Aktív témák
-
atesz999
tag
Szia!
Bár nekem 2408-as Dell van,de a HP2475-ben sincs TV tuner,de szerintem nincs a piacon olyan SPVA-s vagy SIPS-es monitor,amiben lenne TV tuner.
A Samsung T240HD az pl 24"-os és TV tuneres,csakhát ez TN panelű.De ha van egy szimpla video magnó,azt rá lehet kötni a monitorra,és így a video magnót TV tunerként lehet használni.
-
old_artist
addikt
Üdv!
Igen, elég gyorsak voltak - meglepő!
Hát most már én sem tudom, mivel a CorePack szerint az U7936E csak L2045, LP2065, L2208w, L2245w, L2465, LP3065 monitorokhoz ajánlják, az U7937E-t meg az összes fel nem sorolt 20"-30"-os monitorokhoz, és ez 5 éves - én inkább az utóbbinál maradnék!
-
adm
őstag
hp carepack - Garancia kiterjesztés 5 éves, köv. m.napi helyszíni megj. (20"-30") - 8,5k
-
old_artist
addikt
Üdv!
Elviekben nem kell pakkot vásárolnod, mivel a teljes HP monitorra a gyártó garanciát vállal, sőt világgaris!
A HP CarePack-ot még a szeva000 intézi, hogy milyen úton-módon lehet érvényre juttatni, de most eléggé elfoglalt, de majd úgy is (be)jelentkezik vele, ha elintéződött nála, ha jól vettem ki a "szavaiból", akkor ez kb.10e körül lesz! -
old_artist
addikt
Üdv!
Igen, még a shopban a régi az ár, de majd kedd után kell megnézni!!!
Igen, aki leadta a rendelését és még nem kapta meg, az a régi áron veheti át!
A következő szériából biztos jut majd Neked is (miért ne?) - mivel nem tudtad átvenni, és nem rajtad ált/bukott meg a vásárlás! -
old_artist
addikt
Üdv!
Ha jól értesültem, akkor jövő héten is érkezik hozzá vagy 5 db!
A kereskedők meg azért írják ki, hogy 2-3 hét (esetleg), mivel a jövő héttől nagyon felmegy az áruk a TFT-knek, és a várakozó álláspont miatt, hogy mások milyen árképzéssel indulnak majd az ünnepi kereskedésnek!
-
old_artist
addikt
Üdv!
A Hexaa elmagyarázza és megmutatja ezzel az EIZO teszttel, ebben nagyon korrekt és megbízható, hogy nem kapsz pixel/sub(al)-pixel hibásat - azt garantálom!
-
NwL
tag
Üdv!
Én a Hp shopból vásároltam a 2475-öt és teljesen korrektek voltak. A monitoron nincs pixel hiba, de ahogy eddig visszaolvasgattam, és ahogy mondják, ennél a típusnál még nem volt senkinek. Én ajánlom őket, de persze ha 100%-ra akarsz menni akkor ott van Hexaa.
A monitorról pedig csak jót tudok elmondani. Nekem 100%-osan megérte a kiadott pénzt.
Care Pack-et én nem vásároltam hozzá. -
old_artist
addikt
Üdv!
... én csak a száraz tényeket írom, hogy mivel járnál a legjobban, mert manapság a legfontosabb, hogy pixel hiba mentesen és minden ellenőrzés mellett érdemes monitort vásárolni, és olyan helyen, ahol ezt megengedik, és nem zsákba-macska szerűen, mert sok topikos - mint láthatod -, csak szenved, ha valami baj történik, a csere készülékkel kapcsolatban!
A Care Pack utólag is vásárolható - igen!mod: csak azért ajánlom a Hexaa-t, mert ott teljes ellenőrzés mellett - mindenre kiterjedően - tudod megvásárolni a készüléket, de ha valaki tud még egy ilyen helyet, akkor szóljon, ne tartsa magában!
-
old_artist
addikt
Üdv!
Igen, a HpShop-ban 2e-rel olcsóbb, és szvsz semmi gond az üzlettel, már többen is vásároltak Náluk, viszont nincs pixel hibára tesztelés, csak bontatlanul lehet vásárolni, és a fizetés után már csak a Class II. osztály szerint érvényes a pixel garancia (2 pixel vagy 5 sub-pixel hiba esetén cserélik !?!?) - meggondolandó!
A Care Pack-ra vonatkozó megváltásra a szeva000 fórumtárs tudna majd bővebb információkkal szolgálni, várjuk meg szvsz az ügyintézését, hogy ez mivel jár, és mit fed!- most intérzi!
-
old_artist
addikt
Üdv!
Mindkét monitort meg lehet hajtani a 8800gts/512 kártyával (tapaszatatból mondom), így azzal nem lesz gond, viszont a későbbiekben, ha "nagy játékos vagy", akkor pl. ajánlott az ATI HD4850/4870-re való csere!
Egy picit elfogult vagyok a HP-vel szemben, mivel rendelkezek az LP2475W monitorral, s csak azt tudom mondani róla, hogy kiváló az input-lag-ja (saját mérés 21-26ms a Dell 65-80ms-omával) és a feketéje a Dell-el szemben - ezért is nevezik "Dell-verőnek"! A H-IPS panelnak köszönhetően a HP-t belépő színtű professzionális monitornak tartom, szinte mindenre kiváló ár/érték/tudás színtjén (grafikai, képszerkesztési, games, DVD film, stb.), és a többi tulajok, akik már rendelkeznek vele, nem bánták meg a Dell-el szembeni megvételét, különösen, ha be is van kalibrálva, egy nagyon kitűnő színterű, színintenzitású monitorral találhatod szembe magadat!
Az igaz, hogy design szempontjából a Dell valamivel "pofásabb", de hisz nem a szoba díszeként fog funkcionálni - gondolom! Különösen, ha ajándékba lesz, és kép-megjelenési és vizuális örömöt akarsz "valakinek" okozni, akkor a HP nem kétséges!
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magisk
- Lexus, Toyota topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- iOS alkalmazások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged