a 33-nak sokkal szebb a dizájnja, és olcsóbb is, kérdés jobb is e..
Szerk: Ha jól láttam csak forgathatóságban különböznek. Ami nembiztos hogy kell nekem..
Amit viszont sajnálok az a HDMI, de végülis megvagyok a DVI-vel is.Thx.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
mindfreak #2241 üzenetére
Én is kiváncsi lennék, hogy clayman-nek mi volt a gondja játék közben.Egyébként lehet, hogy az általad linkelt videónál lévő hozzászólás, csökkenti az input lag-ot.
"Did you disabled Hardware Acceleration?
"BTW, disabling Hardware acceleration under windows XP, reduces the lag.
Control Panel > Display > Settings > Advanced > Troubleshoot > Hardware acceleration Slider > move one notch to left."Also, changing the Maximum Pre-rendered Frames in Nvidia Control Panel > Manage 3D Settings from 3 to 2, should help. "
-
clayman
aktív tag
válasz
mindfreak #2233 üzenetére
Furcsa, hogy épp COD4-gyel demózza ezt a monitort... mindenre jó, csak játékra nem. Egyetlen óra játék után vissza kellett térnem a jó öreg 19''-osomhoz, annyira zavart a 60Hz és az input lag.
Persze lehet, hogy tud valamit, amit mi nem, és 75Hz-en járatja DisplayPorton, ezt én is szívesen kipróbálnám, ha nem lenne már egy hete sikertelen a DisplayPortos videokari-beszerező akcióm.
Ez a 75Hz mellesleg a filmekhez se jönne rosszul, mint ahogy már kifejtettem, elég zavaró 60Hz-en 24fps-es movie-t nézni... számomra...
-
old_artist
addikt
válasz
mindfreak #2235 üzenetére
Üdv!
Igen, utólag már láttam, hogy 2 gép van, de a Matrox-on (csak a fiam szokott néha "élveszkedni"), megy majd' minden játék - a Call of Duty 4-et is láttam, hogy "zongorázza" rajta!
mod: nagyon jó kis kártya, már vagy 15 éve mindig van egy-egy típusom belőle! ...én inkább képszerkesztésre és színbontásra használom, de a játékok alatt is kifigástalanul üzemel!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
mindfreak #2174 üzenetére
Hali engem is érdekel ez a monitor a 245B+ megoszthatnád bővebben a tapasztalataidat róla.
Mert eddig egy 32"-os Full HD-s LCD TV-n gondolkoztam de lehet hogy arról lemondok mert túl sok a gond a PC-s használattal.
Nekem is egy jó 24"-os monitor kellene ezért gondoltam a 245B-re az nem számít hogy szín helyes e vagy sem mivel legfőképp játékra használnám tehát engem nem zavar az hogy TN-es e vagy semSzóval ez a monitor szerinted jó játékra
Bocs hogy ennyire láma vok
-
-
tlac
nagyúr
válasz
mindfreak #2144 üzenetére
igen, ezt én is kiszúrtam, de szerintem emiatt írták, hogy energiatakarékos:
Alacsony energiafelvétel (0,3 W kikapcsolva, energiatakarékos mód)
ez viszont nem lényeges, mert úgy is áramtalanítom az egész gépet
az 55-65W meg inkább átlagos, ahogy néztem a többi monitort is -
tlac
nagyúr
válasz
mindfreak #2140 üzenetére
kösz
a benq-nak eléggé elrettentő a 120W-os fogyasztás (most kb monitorral együtt fogyaszthat ennyit a gépem) és a 100k-s ára, nem tudom, hogy megér-e ennyit a jobb színhűség
a mostani monitorom is 16ms-os (ha éppen jön belőle kép), ennél kicsit szeretnék gyorsabbat
a másik kettőt még nézegetem
-
Icewind
aktív tag
válasz
mindfreak #2105 üzenetére
angol so-so, az ilyen szakcikkeknek csak a felét szoktam érteni
(még egyelőre..)
De biztos létezik valami megoldás a problémára
Részemről képet már viszonylag ritkán szerkesztgetek, videokat viszont annál inkább, nem lenne szerencsés egy ilyen erősen szaturált képernyő
-
old_artist
addikt
-
mindfreak
őstag
-
old_artist
addikt
válasz
mindfreak #2085 üzenetére
Üdv!
Állítólag, ha valaki a DisplayPort módban használja (s csak ilyenre alkalmas VGA-n), akkor az nem gond, viszont szvsz nem DisplayPort mód függő a dolog, hanem elektronika és panel kérdése, s az, hogy mennyire bízhatunk, a nem gyári értékekkel való üzemeltetésben!
-
airvia
csendes tag
válasz
mindfreak #2072 üzenetére
Nem az én ajándékom lesz, és mivel titokban szeretném tartani nem tudom három napig tesztelni...az ajándékozottnak tuti feltűnne egy óriás monitor a kisszobában.
Csak reménykedni tudok, hogy nem gyári hibás.
Valaki a hp-care pakkról tud már valamit? Melyiket kéne megvennem?
-
prompt
tag
válasz
mindfreak #2038 üzenetére
Az ár/érték arányt is gondoltam, hogy érdemes figyelembe venni az EIZO-val kapcsolatban is, ahogy azt ebben a második hozzászólásodban tetted is a HP és Dell összehasonlításában
Amúgy nekem a 2407wfp kistesója van, 2007wfp, aminek szeretem a designját, de a dell-től viszont picit elment a kedvem. Ettől függetlenül jó a 2408wfp, úgyhogy kénytelen vagyok azt is számításba venniA HP-nek igaz, hogy stabilabbnak tűnik a talpa, de pont az a része nem tetszik ormótlansága miatt..
Szóval a Dell-t nem szeretném a mostani miatt és a nagy input lag miatt, a HP-t nem szeretném mert valaki írta itt, hogy 4 pixelhibásat cseréltetett vissza eddig (a Dell-el is pont ez volt a bajom), ráadásul a designja sem tetszik annyira, Eizo-t meg nem szeretnék, mert drága, raádásul az még csak egy alap típus. Melyik rosszat válasszam?
-
Ult!ma
csendes tag
válasz
mindfreak #2012 üzenetére
Hehe
Itt jön be az, hogy a CRT-monitoraim natív felbontása is jóval több, mint amennyin világéletemben használtam. 1024*768 fölé sosem mentem.
Köszi a segítséget!
Jajj, de elfelejtettél írni bármit is írni arról, hogy a Display Port mekkora képminőségbeli javulást hoz? Mert ha nem fontos annyira, akkor lehet, valami nagyon alap 4870 belefér a költségekbe a Display Port-os 4850-el szemben.
-
Ult!ma
csendes tag
válasz
mindfreak #2010 üzenetére
Na várjál, akkor nincs is olyan beállítás, hogy ne legyen vagy torz, vagy keretes?
Továbbá, a desktopot valószínűleg 1024*768-ban használnám, vagy valami hasonlóban, nincs olyan lehetőség, mint az ősrégi CRT monitoromon, hogy manuálisan széthúzom a képet? Csak van...
Mert akkor fognám magam, és amint van lehetőségem jobb videokártyát venni, akkor csak lecserélném és onnantól kezdve tudnék nagy felbontásban működni, addig meg ha nem fut 1920-ban, akkor levenném valamennyire és manuálisan széthúznám a képet.
Vagy akkor hogy működnek ezek a monitorok (konkrétan a HP LP2475w-ra gondolok), el vagyok tévedve nagyon?
-
Ult!ma
csendes tag
válasz
mindfreak #2005 üzenetére
Hmm, akkor lépjünk még egyet előre: van egyáltalán értelme a DisplayPort-nak játékokban? Lehet, hogy hülye kérdés, de akárhol olvasgattam, mindenhol azt írják, hogy a DisplayPort filmek, illetve hasonló dolgok esetén jelent hatalmas különbséget.
Amúgy szívem szerint 4870-et vennék, de az már tényleg nagyon sokba kerül.
Mi történik akkor, ha az ember vesz egy 1920*1200-as felbontást tudó monitort és nem használja ki teljesen, csak mittudomén 1440*akármekkora felbontáson nézi a dolgokat? Ilyen esetben várható torzítás vagy bármi más? Na mert érzem, hogy a 4850 még tuning után is csak kevés játékot fog tudni meghajtani 1920*1200ban.
Tippek?
Ult!ma
-
old_artist
addikt
válasz
mindfreak #1983 üzenetére
Üdv!
Már egyébként beszéltem a múlt héten velük (vagy 20-adjára kapcsolt az autómata, amire kivártam, majd 40 percem bánta az időmből és a pénztárcámnak), de ezt mondták a szervízesek, összefoglalva:
Ha nem rendeltetésszerűen van használva, amit a HP megad felbontás/Hz-nek, akkor a garancia bánhatja, mivel minden LCD-TFT monitornál élettartam függő is lehet a magasabb Hz-en történő használata, különösen a 8bit alatti (tehát 3x2bit + 2bit "összemosódásosaknál" - TN-eseknél, és nem ennél a valós 8bit-es 24"-osnál) színszámítású monitoroknál, ezért meggondolandó a használata!De majd még megpróbálom elérni őket!
-
old_artist
addikt
válasz
mindfreak #1980 üzenetére
Üdv!
A DisplayPort elvileg (pl. EIZO-nál Vsync-nél max.96-105Hz-et is bírna) digitálisan a 75Hz-et, de igen csak igénybe veszi a monitor panel és elektronikát e fölött való üzemeltetését, a túlmelegedéssel és a vezérlő igénybevételével, különösen az 1920x1200-ban, de ezt csak egy HP-s szaki tudná megmondani, hogy "megéri-e" esetleg a nagyobb Hz-en való üzemeltetést - de majd utána érdeklődöm!
A DisplayPort interfésszel tulajdonképpen/elvileg és gyakorlatilag is, át lehet vinni rengeteg adatot egy időegység alatt (2x-3x-4x), ezért is fog elterjedni a szabvány! -
old_artist
addikt
válasz
mindfreak #1977 üzenetére
Üdv!
Egy DisplayPort-os VGA-val próbáltam ki (átalakító nélkül - közvetlenül a VGA-val összeköttetésben, ezért is kölcsönöztem az egyik ismerősöm DisplayPort-os VGA-val felszerelt gépét), s azzal sokkal jobb volt a minősége!
- érdemes kipróbálni és esetleg ezzel meghajtani a monitort!
-
old_artist
addikt
válasz
mindfreak #1954 üzenetére
Üdv!
Igen, csak szoftveres fríssítésen esnek át a különböző GIG (052, 054, 058, stb.) rev.-ekkel a vezérlő panelben, amivel - ha jól tudom -, akkor a különböző jelátviteleket és a panel vezérlést frissítik! A hardveres (pl. GIG111) az mindig adott, mert ez egy adott gyártási technológiai és technikai alap feljesztés a panel és vezérlője között, amit különböző rev.-ekkel javítgathatnak!
-
Icewind
aktív tag
válasz
mindfreak #1963 üzenetére
Hát igen, annak valóban nagyon jó ára volt...
Igazából összeszedném a pénzt az LP2475W-re is, csak most a két fórumtárs rossz tapasztalata kicsit elriasztott... Az hogy a négy sarok sötétebb/világosabb ez általába így szokott lenni elég sok monitornál, hol jobban hol kevésbé, ez annyira nemhiszem hogy zavarna...
De ilyet hogy rószaszínes lesz a fehér, meg barnás sáv oldalt?!Na hát ezzel biztos nem tudnék kiegyezni és akkor kidobtam 150e forintot...
Gondolom nem mindegyik ilyen, csak szériahiba.. aztán ha pont kifogom... a benq-nál legalább a "blackout" a legfőbb széria gond, de az is csak DVI-n, és mivel nem azzal használom ez nem gond. Az meg hogy magas, nekem csak szimpatikus, egy átlag mérető monitornak alá kell tennem valamit hogy pont szembe legyen, elég magas vagyok én is..vagy feldobom a falra vmi tartóval..
Olvastott valaki külföldi fórumokba, sokaknál előfordultak HP színproblémák? Ez tuti nem garis?
-
bigdigit
addikt
-
NwL
tag
válasz
mindfreak #1875 üzenetére
Én a leírtak szerint cselekedtem.
A monitor osdjében beállítottam ezeket:
Fényerő: 30%
Kontraszt: 80%
R: 247%
G: 241%
B: 255%Majd bemásoltam ide az icc profilt: C:\WINDOWS\system32\spool\drivers\color\
Ezután a színkezelésnél aktiváltam a profilt, és újraindítottam a gépet.
Ezután vettem észre indításnál, hogy változik a színhőmérséklet.Program a HP Display assistant van fent, itt az Adjustnál más értékek voltak, ezeket is beállítottam arra mint az osd menüben.
Itt nem találtam olyan opciót, hogy be lehessen ide is tölteni az icc-t.Nekem már kezd kicsit kusza lenni. Felül írja az egyik a másik beállításait? Töröljem le az assistantot?
-
old_artist
addikt
válasz
mindfreak #1855 üzenetére
Bár lehet, hogy tettek egy próbát (raktárkészlet miatt), s látták, hogy kelendő a "portéka", vagy csak akcióztak - bár nagyon kevés ideig, kár volt, hogy visszavitték az árát, így már eladhatatlanná válik a HP LP2465-ös, mivel az LP2475W sokkal jobb alternatíva így!
szvsz nemsokára meggondolják magukat az ipon-osok, majd én is figyelem, hogy mennyire!- szvsz 120-125e körül lenne reális a 176e-rel szemben, de a mostani árával nem versenyképes!
-
old_artist
addikt
-
mzso
veterán
válasz
mindfreak #1805 üzenetére
És végül milyet vettél?
---
Ma nézegettem egy nec accusync 223-at ami ugye egy TN paneles monitor. Hát hogy mit ne mondjak elég rendesen kiemelte a kódolási hibákat a 720p-s epizódokban (leginkább a sötétebb részeken). A fényerő és a kontraszt állításával mintha javult volna egy kicsit, de nem volt valami szép úgy sem (mondjuk nem hinném hogy ráhibáztam volna az optimális beállításra). Ez a túl kevés színárnyalat miatt van? A többi TN-es monitor (mint pl. a 245b+) az jobb képet ad mint ez? Mert ha ennél többet a TN akkor lehet hogy megvárom az oled korszakot... -
mzso
veterán
válasz
mindfreak #1792 üzenetére
Kár hogy ilyen drágák ezek. 15-25k-val olcsóbb lenne szinte bizonyos hogy ezt venném.
Kicsit félek amúgy a TN panelesektől hogy folyton idegesíteni fog hogy a szélek felé nem olyan a színe mint kellene. Amúgy hogyhogy nem jár rá 3 napos pixelhiba garancia? HP-nál nem divat? -
Zola007
veterán
válasz
mindfreak #1781 üzenetére
Köszi a választ
Nem is gondolkodtam TN-panelen kívül ilyen áron ekkora méretben
A "jó színek" nálam: egyáltalán kalibrálható legyen, ne túl hideg/meleg (sajna 1-2 tft-ről már kiderült az ismerősök körében - 20-22 colon - hogy szinte képtelenség kihozni belőlük bármi normálisat) Normális dinamika és kontrasztMivel 3 éve vettem utoljára monitort, azt gondoltam, hogy színek/kontraszt/bevilágítás(főleg az utolsó) nem okozhat gondot a jelen tft-jének, de ipon-os teszteket nézegetve tévedtem.
Filmmel az a baj, hogy ugye szinte minden divxben jön ki a leggyorsabban, illetve van amiből egyáltalán nincs HD, mint régebbi és a nem annyira sikerfilmek.
No meg az 1080p-t nem is igazán szereti a gépem
Kicsit próbáltam magamban letisztázni, hogy mire is lenne szükségem, mert ez egyelőre hirtelenfelindulásos gondolat volt.
Végülis kevés képszerkesztés, excel és inkább filmek miatt lenne szükségem nagyobbra, a többi területen is persze pozitív, de nem indokol váltást.
Ezek miatt pedig nem biztos, hogy megéri a körültekintésem alapján (prohardver+iponos teszetek, itteni vélemények) most vennem egy monitort, mivel pl bevilágítás, normális kinézet, ár, garancia is fontos, és hát én sem találtam túl sok típust, ami ennek megfelelne.
Lehet, hogy jobban járnék, ha munkára maradna a mostani 19-es és vennék inkább külön egy 32-es lcd tv-t a filmekre.
Helyspórolás is lett volna a cél, ha már úgyis gépről mennek a filmek, sima tévét meg nem nézek. -
clayman
aktív tag
válasz
mindfreak #1736 üzenetére
19" TN panel után vettem én is és (szinte) semmi különbséget nem lehet érezni ezen a téren!
Huh, akkor vagy te voltál nagyon szerencsés, vagy én voltam nagyon peches a 931BF-fel! -- utóbbi biztosan
. Ugyanis azt kell mondjam, hogy a 931BF-hez képest ég és föld.
Gyönyörű, élénk színek, érződik, hogy nem "ki van erőltetve" egy erre alkalmatlan technológiából, hanem erre van kitalálva. Mondanom sem kell, hogy sávosodás és hasonló szóba se kerülhet. Kalibrálás után deltaE max 0.7, átlag 0.3.
A pixelek szépek, valóban nagyon keskeny a köztük futó elektróda, távolról nézve szép, homogén képet ad, szépek a betűk is, jól olvashatók.
A fekete is szép homogén, bevilágítás abszolút egyik oldalról sem látható. Egy kicsit mondjuk sötétebb feketére számítottam a tftcentral-os review után, de valszeg elfogult voltam, ez pont nem az a dolog, amit egy tesztben ne lehetne pontosan kimérni...
Az utánhúzást sajnos játékkal nem tudtuk letesztelni, a desktopon letesztelve (ablakok mozgatásával) alig tűnt rosszabbnak, mint az ebből a szempontból még számomra is tökéletes 931BF.
Az input lag viszont kényes terület. Bár valószínűleg ebben a használt nem-éppen-gamer egér is közrejátszott, érezhetően lassabb volt a (játékokra kihegyezett) 931BF-nél.
Továbbá a legfájóbb pont, hogy 1920x1200-as felbontásban 60Hz a max, amit bír, bár a max horizontális frekije 94Hz, tehát elméletileg épp beleférne a 75Hz, de sehol nem írják, hogy képes lenne rá. Ha esetleg valakinek van ilyen, és neki megy a 75Hz, kérem írja meg.
Ez a kettő együtt számomra tehát azt jelenti, hogy komoly játékra alkalmatlan a monitor, minden másra viszont tökéletes.
Ugyanakkor ha valakinek megy 1920x1200x75Hz, akkor rögtön megveszem!
Mégegyszer kösözöm old_artist és Hexaa kollégáknak a lehetőséget!
-
old_artist
addikt
válasz
mindfreak #1703 üzenetére
Üdv!
Igen, a designerek "nem álltak a magaslatokban kreatívitás szempontjából" ezzel az igen fura HP LP2475W-vel, külső benyomása egy kicsit elriasztja a vevőket (de hisz nem egy szobadísznek vásároljuk), a hátsó illesztés design megoldása viszont ötletes - nem csavarozott, az egyik legstabilabb készülék, a pivot módot egyszerűen "kisújjal" lehet kezelhetővé tenni, de ellensúlyozásként kapunk egy sokkal jobb elektronikát és egy nagyon jó panelt, mint a Dell, ... és az input-lag-ról nem is beszélve, hogy a Dell ilyen szempontból nagyon is alulmarad, még a többi monitorral szemben is!
Igen, még pixel, sőt sub-pixel hibáról sem beszélhetünk - eddig - a HP monitorokkal kapcsolatban is, ilyen szempopntból is egy igen megbízható kijelzőt kaphatunk! -
TrendWatcher
csendes tag
válasz
mindfreak #1661 üzenetére
Hi!
Megtaláltam. A Dell fórumba írta be a cégtől egy pofa:
Szintén itt árasztották el kérdésekkel, amire még ez írta:
Summery
A new firmware version of the 2408 was released. As the monitors work their way through the supply chain it will become more and more likely that you will receive a version A01 monitor when you order new.
For those getting replacements, all refurbished monitors in service stock should have the new firmware. If you get a new exchange there is still a chance it will be A00 but that should diminish over time.
The new firmware addresses:
1. Input lag.
2. Not coming out of standby with some video cards.
3. Changes the Sharpness settings to increments of 10 rather then 25.Thank you for your patients through all of this, believe me it's been as frustrating for me as it has been for many of you.
Ez még szeptemberben volt, azóta Kanada, USA már A01 rev-et kap, de Európa még ezek szerint messze van.
-
old_artist
addikt
válasz
mindfreak #1667 üzenetére
Üdv!
Ha majd kalibrálok egyet (valamikor
) a Gigabyte GeForce 9600 GT 512MB-os kártyá(d)ra, akkor elküldöm Neked az eredményeket és az icc profilt is, bár ez csak egy alternatíva lehet a számodra, mivel ahány monitor és VGA, annyi kalibrálási lehetőség, de még mindig jobb, mint egy gyári vagy szemre való beállítás, és biztos vagyok abban is, hogy a "piros" színed is "helyreugrik"!!!
-
old_artist
addikt
válasz
mindfreak #1665 üzenetére
Üdv!
szvsz azért tiltották le, mint sok mindent általában (hogy ha DVI-n használod), mivel digitális jelen jön, ezért a VGA kártyára hagyatkozik (állítgatást illetően), mivel onnan kapja a digit jelet - bár nem mindegy, hogy milyet és milyen szoftver lehetőséggel!
Lehet, hogy az új rev.-ben már lehet a szaturációt állítani - bár kétlem, de ha prof. kalibrátorral bekalibrálod, akkor a koloriméter kiszűri a szaturációból adódó hibatűrést is! -
old_artist
addikt
válasz
mindfreak #1621 üzenetére
Üdv!
A linkelt oldalon csak a csatolófelületnél 15 tûs D-Sub-ot olvastam, ezért írtam, de a megerősítésed, hogy van, csak előnyére változik!
Már később kételkedtem is benne, hogy nincs rajta, de nem volt időm utánanézni, tudom, soha sem higgyünk a kereskedői oldalaknak, mert megbízhatatlanok, és megtévesztőek a vásárlók számára, különösen a hazai! Kösz, a helyesbítést!
-
Icewind
aktív tag
válasz
mindfreak #1575 üzenetére
Hát az valóban nem túl előnyös ha a BenQ-n elmegy a kép
A magasság viszont nem lehhe probléma, mert bármelyik monitort is veszem, 95% hogy fali konzolon lesz.
Az input lag érdekes kérdés, és ezzel reagálnék jer1cho írására is, most samu 971P-m van, elötte egy 16ms-es viewsonic volt, igaz az még TN volt és régebbi. De és még sosem tapasztaltam utánhúzást semmilyen játéknál. Egyik barátomnak egy mondhatni márkátlan 25mses monitorja van - szintén nem láttam semmit. Persze, SPVA panelok input lagját ne hasonlítsam TN monitorok ms értékéhez, de talán - mint az előttem szóló - talán én sem vagyok annyira érzékeny rá. Amúgy sem játszom annyit, csak hébe-hóba...mondjuk ha valóban nagyon látszik windowsba is a mindennapi használat során, az már lehet probléma
Eizoval amúgy az is a bajom, hogy lehet menni mégfeljebb és mégfeljebb, de valahol muszáj meghúzni egy határt. Ha azt vesszük, mint irtam gyakran foglalkozom videoszerkesztéssel, 2009ben tervezek fullHD camot venni, és amúgyis egyre gyakrabban fogok hd videokkal foglalkozni... szal milyen jólenne már venni egy HD2442W -t amiben még a 24p is gond nélkül szalad. 250ért
Ha az lenne most a S2431WH árába, valahogy talán összeszedném a pénzt. Marad a nyálcsorgatás az Eizokra...
"Ezeken kívül még sok más nem TN paneles 24"-os is van"
Tudom, ebbe a hsz-be [link] még bővebb volt a lista, de szép lassan muszáj szelektálni hogy jussak valamire...
A Samsungtól továbbra is a búgás miatt félek. Értem én, hogy majdnem bármelyik monitornál előfordulhat ez, meg bizonyos szinten normális meg stb, mégis a samsungokra panaszkodnak szvsz a leggyakrabban emiatt.HP vs DELL csak képminőség tekintetében hogy dőlne el?
-
-
Icewind
aktív tag
válasz
mindfreak #1530 üzenetére
kb 1-1,5 méterre leszek a monitortol, a gépem csendesítése folyamatban, tartok töle hogy zavarni fog ha jól hallhatóan elkezd búgni
De ezek szerint nincs sok választásom. Azért ahogy nézem vannak akiknek egyáltalán nem ad ki semmilyen hangot, remélem sikerül kifognom egy ilyet
-
szeva000
addikt
válasz
mindfreak #1472 üzenetére
Ezt már említettem mielőtt megvettem a monitort,hogy az angliában élő ismerősöm már akkor ezt mondta,hogy ezek a HP monitorok csak bevezető áron ennyik...Ezért is vettem azonnal az osztrákoktól meg,mert erre számítani lehetett.
Mondjuk az szemétség,hogy pár eladott db után már nálunk emelik az árat,kint hagyták ezt árszintet vagy 2hónapig -
Vadgesztenye
csendes tag
válasz
mindfreak #1393 üzenetére
Az előző 19"-os monitoromhoz képest jóval nagyobb.
Tetszik a "szélesvásznúsága". Grafikai dolgoknál jól jön, pl. amikor photoshoppal dolgozom. Gondolom ezt is hamar meg lehet szokni, aztán kicsinek fog tűnni nemsokára!Sokat mást nem tudok mondani, mivel nem vagyok szakértő, így csak főként kívülről tudok véleményt alkotni. Remélem belülről is ugyan olyan jó lesz, mint kívülről!
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy kalibrálás után mennyivel lesz másabb (már ha segít valaki bekalibrálni). -
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- iPhone topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Filmgyűjtés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest