- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Aktív témák
-
llax
senior tag
érdemes beírni az itteni topikjukba, mivel arra mostanában ügyelnek már, hogy ott ne legyen megoldatlan probléma
Látom hogy ügyelnek arra, de én mégiscsak kivétel voltam.... Pedig még telefonon is igérték a megoldást... De ettől függetlenül még mindíg az első néhány lehetőség között szerepelnek nálam...
-
llax
senior tag
Elég messze lakom Bp.-től, nekem szinte csak webshop jöhet szóba... A közeli üzletek árlistáin a nekem tetsző modellek (már amelyik van) 25-50%-al drágábbak, mint sok webshop-pal rendelkező Bp.-i üzletben...
Ismerem (sajnos) a 8 napos visszavásárlást, de monitorok kapcsán eszembe sem jutott, hogy így kapok 8 napos pixelhiba garanciát
Persze ehhez szükséges a csomagolás "óvatos" bontása és megőrzése... Milyen jó a webshop
Köszi a felvilágosítást. Így még vonzóbb lett az a Benq
-
old_artist
addikt
Üdv!
Nem, azt a pixel garanciát a vásárláskor és utána 3 naposra gondoltam, de utána természetesen a ClassII (ISO 13406-2) van érvényben!
- minden monitornál!
mod: igen, ha csak webshop-ból rendeled, akkor érvényesítheted a 8 munkanapon belüli elállást, és kb. 30 napon belül kötelesek minden indok nélkül visszautalni a pénzt, ha nem akarod levásárolni, de mindig érdemes az adott webshop feltételeit mindig elolvasni!
-
mindfreak
őstag
A BenQ 2-3 éves modell, és habár vannak nála már jobbak is, de még mindig megállja a helyét.
A Samsung 245B+ -t azért cseréltem, mert búgott és habár cserélték volna garanciában kaptam a lehetőségen és ráfizettem egy LP2475w-re. Szemből nézve a kép jobb felső részében sötétedés volt akár már szemből nézve is. Ettől ugyan nem vertem az asztalt, de a mostani H-IPS után már nem cserélném vissza! -
mindfreak
őstag
Nekem volt Samsung 245B+ 24" TN paneles monitorom. Ezért is ajánlottam, mert saját tapasztalatok alapján - a vízszintes betekintési szöget leszámítva - szép képe volt.
Másnak is időközben linkelem: [link] (24" WS AU Optronics P-MVA (M240UW01 V0))
Ez most a Best-Buy, aki lemarad kimarad! -
old_artist
addikt
Üdv!
Még megemlíthető a HP LP2275W, ami bár 22"-os S-PVA panelú, de rendelkezik minden jóval (még DisplayPorttal is), és nagyon kiváló, az ára is kedvező, és a tesztek róla kiváló ererdényét tükrözik!
-
tlac
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged