- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
SalvadorLynx
aktív tag
válasz
SalvadorLynx #2706 üzenetére
Ja és nappal is tökéletes.
-
old_artist
addikt
válasz
SalvadorLynx #2687 üzenetére
Üdv!
Igen, nagyszerű lehet ez a BenQ, bár ez még nem volt a kezeim között!
Igen, meg kell szokni, rá kell "hangolódni" a nagy méretből fakadó különbözőségeknek!
... hogy melyiket preferálom? Nos, én mindenképpen (és egyértelműen) a *VA és IPS monitorokat! Általános felhasználáshoz szvsz bőven elég egy max.22-23"-os monitor és játékhoz is, mivel a 24"-ostól szinte átláthatatlanná válik minden, a grafikai, képszerkesztésii munkákhoz elég a max.24"-os, viszont kiadványszerkesztésekhez, CAD-hez 24"-osat, vagy nagyobbat ajánlanám! -
pinnacle
nagyúr
válasz
SalvadorLynx #2687 üzenetére
-
old_artist
addikt
válasz
SalvadorLynx #2682 üzenetére
Üdv!
Igen, bizony a vsync!
-
SalvadorLynx
aktív tag
válasz
SalvadorLynx #2681 üzenetére
Na ahelyett, hogy itt szórtam a szavakat gondolkodhattam volna. A megoldás vsync.
Korábban sosem értettem mire jó. Crt-nél nem számít. -
borisz_B
tag
válasz
SalvadorLynx #2672 üzenetére
Ha 3 napos pixel garanciát kaptál rá, akkor természetesen kicserélik, csak 3 napon belül szólj a cégnek, ahol vetted, sőt néha érdemes nem csak telefonon, hanem mailen is megerősíteni a hiba jelenséget, az utólagos kellemetlenségek elkerülése céljából!
A 3 nap elteltével már csak Class II osztály vonatkozik, amit majd minden monitorra érvényes! -
SalvadorLynx
aktív tag
válasz
SalvadorLynx #2671 üzenetére
Na módosítok egy pixelhibát találtam, de azt is csak zöldben és fehérben látom, ha az ember külön nem skubizza biztos észre sem veszi. Nem hiszem, hogy emiatt reklamálni fogok, nem is biztos hogy lehet. Ált. hány pixelhibától cserélik ki?
-
borisz_B
tag
válasz
SalvadorLynx #2669 üzenetére
Az, ha jól tudom, akkor az álványos?
Egyébként, ha az, akkor lehet "dönteni", vagyis "billenteni?
Pixel tesztelhetted?
Mi a véleményed róla - gondolom fantasztikus a színvilága! -
borisz_B
tag
válasz
SalvadorLynx #2667 üzenetére
szvsz csak a VGA kártya menüjében próbáld meg a felbontásokat állítgatni, mivel szvsz a monitor menüjében ez nem lehetséges! Szerintem natívban szinte minden elmegy rajta!
Egyébként tényleg kitűnő monitor! Melyik típust vetted?- és hol jutottál hozzá, vagyis hol található még raktáron?
-
old_artist
addikt
válasz
SalvadorLynx #2663 üzenetére
Üdv!
A BenQ 24"-os AU Optronics AMVA elég jó paneljának köszönheti a képminőségét, a HP 22"-os meg mivel megkapta az EIZO S2231W panelját és elég megbízható vezérlő egységet tettek bele, ezért is kiváló a képminősége! A BenQ már elég régi model, 2006-os, és 3 éves a garanciája, és nincs pixel garanciája, ellenben a HP új model, kiterjesztett 5 éves ingyenes kiszállással lehet érvényesíteni a garanciát, és van pixel garanciája 1-2 kereskedő által!
Mindkettő kiváló monitor! Itt csak a beszerezhetőség, a pixel és a gyári garancia, és természetesen a képméret dönthet! -
old_artist
addikt
válasz
SalvadorLynx #2653 üzenetére
Üdv!
- HP LP2275W csak 22"-os 1680x1050 felbontású, S-PVA paneles (~100e)
és 100e körül nincs (az említett BenQ mellett) 24"-os monitor, ami nem TN-es, viszont nagyon jó árban van 24"-os
- HP LP2475W, ami H-IPS paneles, 1920x1200 felbontású FullHD-s (~150e)
de 26"-osban
- LG W2600HP-BF, S-IPS paneles, 1920x1200 felbontású 26"-os FullHD-s (~137e), nagyon jó árban!
Ezeket merem ajánlani, amik még megfizethető árban vannak, és kiválóak a maga kategóriájában! Grafikára, játékra, DVD filmekre és szinte majd' mindenre megfelelő!mod: még megemlíthetném a Lenovo L220xcW-t, ami 22"-os S-PVA paneles, 1920x1200 felbontású FullHD-s (~107e), de mivel csak bontatlanul árulják, és elég pixel/sub-pixel hibásak (100-ból 99), ezért nem ajánlott!
-
old_artist
addikt
válasz
SalvadorLynx #2651 üzenetére
Üdv!
Igen, sajnos a BenQ-k ezen monitorjait már nem gyártják (ha jók az értesüléseim), de még elvétve vannak forgalmazóknák, ki kell fogni!
A HP a br.100e-es árával is nagyon jó/kiváló vétel!
A HD4850-es VGA-d bőven meghajtja még natívban is és még a 26"-os monitort is, egyedül HD-s alkalmazásoknál lehet csak gond, meg a gépednek is (bár nem tudom, hogy milyen teljesítményű)!
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest