- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Aktív témák
-
old_artist
addikt
Üdv!
szvsz a Neked Samsung 2494HS-t ajánlanám játékra, ha nem grafikázol és nem képszerkesztéssel foglalkozol! A Dell-t nem nagyon ajánlanám 24"-osban, főleg kifejezetten játékokra, meg egyébként is majd' 2x annyiba kerül, mint a kereted!
Még szóba jöhet esetleg, jobb színvilágú és kiváló PVA panelú, mint a BenQ FP241-es sorozatú modellek, 6ms g2g és 14-30ms közötti Input-lagos!
-
Cyberpunk
félisten
Hát a Dell játékra felejtős elég durva az input lagja azt én semmi kép nem venném. De ha jó színhelyes és játékra is megfelelő monitort keresel akkor HP LP2475W-t ajánlom a figyelmedbe. Nagyon jó "kis" monitor bár az ára az már húzósabb
Egyébként nem tudja valaki hogy mekkora a Samsung 2494HS-nek az input lagja (értéke ms-ban) mert eddig én nem találtam számszerű értéket róla
-
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest